2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
10 buçuktan 9 a çektim ben canım arada çok fark yok ama gündüz uykusunu düzene sokmayınca gece uykusu da girmiyor bence. 1-2 hafta 9’da yatağa götürmeme rağmen uykuya dalması hep 10 buçuğu buldu. Burda arkadaşlar son uykusunu 5 te yaptır demişlerdi o gün de misafir gelince uykusu kaydı 5e denk geldi tesadüfen ve 9 da uyudu. şimdilik böyle devam ediyoruz bakalım inşallah şaşmaz.
Bir de her bebek yapıyor mu bilmiyorum benim kızım gündüz de gece de çok aydınlık yerde uyuyamıyor. Ya eliyle gözünü kapatıyor ya emerken kıyafetimi tutup yüzünü kapatıyor kendi ihtiyaç duyduğu ortamı yaratıyor 😄
uykuya geçmeyi kolaylaştıran bir şey var mı gözlemle bakalım belki o yardımcı olur sana
Teşekkür ederim 🌹 bakalım inşallah düzene girer

İkisi de ama en çok kurmalıyı istiyordum bence çok zevkli :) bi oturmaya başlasınlar küvet içinde oynarız ne güzel leğende filan yÜzdürürüz yazın🥰🤣🤣
Kurmalılar ekim ayındada gelmişti bime ben ördeklisini almıştım o zaman. Şimdide penguenlisini aldım. Bence ilerleyen zamanda yine gelir 😍

Size destekli oturabilirsiniz dediler mi?
Noo oturtma dedi. Sadece kucağındayken oturmak isterse engel olma, bebek bir şeyi yapmak isterse engel olma ama sen de gidip oturtma dedi... bir de halam emekli hemşire zamanında bunun doktoru erken oturtturmuyormuş bebekleri (neden bilmiyom) çok karşıymış kendi torununu da erken oturmasına izin vermedi anneme de tembihlemiş erken oturtmayın o anlamaz daha filan demiş korkuttu beni🤣🤣 benim kız da çok çevik hep oturmaya çalışıyor ama ben kucağım dışında izin vermiyorum

10 buçuktan 9 a çektim ben canım arada çok fark yok ama gündüz uykusunu düzene sokmayınca gece uykusu da girmiyor bence. 1-2 hafta 9’da yatağa götürmeme rağmen uykuya dalması hep 10 buçuğu buldu. Burda arkadaşlar son uykusunu 5 te yaptır demişlerdi o gün de misafir gelince uykusu kaydı 5e denk geldi tesadüfen ve 9 da uyudu. şimdilik böyle devam ediyoruz bakalım inşallah şaşmaz.
Bir de her bebek yapıyor mu bilmiyorum benim kızım gündüz de gece de çok aydınlık yerde uyuyamıyor. Ya eliyle gözünü kapatıyor ya emerken kıyafetimi tutup yüzünü kapatıyor kendi ihtiyaç duyduğu ortamı yaratıyor 😄
uykuya geçmeyi kolaylaştıran bir şey var mı gözlemle bakalım belki o yardımcı olur sana
5Te son uyumuş ya canm sonra kaçta kalktı? Yani ne kadar uyanık kalabildi en son.. ben de 1 hafta sonra kararlı şekilde her gün bi saat belirleyip ggidecğim odaya bakalım.. (önümüzdeki hafta kv gelecek o yüzden 1 hafta sonra başlarım ancak)

Ek gıda için tatlış bir önlük buldum 🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_20240119-224151_ebebek.jpg
    Screenshot_20240119-224151_ebebek.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar aynı gün kargo ya verildi bakalım beğenirsem mutlaka yazarım .ölçüleri gayet büyük 125*125 100 TL kupon vardı birde hala bitmemiş olabilir kupon. Buna ekstra dan e bebekten 100 lü top alicam yarın . Evi dagitacaklarina bunu dagitsinlar 🤣 bunun altına sünger yaptırıp yatak olarak kullanan da varmış
Trendyol da 1400 TL orası daha pahalı

n11'den Tommybaby Güvenli Bebek Ve Çocuk Oyun Alanı Oyun Parkı 125x125 Oyun Matı Topları Yatak seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Evet özellikle korelilerde görüyorum bu tarz oyun alanını uyku alanına da çeviriyorlar hemde kocaman maaile birlikye uyuyorlar🤣

Kızlar binada cevap verebilir misiniz
Bana eczacı kilo başına 1 damla demişti ama doğrusu kilo başına 2 damla olarak kullanılması, ben başta kilo başına 1 damla kullandım sonra 2 ye çıkardım vee oğlum dün kaka yapmadı bugün de koyu kıvamlı yaptı ve kırk kere uyandı uykusundan gaz sancısı yüzünden 🤦🏻‍♀️ ben demir miktarına bağladım ama bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak

Bana eczacı kilo başına 1 damla demişti ama doğrusu kilo başına 2 damla olarak kullanılması, ben başta kilo başına 1 damla kullandım sonra 2 ye çıkardım vee oğlum dün kaka yapmadı bugün de koyu kıvamlı yaptı ve kırk kere uyandı uykusundan gaz sancısı yüzünden 🤦🏻‍♀️ ben demir miktarına bağladım ama bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak
Bana kilo şu kadar sabah akşam dedi doktor
Yani 5 kg ise 5 damla sabah 5 damla akşam günde toplam 10 damla

X