2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Gece için bir şey diyemicem emen bebekler sık sık uyanır düzene girerse az uyanmaya başlayabilir.
Uyku için sinyal verir gözlerini ovuşturur kısık bakar, altı temiz karnı tok olduğu halde ağlarsa bilki uykusu vardır.9da kalkıyorsa öğlen en geç 12de uyusa iyi olur.uyku aralarına 4 saat girmesin daha çok ufak hem gece uykusu erkene çekilir.
Bu aylarda gündüzleri 3 uyku yapar. 1 uykusu uzun olur. ama sizin uzun uyku yok sanırım. öğlen ya da ikindi vakti uykusu 1,5-2 saat olmalı.birini uzat.belki gecedeki gibi gündüz de memede uyumak istiyordur.ya da saatini geçirdiğin için uykusu kaçıyordur.
Bu aylarda uykuların araları 2-3 saat olur.toplamda gündüz 3-4 saat uyuması lazım.gece 11-12 saat.sizinki gece uykusuna geç geçtiği için gece uykusu da kısa.akşam 9 ya da 10da yattığında uykusunu devam ettirmen lazım.uykusu kaçarsa 12 1 e kadar uyumaz.
İlk aylarda anne karnında gibi hissettiğinden 12de yatması önemli değildi ama artık nasıl alışırsa öyle gider arkadaşın dediği gibi 8den sonra büyüme hormonu salgılanıyor ne kadar erken uyursa o kadar iyi. 9 10dan sonra uyandığı an uyut.tabi bunlar yavaş yavaş olur ama sen bir yerden başla

Ay kitabın bir sayfasının fotosunu atar mısın merak ettim nasıl bişi başka bime de gidiyim
Eldiven kardeşliği
Ayy kuzum biz yola çıktık annemden eve dönüyoruz bagajda o gel görmüşüm.. eve geçince atarım. 2 sayfa qçılınca arada kabartı oluyor işte böyle

Eklentiler

• Screenshot_20240119-150015_Google.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 77
Yok kuzum benim çocuk gece uykusuna yatınca kalkmıyor hiç doğduğundan beri böyle.. dediğin gibi yaptım 9 da girip odadan hiç çıkmadığım oldu yine gece 1 den önce uyumadı

Arkadaşlar zor bir doğum süreci geçirdiğimden ve kızımın kafasında bir şişlik olduğundan bahsetmiştim beyin cerrahı tarafından takipliydik 2 gün önce kontrole götürdük ve doktorumuz ameliyat yapmalıyız dedi şuan çok değişik duygular içerisindeyim ameliyat süreci için kan verdik kızımın elleri kolları hep mosmor o ağladı ben ağladım ameliyata girince ne yapacağım hiç bilmiyorum etrafında böyle bir süreç geçiren varmı acaba veya bir doktor tanıdığı olan ?
NewMamaa Melikeben septembrmom DusunceBulutu kibrisss dikloron

Geçmiş olsun gülüm ne şişliği tam olarak ne ameliyatı olcak

Çok geçmiş olsun nasıl bir şişlik ne anlama geliyormuş peki

Çok geçmiş olsun
Hematom mu oluşmuştu nasıl şişlik?

Canım benim korkunu anlıyoruz ve yanındayız. Grip olsalar bile üzülüyoruz ameliyat zorlu bir süreç. Ama çok çok şükür ki tedavisi olan bir durumla karşıyasın bunu düşünerek kendini rahatlatmaya çalış.. arkadaşımın oğlu 1 2 yaşındayken geçirdi.. o döneemde olması bebeğin hareketini engellemek yatırmak kollamak daha zor.. küçükken atlatacak inşallah. Hepsi onun iyiliği için diye kendini dik tutmaya çalış. Bebekler kolay toparlayıp iyileşiyorlar annesi merak etme sen yanında ol yeter

Çok geçmiş olsun nasıl bir şişlik ne anlama geliyormuş peki
Teşekkür ederim yumurta buyuklugunde belki daha fazla bi cıkıntı var kafasında ilk 2 ay yumusacıktı içi kan doluydu doktorlar normal oldugunu ve onun yavasca kuculecegini soylediler ama bir anda sertlesti ve kemiklesti ameliyat olmadan duzelmeyecegini sekil bozuklugu olacagini soylediler

Eklentiler

• 1000022308.jpg
    181,7 KB · Görüntüleme: 74
Kalsifiye sefal hematom deniyo deri altında kemikleşme var ameliyatla açılacak ve kemik tıraşlanacak
Anladım, peki başka dr lara da göründünüz mü tek bi dr mu ameliyat dedi, eğer olacaksanızda fakülte ya da şehir hastanesi gibi büyük hastanelerde olmanızı tavsiye ederim

Kızlar galiba bimi en çok yağmalayan benim
Yaa sen 9da giitmişsin anlaşıldı :)
Tırtıl, karton kare kutular, kare ahşap oyuncak bazı kitaplardan ve banyo oyuncağı alcaktım yoktu.

Gözlü kitaplar boyama kitabı diye almadım ilerde alırım diye

Kilitlerden bende alayım şimdiden mantıklı
Piyano var bende.

Anladım, peki başka dr lara da göründünüz mü tek bi dr mu ameliyat dedi, eğer olacaksanızda fakülte ya da şehir hastanesi gibi büyük hastanelerde olmanızı tavsiye ederim
Etlik sehir hastanesinde olacak bir çok kişiye sorduk bir kaçı 1 yas sonrası uygun diyor bazısı daha kücükken yapmanın daha rahat olacağını söylüyor ama hepsi ameliyat dedi

Kızlar galiba bimi en çok yağmalayan benim
Yaa sen 9da giitmişsin anlaşıldı :)
Tırtıl, karton kare kutular, bazı kitaplardan ve banyo oyuncağı alcaktım yoktu.

Kilitlerden bende alayım şimdiden mantıklı
Piyano ve magnet hayvanlar var bende.

Sağol canım öyle benim pek mümkün olmicak düğün kına inşallah bişey olmaz kimseye vermemeye çalışıcam , ama almaya kalkarlarsa ne dicem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…