- 29 Ekim 2021
- 1.410
- 1.421
Dün gece çok iyiydi gündüz uyumaz demiştim ama 11 den beri uyuyor bir defa kalktı burnundan rahat nefes alamadığı için burnunu temizledim geri uyudu.17.00 gibi uyutursan 9da gece uykusuna geçer.yazacaktım uyumuş benimki 1 ay sonra anca düzene girer herhalde.uyku gerilemesi lanetinden çıkamadık.gündüz bile zor uyuyor.artık uyusunda saat kaçta uyursa uyusun diyorum
Tıp okumaları uyku ile ilgili değildir bence sayısal zeka ailede baskın sanırım dediğin doğru her bebeğin karakteri var ama bazı bilgiler genel oluyor. Mesela her ay değişmekle beraber bu aylarda gece uykuları 11-12 saat sürüyor.gündüz 4-5 saat.şekerleme vakitleri uzun uyku vakitleri oluyor. Uyku sevmeyen bebek varsa da 100de 1dir
Birkaç gün biz de yaşadık uyku problemi ama düzenli olsun istiyorum ya hem işe başlıcam hem yüksek lisansla uğraşıyoruz eşim de ben de.
Geç yatınca evi topla bir iki evrak işlerini hallet derken uyku vakti geliyor robot gibi hissediyorum kendimi.
Büyüme hormonu 10 da salgılandığı için o saatlerde derin uykuda olsun diyorlar bir de. Bakalım inşallah oturur düzeni ama bu en son uyku 5te olayı tuttu bizde teşekkür ederim bu bilgi için