Kız kimse bulamamış banyo oyuncağını baksanaBiz kız bizBaksana neler neler alınmış
Gündüz çok mu uyuyor bilemedim ki uyku sevmiyordur belki deerkene çeker zamanla inşallah
Çok geçmiş olsun hiç duymadım. Ameliyat zorunlu mu dediler? Saçlarının arasında kalacaksa görsel olmasının sıkıntısı olmazdı başka zararı var mı ki? Dedemin kafasında var ama bebeklikten beri mi var bilmiyorum
Kötü olmuş ama 10a kadar uyuyorsa sıkıntı yapma çok geç değilmiş ki.zamanla 1 2 saat geri gelir.akşam uyanınca 2 saat çok fazla uğraşma.sana da yazık en fazla 1 saat dene olmuyorsa bırak beşiğe.bazen kendi kendilerine de uyuyabiliyorlar.
kararı size bırakmışlar demekki ama şunu söyleyim anladığım kadarıyla o hematom kuruduğu için onu törpüleyerek çıkaracaklar yani sadece deri altında olacak işlem o yüzden içinizi ferah tutun büyük bi ameliyat değil rabbim beterinden korusun anne olunca ameliyatın büyüğü de küçüğü de önem arz ediyor ama cerrahi hemşiresiydim çok çok daha zor ameliyat geçiren bebelere baktım onlar atlattı sizde atlatıp sağlığına kavuşacaksınız inşallahEtlik sehir hastanesinde olacak bir çok kişiye sorduk bir kaçı 1 yas sonrası uygun diyor bazısı daha kücükken yapmanın daha rahat olacağını söylüyor ama hepsi ameliyat dedi
10 buçuktan 9 a çektim ben canım arada çok fark yok ama gündüz uykusunu düzene sokmayınca gece uykusu da girmiyor bence. 1-2 hafta 9’da yatağa götürmeme rağmen uykuya dalması hep 10 buçuğu buldu. Burda arkadaşlar son uykusunu 5 te yaptır demişlerdi o gün de misafir gelince uykusu kaydı 5e denk geldi tesadüfen ve 9 da uyudu. şimdilik böyle devam ediyoruz bakalım inşallah şaşmaz.Kızlar beneğinizin uyku düzeni saat 8den 11arası nasıl uyanıkmı bu saatlerde yatıyormu
Benimki gece 1e kadar yatmıyor nasıl düzen oluşturucam ben ya
Ben buldumda almadım biraz uyduruk geldi bana görünceKız kimse bulamamış banyo oyuncağını baksana
Ben yarin yine bakicam belki gelir agshdjKız kimse bulamamış banyo oyuncağını baksana
Bazı ürünleri kataloğa koyuyorlar ama gelmiyor bence ya da 1 tane geliyor onu almaya diye gidip başka şeyler alıp çıkıyoruzBen yarin yine bakicam belki gelir agshdj
Bu banyo oyuncağu hangisi yaa duvara yapıştırılanlar mı yoksa kurmalı olanlar mı?Ben yarin yine bakicam belki gelir agshdj
Benimki senden fazlaKızlar galiba bimi en çok yağmalayan benim
Ben 1400 küsür harcadımBenimki senden fazla1350 TL harcadım şu sayılı kuleyi bende istedim bulamadım amma yagmaladik
Piyano çok pahalı idi ama yinede aldım inşallah sever birde bunu sipariş gectim umarım güzeldirBen 1400 küsür harcadım
Daha bugün konuştuk eşimle böyle bişey almayı, geldiğinde beğenirsen paylaşır mısınPiyano çok pahalı idi ama yinede aldım inşallah sever birde bunu sipariş gectim umarım güzeldir
Valla banada pahalı geldi ama kıydım parayaPiyano çok pahalı idi ama yinede aldım inşallah sever birde bunu sipariş gectim umarım güzeldir
Benim de hamilelikte yükseliyordu ilaç kullandım doğumdan sonra düştü ilacı bıraktırdı doktor ama 2 ayda bir kontrol istiyor yine de değerlerim böyleydi.Kızlar hamile değilken tsh değerim 1.30 larda idi hamile kalınca bir anda bu değer 0.50 lere düştü dahiliye doktoru ilaca baslatmisti doğumdan sonra duruma göre yavaş yavaş bırakacağız dedi .neyse doğum sonrası yavaş yavaş yükselmeye başladı 2.49 oldu sonra 2.71 tabi bu arada ilaca devam ediyorum . Doktor sen emziriyorsun emziren kişide 2.5-3.5 arası olsun isteriz dedi mantık alaka ne bilmiyorum .sonra değerin güzel bir ay ilaç kullanma sonra yine bakalım dedi bende 1.5 ay sonra bugün yine gittim 1.57 çıkmış değertanı doktora daha göstermedim iyi çıkarsa gitmem demiştim . Bu değer düşük mü ki . Başkan gelen bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Banada bıraktırmisti düsmeseydi tekrar iyidi ilaç kullanmak istemiyorum ama yine başlayacağız sanırım .emzirirken de önemli imişBenim de hamilelikte yükseliyordu ilaç kullandım doğumdan sonra düştü ilacı bıraktırdı doktor ama 2 ayda bir kontrol istiyor yine de değerlerim böyleydi.
Hayvanlar yetersiz bence birde ayrı ayrı koymuşlar inekle ördeği.en azından bı kaç hayvan olsa daha güzel olurdu .Trendyol da baktım 650 TLValla banada pahalı geldi ama kıydım paraya
Çok güzel görünüyor linkini paylaşır mısın?
Evet gebelik düşünmeden önce de gelceksin dedi haşimato var bendeBanada bıraktırmisti düsmeseydi tekrar iyidi ilaç kullanmak istemiyorum ama yine başlayacağız sanırım .emzirirken de önemli imiş
Daha bugün konuştuk eşimle böyle bişey almayı, geldiğinde beğenirsen paylaşır mısın
Kızlar aynı gün kargo ya verildi bakalım beğenirsem mutlaka yazarım .ölçüleri gayet büyük 125*125 100 TL kupon vardı birde hala bitmemiş olabilir kupon. Buna ekstra dan e bebekten 100 lü top alicam yarın . Evi dagitacaklarina bunu dagitsinlarValla banada pahalı geldi ama kıydım paraya
Çok güzel görünüyor linkini paylaşır mısın?
Bunun kendi süngeri de satılıyor ayrıcaKızlar aynı gün kargo ya verildi bakalım beğenirsem mutlaka yazarım .ölçüleri gayet büyük 125*125 100 TL kupon vardı birde hala bitmemiş olabilir kupon. Buna ekstra dan e bebekten 100 lü top alicam yarın . Evi dagitacaklarina bunu dagitsinlarbunun altına sünger yaptırıp yatak olarak kullanan da varmış
Trendyol da 1400 TL orası daha pahalı
n11'den Tommybaby Güvenli Bebek Ve Çocuk Oyun Alanı Oyun Parkı 125x125 Oyun Matı Topları Yatak seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Tommybaby Bebek ve Çocuk Oyun Alanı Oyun Matı + Topları 120 x 120 CM Fiyatları ve Özellikleri
Tommybaby Bebek ve Çocuk Oyun Alanı Oyun Matı + Topları 120 x 120 CM en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com