2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ya öyle düğünlerde maksat görünmek değil mi, 10 dakika bile görünüp çocuk durmuyor der çıkarsın bebeklisin malum
Aynen zaten eşime aynısını dedim , dedim istersen ilk başta geleyim yarım saat sonra beni bırak , istersen sonunda geleyim , ama dedim baştan sonra ne düğünde ne kınada kalamam

Ben bunu 3.aydan beri yapıyorum akşam 8 9 gibi uyutuyorum hep uyanıyo 1 saat sonra tekrar uyutuyorum odadan çıkarmadan ama 4.ay atağı geldiğinden beri uyandımı ağlama krizine giriyo 1 2 saatte dönüyo uykuya
Alışkanlık kazandıramadım yani

Erkek kardeşiminde alın üstünde saçların içinde bi fındık kadar vardı yumuşaktı ve içi kan doluydu tarif ettiğiniz gibii dokunmaya korkardık doktor kendiliğinden geçer dedi ve çok şükür geçti gitti şuan 23 yaşında
Size acil şifalar diliyorum umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur miniğin

Çok geçmiş olsun neymiş o şişlik ameliyat nasil bir ameliyat olacak, kizinizda şuan bir problem yaratıyor mu

Canım şimdi okudum nelere sebep olduğunu yeniden yazmana gerek yok, belli ki ufak bir operasyon bir apse boşaltması gibi bir şey olacak tabiri caizse, bir talihsizlik olmuş ve erkenden kizin hiç bir şey hatırlamadan onun geleceğine dokunacaksin. Kardeşim doktor ama göz doktoru ben ona bir sorarım bilgisi var mı bu operasyon ile ilgili. Ama güçlü ol

Teşekkürler canım not alayım yazdıklarını

9u 5 geçe gittim ama çoğu şey kalmamıştı. 2 tane bimden bunları toplayabildim

İnşallah bulursunuz ya eksik ürün var bazılarında ya da erkenden kapiyorlat

Çoook geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin dualarım sizinle

Teşekkür ederim canım şuan içi yumuşak degil kemikleşmiş açıp kemiği törpüleyecekler bilgisi varsa aktarırsan banada çok mutlu olurum teşekkürler

Yok kuzum benim çocuk gece uykusuna yatınca kalkmıyor hiç doğduğundan beri böyle.. dediğin gibi yaptım 9 da girip odadan hiç çıkmadığım oldu yine gece 1 den önce uyumadı
Gündüz çok mu uyuyor bilemedim ki uyku sevmiyordur belki de erkene çeker zamanla inşallah
Çok geçmiş olsun hiç duymadım. Ameliyat zorunlu mu dediler? Saçlarının arasında kalacaksa görsel olmasının sıkıntısı olmazdı başka zararı var mı ki? Dedemin kafasında var ama bebeklikten beri mi var bilmiyorum
Kötü olmuş ama 10a kadar uyuyorsa sıkıntı yapma çok geç değilmiş ki.zamanla 1 2 saat geri gelir.akşam uyanınca 2 saat çok fazla uğraşma.sana da yazık en fazla 1 saat dene olmuyorsa bırak beşiğe.bazen kendi kendilerine de uyuyabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…