- 5 Temmuz 2021
- 2.502
- 5.968
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağustos annesinin gözü yaşlı bakınız benBence gidelim Ağustos Ekim anneleri falan kapmadan
Link alalım pleaseKızlar bu arada bir arkadaş bundan tavsiye etti yüzlerce lira verip aldığım mama sandalyesi oyuncaklarının yüzüne bakmıyor buna bayılıyor fiyatı da uygun çok var dışarı çıktığınızda da çantaya birkaç tane atıp yarım saat rahat edebilirsiniz.
Ahshshdh 2024 Ağustos demek istedim kızAğustos annesinin gözü yaşlı bakınız ben
Önce bir mama sandalyesi almam lazım sanırımKızlar bu arada bir arkadaş bundan tavsiye etti yüzlerce lira verip aldığım mama sandalyesi oyuncaklarının yüzüne bakmıyor buna bayılıyor fiyatı da uygun çok var dışarı çıktığınızda da çantaya birkaç tane atıp yarım saat rahat edebilirsiniz.
Böyle oturabilyor mu kızın.Kızlar bu arada bir arkadaş bundan tavsiye etti yüzlerce lira verip aldığım mama sandalyesi oyuncaklarının yüzüne bakmıyor buna bayılıyor fiyatı da uygun çok var dışarı çıktığınızda da çantaya birkaç tane atıp yarım saat rahat edebilirsiniz.
4. Ayda destekli oturtmaya başladım ben. 2. Kademede aslında sandalye ama dikeliyor kendisi ve durabiliyor ama ben koltukta falan yine arkasına destek koyuyorum. Bazen devrilebiliyor piyanolu oyun halısının piyanosunu yukarı kaldırıyorum oturtuyorum önüne baya oynuyorBöyle oturabilyor mu kızın.
Bide ne zaman destekli oturtmaya başladınız bebeleri . Bizimki çok istekli oturmaya
Ben 4. Aydan itibaren oturtuyorum.Böyle oturabilyor mu kızın.
Bide ne zaman destekli oturtmaya başladınız bebeleri . Bizimki çok istekli oturmaya
İnaşllah canım sağol , bende öyle yapiyim madem , ya öyle eşimin kardeşi evleniyor yani kaynım , gitmek zorundayız , bende kalabalıktan korkuyorum valla açık havadan bende korkmam , inşallah bişey olmazÖnce sürekli kötüyü düşünmemekle başla, ben dikislerim iyileştikten yani 5 günlükten itibaren hemen hemen her gün dışarı çıkarıyorum.
Ben kışın bile sabah duş alır işe okula öyle giderdim, bazen saçım ıslak kalırdı öyle bile gittiğim olmuştur çünkü öyle alıştım. Kızımın da soguda dayanıksız, çıtkırıldım olmasını hiç istemiyorum.
Mutlaka bir gün grip, nezle olacak bu bebekler, bundan mütemadiyen kacamayiz.
Ben AVM ye de gidiyorum, kafeye de. (Kalabalık olduğunu düşündüğüm Avmlerden ziyade daha periferdekileri nezihleri tercih ediyorum)
İnsan kalabalığı olan yerlerde bebek arabasinin üzerine muslin örtü ortuyorum.
Kendim mutlaka maske takıyorum.
Kafelerde sigara kokusunun olduğu hiç bir yerde oturmuyorum, uyku vaktine denk getirip muslin örtüyü ortuyorum yine arabanın üzerine.
Açık havadan ise hiç korkmuyorum.
Annem çok kızar çıkarıyorum diye, ablalarim sabahtan arar bugun hava çok soğuk dışarı çıkarma diye, ama ben bir yolunu bulur uygun kıyafetlerle çıkarırım. Hatta bir seferinde 2.5 tog uyku tulumunun üzerine incecik astronot mont ile buzzzz gibi havada çıkarmıştım dışarı
Şimdi hasta olmazlarsa bile 2-3 yaşlarında sıcacık yataklarindan uyanıp sabahın 8 inde kreşe giderken usuyecekler soguk havada değil mi?
Bolu soğuk bir il, her gün çıkarmaya calisiyorum, yalnızca çok rüzgarlı havalarda cikmam. Uygunkıyafet giydiriyorum, kulağınin kapalı olmasına dikkat ediyorum, evden çıkmadan hemen önce giydiriyorum, erkenden giydirip terletmiyorum, terlemek hasta eder, üşümek değil.
Mersin nispeten daha ılıktır, mis gibidir havası, bol bol açık havada dolaşın, gezin, görün, yağmur ihtimaline karşı bebek arabası puset yağmurluğu almayı unutmayin.
Düğüne kinaya mecbur olmasam gitmem, ama senin çok yakının, gitmek zorundaysan; kalabalığa 5 dakika karisiyorsan, yarım saat o alandan uzaklaş, son saat gidebilirsin dediğin gibi, sen maske takmaya çalış, eve gelince de hemen duşa girin.
Ben mesela bu cumartesi bebeğimi akvaryum dünyasına götüreceğim, yaklaşık 2 saat dolaşırım rahat.
Sen de önlemini al, inşallah hiç bir sıkıntı yasamayacaksin
Ya öyle düğünlerde maksat görünmek değil mi, 10 dakika bile görünüp çocuk durmuyor der çıkarsın bebeklisin malumİnaşllah canım sağol , bende öyle yapiyim madem , ya öyle eşimin kardeşi evleniyor yani kaynım , gitmek zorundayız , bende kalabalıktan korkuyorum valla açık havadan bende korkmam , inşallah bişey olmaz
Ben bu aralar 11 de uykuya dalmışsa mutlu oluyorum, şuan düzen falan gözümde değil günü bitirmeye bakıyorum yaKızlar beneğinizin uyku düzeni saat 8den 11arası nasıl uyanıkmı bu saatlerde yatıyormu
Benimki gece 1e kadar yatmıyor nasıl düzen oluşturucam ben ya
Hayırlısı ile bir yaş gelseydi yeme uyku hepsi düzene girerdiBen bu aralar 11 de uykuya dalmışsa mutlu oluyorum, şuan düzen falan gözümde değil günü bitirmeye bakıyorum ya
Öyle mi oluyor senin ikinci çocuğun mu canımHayırlısı ile bir yaş gelseydi yeme uyku hepsi düzene girerdi
Evet kuzumÖyle mi oluyor senin ikinci çocuğun mu canım
Dur naptın ya 1 yaş çok uzak.. o kadar hızlı büyümesinler hem yaa azcık bebişliklerinin tadını çıkaralımHayırlısı ile bir yaş gelseydi yeme uyku hepsi düzene girerdi