- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
İçinde minderi mevcut ama oyun minderi ince yani .Bunun kendi süngeri de satılıyor ayrıca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçinde minderi mevcut ama oyun minderi ince yani .Bunun kendi süngeri de satılıyor ayrıca
Teşekkür ederim bakalım inşallah düzene girer10 buçuktan 9 a çektim ben canım arada çok fark yok ama gündüz uykusunu düzene sokmayınca gece uykusu da girmiyor bence. 1-2 hafta 9’da yatağa götürmeme rağmen uykuya dalması hep 10 buçuğu buldu. Burda arkadaşlar son uykusunu 5 te yaptır demişlerdi o gün de misafir gelince uykusu kaydı 5e denk geldi tesadüfen ve 9 da uyudu. şimdilik böyle devam ediyoruz bakalım inşallah şaşmaz.
Bir de her bebek yapıyor mu bilmiyorum benim kızım gündüz de gece de çok aydınlık yerde uyuyamıyor. Ya eliyle gözünü kapatıyor ya emerken kıyafetimi tutup yüzünü kapatıyor kendi ihtiyaç duyduğu ortamı yaratıyor
uykuya geçmeyi kolaylaştıran bir şey var mı gözlemle bakalım belki o yardımcı olur sana
Kızlar binada cevap verebilir misinizKızlar ben şimdi ocean marka d mir ilacına başladım kilosu kadar
Sabah akşam şeklinde
Ama günde bu kadar verirsem çok çabuk biter malum 255 TL ye aldım
Doktora sormayı unuttum kaç ay kullanılacak bu ?
Biz daha başlamadık demir takviyesine ama 1 yaşına kadar kullanılacak diye okumuştum birkaç yerdeKızlar binada cevap verebilir misiniz
İkisi de ama en çok kurmalıyı istiyordum bence çok zevkli :) bi oturmaya başlasınlar küvet içinde oynarız ne güzel leğende filan yÜzdürürüz yazınBu banyo oyuncağu hangisi yaa duvara yapıştırılanlar mı yoksa kurmalı olanlar mı?
2 yaş çocuğu olan arkadaşım hala kullanıyor ama herkes mi o kadar kullanıyor ona Özel durum mu bilmemKızlar binada cevap verebilir misiniz
İnternette de satılıyor zaten ya olmadı ordan alırız daha erken zaten bi otursunlar hele :) o zamana kadar elbet alırızBen buldumda almadım biraz uyduruk geldi bana görünce söyleseydiniz size alır kargolardım
Kurmalılar ekim ayındada gelmişti bime ben ördeklisini almıştım o zaman. Şimdide penguenlisini aldım. Bence ilerleyen zamanda yine gelirİkisi de ama en çok kurmalıyı istiyordum bence çok zevkli :) bi oturmaya başlasınlar küvet içinde oynarız ne güzel leğende filan yÜzdürürüz yazın
Size destekli oturabilirsiniz dediler mi?İnternette de satılıyor zaten ya olmadı ordan alırız daha erken zaten bi otursunlar hele :) o zamana kadar elbet alırız
Piyanoyu çıkarayım ben de bari:) hamilelik ganimeti.. bugün herkes piyanolandı benim çocuk geri kalmasın mağlum hepiniz öss'se rakibimizsinizPiyano çok pahalı idi ama yinede aldım inşallah sever birde bunu sipariş gectim umarım güzeldir
Noo oturtma dedi. Sadece kucağındayken oturmak isterse engel olma, bebek bir şeyi yapmak isterse engel olma ama sen de gidip oturtma dedi... bir de halam emekli hemşire zamanında bunun doktoru erken oturtturmuyormuş bebekleri (neden bilmiyom) çok karşıymış kendi torununu da erken oturmasına izin vermedi anneme de tembihlemiş erken oturtmayın o anlamaz daha filan demiş korkuttu beni benim kız da çok çevik hep oturmaya çalışıyor ama ben kucağım dışında izin vermiyorumSize destekli oturabilirsiniz dediler mi?
D vitamini 1 yaşa kadar nette bunun için 6 aya kadar yazan yerde var 9 aya kadar diyen yerdeBiz daha başlamadık demir takviyesine ama 1 yaşına kadar kullanılacak diye okumuştum birkaç yerde
5Te son uyumuş ya canm sonra kaçta kalktı? Yani ne kadar uyanık kalabildi en son.. ben de 1 hafta sonra kararlı şekilde her gün bi saat belirleyip ggidecğim odaya bakalım.. (önümüzdeki hafta kv gelecek o yüzden 1 hafta sonra başlarım ancak)10 buçuktan 9 a çektim ben canım arada çok fark yok ama gündüz uykusunu düzene sokmayınca gece uykusu da girmiyor bence. 1-2 hafta 9’da yatağa götürmeme rağmen uykuya dalması hep 10 buçuğu buldu. Burda arkadaşlar son uykusunu 5 te yaptır demişlerdi o gün de misafir gelince uykusu kaydı 5e denk geldi tesadüfen ve 9 da uyudu. şimdilik böyle devam ediyoruz bakalım inşallah şaşmaz.
Bir de her bebek yapıyor mu bilmiyorum benim kızım gündüz de gece de çok aydınlık yerde uyuyamıyor. Ya eliyle gözünü kapatıyor ya emerken kıyafetimi tutup yüzünü kapatıyor kendi ihtiyaç duyduğu ortamı yaratıyor
uykuya geçmeyi kolaylaştıran bir şey var mı gözlemle bakalım belki o yardımcı olur sana
Evet özellikle korelilerde görüyorum bu tarz oyun alanını uyku alanına da çeviriyorlar hemde kocaman maaile birlikye uyuyorlarKızlar aynı gün kargo ya verildi bakalım beğenirsem mutlaka yazarım .ölçüleri gayet büyük 125*125 100 TL kupon vardı birde hala bitmemiş olabilir kupon. Buna ekstra dan e bebekten 100 lü top alicam yarın . Evi dagitacaklarina bunu dagitsinlar bunun altına sünger yaptırıp yatak olarak kullanan da varmış
Trendyol da 1400 TL orası daha pahalı
n11'den Tommybaby Güvenli Bebek Ve Çocuk Oyun Alanı Oyun Parkı 125x125 Oyun Matı Topları Yatak seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Tommybaby Bebek ve Çocuk Oyun Alanı Oyun Matı + Topları 120 x 120 CM Fiyatları ve Özellikleri
Tommybaby Bebek ve Çocuk Oyun Alanı Oyun Matı + Topları 120 x 120 CM en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bana eczacı kilo başına 1 damla demişti ama doğrusu kilo başına 2 damla olarak kullanılması, ben başta kilo başına 1 damla kullandım sonra 2 ye çıkardım vee oğlum dün kaka yapmadı bugün de koyu kıvamlı yaptı ve kırk kere uyandı uykusundan gaz sancısı yüzünden ben demir miktarına bağladım ama bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacakKızlar binada cevap verebilir misiniz
Bana kilo şu kadar sabah akşam dedi doktorBana eczacı kilo başına 1 damla demişti ama doğrusu kilo başına 2 damla olarak kullanılması, ben başta kilo başına 1 damla kullandım sonra 2 ye çıkardım vee oğlum dün kaka yapmadı bugün de koyu kıvamlı yaptı ve kırk kere uyandı uykusundan gaz sancısı yüzünden ben demir miktarına bağladım ama bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak
Sen yinede o kadar büyük beklenti de olmaEvet özellikle korelilerde görüyorum bu tarz oyun alanını uyku alanına da çeviriyorlar hemde kocaman maaile birlikye uyuyorlar