2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Dur naptın ya 1 yaş çok uzak.. o kadar hızlı büyümesinler hem yaa azcık bebişliklerinin tadını çıkaralım
Bi keresinde oğlum büyüyor bidaha bu anına şahit olamıycam diye çocuk gibi ağlamıştım O zaman 22 yaşındaydım
Şimdi ise 36 kızım hemen büyüsün istiyorum demekki insanın enerjisi sabrı bu yaşlarda az oluyormuş
Sevgisi ömre bedel ama ev çocuklar derken yoruluyorum baya

Bu ara benimki de öyle eskiden uyku saati geldiğinde ayağımda sallar uyuturdum şimdi tabiri caizse kendini yırtıyor uyumamak için, esniyor gözlerini kaşıyor hatta gözleri kapanıyor ama uyumak istemiyor, bende onu yoruyorum yüz üstü egzersizleri yaptırıyorum uzandığı yerden ellerini tutup kaldırıyorum öyle mayışıp uyuyakalıyor öbür türlüsü işkence olmaya başladı🤦🏻‍♀️
Aynen ben de bu durumu yaşıyorum, bu 4. Ay krizleri öncesinde uyku saatlerini takip ederek ayakta sallar uyuturdum. Şimdi ayağa yatırdığım an çığlık çığlığa. Bebek başka nasıl uyutulur ben de bilmiyorum galiba 🤦‍♀🤷‍♀️

Aynen ben de bu durumu yaşıyorum, bu 4. Ay krizleri öncesinde uyku saatlerini takip ederek ayakta sallar uyuturdum. Şimdi ayağa yatırdığım an çığlık çığlığa. Bebek başka nasıl uyutulur ben de bilmiyorum galiba 🤦‍♀🤷‍♀️
Canım arkadaşımın bebesi 4. Ayda senin dediğin gibi yapıyordu.. uyku pozisyonuna gelince çığlık çığlığa ağlıyordu. Sonra şöyle çözdü annesinin kucağında emzikle uyudu. Emmeden ama.. meğerse öyle uyumak istiyormuş. Kız da çok üzüldü çocuğu boşuna ağlatmışım bir sürü uyuma taktiği denedim sadece kucağımda olmak istiyormuş meğer diye

Bi keresinde oğlum büyüyor bidaha bu anına şahit olamıycam diye çocuk gibi ağlamıştım O zaman 22 yaşındaydım
Şimdi ise 36 kızım hemen büyüsün istiyorum demekki insanın enerjisi sabrı bu yaşlarda az oluyormuş
Sevgisi ömre bedel ama ev çocuklar derken yoruluyorum baya
Yada ilk çocuk 2. Çocuk olmasıyla alakalıdır belki :s çünkü ben de 33 yaşındayım genç sayılmam yani :) geçecek bu günler merak etme şu 4 ay krizi bir geçsin inşallah her şey daha güzel olacak..
5saattir uyumadı hala ayaktayım :olamaz:
Kaçta uyudu sonra canım? Baya uyanık kalmış bıdık.

Yada ilk çocuk 2. Çocuk olmasıyla alakalıdır belki :s çünkü ben de 33 yaşındayım genç sayılmam yani :) geçecek bu günler merak etme şu 4 ay krizi bir geçsin inşallah her şey daha güzel olacak..

Kaçta uyudu sonra canım? Baya uyanık kalmış bıdık.
NewMamaa NewMamaa canım senin bebiş uyku saatini biraz öne çekti mi? İlk gece uykusunu

Hayırlısı ile bir yaş gelseydi yeme uyku hepsi düzene girerdi
Uyku düzene girer de yeme öyle olmuyor her dişte iştahsızlık :KK43:senin ilk çocuk iştahlıydı sanırım. çevremde ve benim kızda gördüğüm 1 yaştan sonra daha çok iştahsızlık baş gösteriyor.bir kase yemek zor yediriyorum öğürüyo.dün komşu geldi çocuğu bir çatal yemedi 😮‍💨inşallah öyle olmazlar..
Son gündüz uykusunu ikndi vakti 5 6 gibi uyutursan akşamı biraz daha erkene çekebilirsin.bir de akşam 9da ya da 10da uyanırsa hemen tekrar uyut.ataklar bitince uygulamak daha kolay oluyor

Canım arkadaşımın bebesi 4. Ayda senin dediğin gibi yapıyordu.. uyku pozisyonuna gelince çığlık çığlığa ağlıyordu. Sonra şöyle çözdü annesinin kucağında emzikle uyudu. Emmeden ama.. meğerse öyle uyumak istiyormuş. Kız da çok üzüldü çocuğu boşuna ağlatmışım bir sürü uyuma taktiği denedim sadece kucağımda olmak istiyormuş meğer diye
Çok sagol canım fikir verdiğin için onu da deneyeyim

Hamak bağımlılıktır illa ben oraya girecegim diyorsan duvar delmeden alabileceğin en iyi hamak paşa hamaktır. Hiç araştırmana bile gerek yok büyük kızım hacı yatmazdı iki tane aldım kendi evime biri annemlere. Benim evimdeki 2,5 yaşında ağırlığından kırıldı. Annemlerin evindeki ile de kızıma ek olarak kardeşim şu an çocuğunu 2 yaşına getirdi
Çok sagolun evet ben de o hamaklardan almayı düşünüyorum ama dediğiniz gibi bağımlılık durumundan çekiniyorum. Bu aylar tam alışkanlık kazandığı aylar, söyle yatağında pış pışlasam uyuyuverse gibi hayallerim var 😃

Uyku düzene girer de yeme öyle olmuyor her dişte iştahsızlık :KK43:senin ilk çocuk iştahlıydı sanırım. çevremde ve benim kızda gördüğüm 1 yaştan sonra daha çok iştahsızlık baş gösteriyor.bir kase yemek zor yediriyorum öğürüyo.dün komşu geldi çocuğu bir çatal yemedi 😮‍💨inşallah öyle olmazlar..
Son gündüz uykusunu ikndi vakti 5 6 gibi uyutursan akşamı biraz daha erkene çekebilirsin.bir de akşam 9da ya da 10da uyanırsa hemen tekrar uyut.ataklar bitince uygulamak daha kolay oluyor
Benimki akşam 8 de yada 9 da hala gündüz uykusu yapıyor:) maks. 30 dak uyur uyanır.. oyalayıp uyutmazsam da diyelimki yarım saat oyaladım 9 30 da uyusa yine 10 da uyanır bu sefer gece uykusu yarım saat geri gider.. nasıl akşamdan sonra uyutmayacam bilmiyorum

arkadaşlar acil yardiminiza ihtiyacim var bebegim hasta oldu aferin şurup kullanabilirsin dedi aile hekimim ama ocime sinmedi bebegi hasta olanlar hangi ilaci kullandiniz

Neler aldınn foto at 🤣🤣 ben gidemedim daha ya
IMG_20240119_120642.jpg

Bizim burda bunlar vardı tırtıl falan da alcaktim bulamadim 🤣

Ben hep akşm 8 9 yatırıyorum ama hepte 1 saat sonra uyanıyo ya hiç kesintisiz gitmiyo yani akşam uykusu
4.aya kadar uyanınca pışpışlayıp koyuyodum tkrar yatağa yatıyodu atakla birlikte tkrar uyutmak aşırı zor çığlık kıyamet yatmıyo yani uyuması yine 10 11 i buluyo geçicidir umarım 🤷‍♀️
Benimki akşam 8 de yada 9 da hala gündüz uykusu yapıyor:) maks. 30 dak uyur uyanır.. oyalayıp uyutmazsam da diyelimki yarım saat oyaladım 9 30 da uyusa yine 10 da uyanır bu sefer gece uykusu yarım saat geri gider.. nasıl akşamdan sonra uyutmayacam bilmiyorum

X