- 5 Ekim 2022
- 5.358
- 10.070
3.30da kalkmıştım ben :,) bazen o kadar uykum oluyor ki uykum kaçmasın diye tela bakmıyorum.. yanlız bırakmışız seni sorryYa kızlar nerde 4. Ay atakları bir tek ben mi uyanığım heyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.30da kalkmıştım ben :,) bazen o kadar uykum oluyor ki uykum kaçmasın diye tela bakmıyorum.. yanlız bırakmışız seni sorryYa kızlar nerde 4. Ay atakları bir tek ben mi uyanığım heyy
Düğünü vs hiç gitmedim ama açık havada avm de ve restoran cafeye çok gittim. %90nda uyuyor bebek arabasında. Pusetin örtüsü var kalabalıkta örtüyorum.. uyanırsa kapalı yerdeysek alıyoruz kucağa. Terli değilse. Terliyse üstüne değiştiriyorum hemn yada biz bez koyuyorum hızlıca sırtına uygun yer bulana kadar.. kimse zaten ellemeye kalkmadı kalksa elletmem. Bizden başka kimseyle teması yok. Yakında durmuyorum. İnsanlardan en uzak masaya oturuyoruz filanKızlar siz hiç avm yada bebişlerle dışarıya çıkıyormusunuz ? Ya biz düğüne gelicez Mersin’e sonra hataya , ama çok salgın var , çok tedirginim ya , yani dışarda ne yapıyorsunuz bebeğinizi korumak için ? Aklım çıkıyor hasta olacak diye , düğüne bide kınaya son 1 saat hatta son yarım saat gitmeyi düşünüyorum,Mersin’i gezelim dedi eşim sizce güvenilir mi yani gezelim mi ne yapmam gerekiyor ? Yani harkes çocuk hastanelerinin dolu olduğunu söylüyor , siz olsanız ne yapardınız yada ne yapıyorsunuz orda
Evet varmış büyük marketlerde migrosta falan da görmüştüm benPastörizesi var mı acaba ben hiç görmedim ya günlük var bir yerde biliyorum da
6 da uyandı geri sonra 8 deUyudu mu :)
Sonra ne olduKızlar, ben ilk kez rüya öğünü yaptim bu gece. Gece 12 de uykuya daldı kızım bu saate kadar uyumadım, uyuyamadım ve denemek istedim. Az önce uyanmadigi halde kucağıma alıp emzirdim, yerine yatırdım. Bakalım sabah 6-7 ye kadar uyanacak mi hiç
İyi bence daha ne olsun6 da uyandı geri sonra 8 de
6, da uyandı yavrumSonra ne oldu
Evet ben de öyle düşünüyorum, kegel egzersizi fayda eder belkiİlk cocugu tup bebek olup sonra kendiliğinden olan cok var ya
Pelvik taban kasları ile ilgili olanilir mi?
Hamak bağımlılıktır illa ben oraya girecegim diyorsan duvar delmeden alabileceğin en iyi hamak paşa hamaktır. Hiç araştırmana bile gerek yok büyük kızım hacı yatmazdı iki tane aldım kendi evime biri annemlere. Benim evimdeki 2,5 yaşında ağırlığından kırıldı. Annemlerin evindeki ile de kızıma ek olarak kardeşim şu an çocuğunu 2 yaşına getirdiMerhaba bebeğimin gündüz uykuya geçmesi çok sıkıntılı, sadece battaniyede sallayarak sakinlesiyor ve ben tek kisiyken onu yapmak mümkün olmuyor. Uyku eğitimi, bebeği beşiğinde pış pışlamak, saçını okşamak falan bunlar daha çok uykusunu açıyor. Haftasonu eşim ile bir şekilde hallediyoruz ama hafta içleri benim için çok yıpratıcı oluyor. Yerden hamak almayı düşünüyorum, sizlerden ya da çevrenizden tecrübe edip memnun olan var mı
Geçmiş olsun, çok hareketli senin kız. Gözünü ayirma aman Allah korusunÇocuğu koltuktan düşürüyordum son anda tuttum. Aklım çıktı bir de düşürsem ne kadar üzülürüm bilemiyorum;( 2 saniye ya
Bi arkadaş göndermişti bana da unuttum yazmayı size. Sabah 9 da mı gidicezKızlar yarım Bime koşuyoruz, baktım da çok güzel bebek kitaplari-oyuncaklari geliyor
Benim ev oyuncakçı dükkanı gibi sanırım herşey var :) yarın büyük kızımın karne günü anaokulunda 1 aydır göndermedim gidip hep birlikte karne alacağız kardeşide geleceği için mutlu :)Kızlar yarım Bime koşuyoruz, baktım da çok güzel bebek kitaplari-oyuncaklari geliyor
Ya emdi südyenin klipsini takayım diye yanıma koydum klipsi takmak 2 saniyenyani gözümü bi döndüm baş aşağı gidiyor koltukta yakaladım hemen ama 1 2 saniye daha bakmasam resmen kafa üstü düşmüştü yavrum ya çok kızdım kendimeGeçmiş olsun, çok hareketli senin kız. Gözünü ayirma aman Allah korusun
Piyanodan almıştım 250ye geçen sene nisanda.. şuan 430... kitap var ya sesli o da öyle nir fiyattı almadığıma çok pişmanımKızlar yarım Bime koşuyoruz, baktım da çok güzel bebek kitaplari-oyuncaklari geliyor
Bence gidelim Ağustos Ekim anneleri falan kapmadanBi arkadaş göndermişti bana da unuttum yazmayı size. Sabah 9 da mı gidicez
Masallah kızına başarılı bir öğrenim hayatı dilerimBenim ev oyuncakçı dükkanı gibi sanırım herşey var :) yarın büyük kızımın karne günü anaokulunda 1 aydır göndermedim gidip hep birlikte karne alacağız kardeşide geleceği için mutlu :)
Bu ara benimki de öyle eskiden uyku saati geldiğinde ayağımda sallar uyuturdum şimdi tabiri caizse kendini yırtıyor uyumamak için, esniyor gözlerini kaşıyor hatta gözleri kapanıyor ama uyumak istemiyor, bende onu yoruyorum yüz üstü egzersizleri yaptırıyorum uzandığı yerden ellerini tutup kaldırıyorum öyle mayışıp uyuyakalıyor öbür türlüsü işkence olmaya başladıMerhaba bebeğimin gündüz uykuya geçmesi çok sıkıntılı, sadece battaniyede sallayarak sakinlesiyor ve ben tek kisiyken onu yapmak mümkün olmuyor. Uyku eğitimi, bebeği beşiğinde pış pışlamak, saçını okşamak falan bunlar daha çok uykusunu açıyor. Haftasonu eşim ile bir şekilde hallediyoruz ama hafta içleri benim için çok yıpratıcı oluyor. Yerden hamak almayı düşünüyorum, sizlerden ya da çevrenizden tecrübe edip memnun olan var mı