2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım ben 4 gündür falan giremiyorum bebeğin nasıl oldu
İyiyiz canım çok şükür, babasında zatürre başlangıcı çıktı 🤦🏻‍♀️ benden kaptı onun ciğerlerine inmiş, benimde boğaz ağrım kaldı ama Alparslan iyi çok şükür.
Sen nasılsın bi sorun yok değil mi?

Bu kızarıklıklar normal mi ağız çevresinde oluyor bazen artıyor bazen azalıyor
Eki Görüntüle 3371332
Hem salyadan hemde diş çıkarma döneminde yanaklar kuru ve kızarık olur yazıyordu. Benim bebişte de bugün farkettim bu tarzdaydı demek ki bu dönemde normal.
Ağzına burnuna maşallah 😍🧿

Allahım ya dedim ne oluyo çocuğa . Doktor 3-4 damla gece yatarken demiş . Daha 4 aylık .. korktum .. tamam gece uyusun da eyw 😂 gündüz uyumasın yani 😂😂
Canım. Bizde bu hafta başladık hiriltisi olduğu için yazdı. 1 ay kullan dedi. Sabah 5 akşam 5 yazmış. Eczaci günde 5 ver dedi ilk gün çocuk bayıldı sanki baya uyudu. Sonra günde 4 e düşürdüm şuan iyi gibi.

İyiyiz canım çok şükür, babasında zatürre başlangıcı çıktı 🤦🏻‍♀️ benden kaptı onun ciğerlerine inmiş, benimde boğaz ağrım kaldı ama Alparslan iyi çok şükür.
Sen nasılsın bi sorun yok değil mi?
Aman çok geçmiş olsun nedir ya bu virüs herkes hasta inşallah hemen iyileşir biz ikiz çok şükür sağol 🥰

Hem salyadan hemde diş çıkarma döneminde yanaklar kuru ve kızarık olur yazıyordu. Benim bebişte de bugün farkettim bu tarzdaydı demek ki bu dönemde normal.
Linanının da yanakları çok kuru kızardı kabuk atıyor baya
Mustelanın yüz kremini aldım biraz iyi geldi
Cildiyeci kış zamanı oluyor dedi
Ben bebek egzemasına benzettim
Sizde diş diyorsunuz belkide diştir baya eli ağzında salya o biçim akıyor

Olabilir ablam da her emzirme sonrası pamuk ve suyla sil dedi. Memeye değip terlediği için olabilirmiş. Teşekkür ederiz 😻🙏🏻

Kızlar soru gece yada sabaha karşı kalktığında burnu hafif tıkalı hissederseniz burnunu açıyor musunuz? Ben bakıyorum emebiliyor açmıyorum rahatsız etmemek için .
Uyuyamazsa ememezse açıyorum
Bu kızarıklıklar normal mi ağız çevresinde oluyor bazen artıyor bazen azalıyor
Eki Görüntüle 3371332
Bizim süt alerjisinden dolayı oluyor.bir şeye alerjisi olabilir mi? Ya da fazla salyadan mı
Kızlar , bütçenize uygun yatdım ede bilirseniz çok sevinirim , bunun karşımıza çıkması tesadüf değildir , 50 tl , 100 tl bile önemli , damlaya damlaya göl olur 🙏🏻 kampanyanın bitmesine az kaldı para toplanmazsa ilaç hakkını kaybedecek

Göndersek de bitmiyor instagramda bir sürü bebek karşıma çıkıyor çok üzücü.keşke hepsine merhem olabilsek, keşke devlet yardım etse..

Kızlar iyi akşamlar, kızımın saçlı derisi ve göbeğindeki sütlü kahve lekesi icin Gazi üni ye götürdüm, önemli bişey yokdedi doktor ve şu ilaci verdi. Daha önce kullanan oldu mu kendine veya bebeğine?
IMG-20240117-WA0074.jpeg

Arkadaşlar merhaba sat 27 Aralık, 11 ocakta sağ kasığımda keskin bir ağrı olduğu için doktora gittim ultrason ve test yaptı bir şey çıkmadı beta negatif.. 15 ocakta tekrar doktora gittim ultrason bölümündeki doktor vajinal ultrason yaptı kese gibi bir şey görüyorum ama emin değilim dedi ama rapora öyle geçti 22 mm boyutta dedi... Sonra raporu doktoruma götürdüm o zaman vardır dedi 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi Ama beta yaptım yine negatif.. Beta hcg kanda belli olmadan kesesel yapı rahimde görünür mü? Sizce gebelik olma durumu var mı? Yada bu durumu yaşayan var mıı

Uyuyamazsa ememezse açıyorum

Bizim süt alerjisinden dolayı oluyor.bir şeye alerjisi olabilir mi? Ya da fazla salyadan mı

Göndersek de bitmiyor instagramda bir sürü bebek karşıma çıkıyor çok üzücü.keşke hepsine merhem olabilsek, keşke devlet yardım etse..
Ya benim de aklıma o gelmişti süt alerjisinde nasıl oluyor bilmiyorum. Kakasında da mukus var dr sonradan başladığı için alerji düşünmemişti. Gaitadan test yapıldı sütünde laktoz olabilir dedi o da normal çıktı diye bilgi verdiler. Randevuda sorayım en iyisi bunu

Arkadaşlar merhaba sat 27 Aralık, 11 ocakta sağ kasığımda keskin bir ağrı olduğu için doktora gittim ultrason ve test yaptı bir şey çıkmadı beta negatif.. 15 ocakta tekrar doktora gittim ultrason bölümündeki doktor vajinal ultrason yaptı kese gibi bir şey görüyorum ama emin değilim dedi ama rapora öyle geçti 22 mm boyutta dedi... Sonra raporu doktoruma götürdüm o zaman vardır dedi 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi Ama beta yaptım yine negatif.. Beta hcg kanda belli olmadan kesesel yapı rahimde görünür mü? Sizce gebelik olma durumu var mı? Yada bu durumu yaşayan var mıı
Kesenin belli olması için betanın yüksek olması gerekiyor, beta kaç ki?

Bhcg negatif’se olmaz , kan testi yanlış çıkmaz

Erken değil mi henüz benim de sat 27 aralıktı 27 ocakta test yaptığımda pozitifti

4 haftayı yani 27 sini bekleyip tekrar kan verin, beta mutlaka ve mutlaka artmış olur gebelik söz konusu ise.

X