2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
17.00 gibi uyutursan 9da gece uykusuna geçer.yazacaktım uyumuş 😅benimki 1 ay sonra anca düzene girer herhalde.uyku gerilemesi lanetinden çıkamadık.gündüz bile zor uyuyor.artık uyusunda saat kaçta uyursa uyusun diyorum 😅

Tıp okumaları uyku ile ilgili değildir bence sayısal zeka ailede baskın sanırım😄 dediğin doğru her bebeğin karakteri var ama bazı bilgiler genel oluyor. Mesela her ay değişmekle beraber bu aylarda gece uykuları 11-12 saat sürüyor.gündüz 4-5 saat.şekerleme vakitleri uzun uyku vakitleri oluyor. Uyku sevmeyen bebek varsa da 100de 1dir
Dün gece çok iyiydi gündüz uyumaz demiştim ama 11 den beri uyuyor bir defa kalktı burnundan rahat nefes alamadığı için burnunu temizledim geri uyudu.
Birkaç gün biz de yaşadık uyku problemi ama düzenli olsun istiyorum ya hem işe başlıcam hem yüksek lisansla uğraşıyoruz eşim de ben de.
Geç yatınca evi topla bir iki evrak işlerini hallet derken uyku vakti geliyor robot gibi hissediyorum kendimi.
Büyüme hormonu 10 da salgılandığı için o saatlerde derin uykuda olsun diyorlar bir de. Bakalım inşallah oturur düzeni ama bu en son uyku 5te olayı tuttu bizde teşekkür ederim bu bilgi için

Dün gece çok iyiydi gündüz uyumaz demiştim ama 11 den beri uyuyor bir defa kalktı burnundan rahat nefes alamadığı için burnunu temizledim geri uyudu.
Birkaç gün biz de yaşadık uyku problemi ama düzenli olsun istiyorum ya hem işe başlıcam hem yüksek lisansla uğraşıyoruz eşim de ben de.
Geç yatınca evi topla bir iki evrak işlerini hallet derken uyku vakti geliyor robot gibi hissediyorum kendimi.
Büyüme hormonu 10 da salgılandığı için o saatlerde derin uykuda olsun diyorlar bir de. Bakalım inşallah oturur düzeni ama bu en son uyku 5te olayı tuttu bizde teşekkür ederim bu bilgi için
Maşallah 🧿 böyle devam edip düzen oturursa çok dillendirmeyin.nazar büyük bir enerji 🙈 şimdiden Allah kolaylık versin iş, yükseklisans, ev, çocuk hepsi bir arada zor olur.Ama 9da uyurlarsa hem bebişlere hem bize iyi gelir 👍🏻

Ya bazen kitabi bilgiler çok yük bindiriyor annelerin üstüne, bebeğin karakteri olduğunu düşünüyorum bazıları gerçekten ne yaparsan yap uykuya düşkün olmayabiliyor. Küçük ablamın oğlu uyumazdi gece sabaha kadar salla salla dur, asla gece 2 olmadan uyumazdi şuan 20 yaşında. Ve tıp okuyor.
Büyük ablamin oğlu da aynıydı, aynı yastalar günlük toplasanız 8 saat uykusu yoktu o da tıp okuyor.
İkisi de dalyan gibi 2 metre delikanlı toplasanız 5 kere ciddi bir hastalık yasamadilar 2004 ten beri 😅
İkizim hiç uyumazmiş, anne sütü bir gün bile almamış o da doktor ve gayet sağlam 😅
Bebek 9 da uyumazsa ah öldük bittik yok 1 saatten az uyursa gündüz felaket uykusu (adı bile anneleri korkutmaya yetiyor ) vs vs.
Bazen çok bilmek çok araştırmak insanı strese sokuyor, uyku konusunda öyle de böyle de buyuyecekler deyip geçmek mi lazım bazen bilemiyorum o yüzden.
Ohaa benim kız kesin doktor 😀😀

Bunu kullanan var mı tavsiye eder misiniz
IMG_1645.jpeg

Bı daha çocuk sahibi olmak istediğimde planliycam ya yaza gelsin doğumum. Kişi normalde çok severim ama yok şuan hava erken kararıyor dışarı cikiyorum 2 saat sonra eve giriyorum şimdi yaz olsa sabahtan akşam dışarda olurdum kızımla. Hem hamileliğimiz 2728 yılın en sıcak yılına geldi hem bebeler doğdu dışarı çıkamıyoruz.
Bazı şeyler planlı yapılmalı, gebe kalma ayı dahil 🤢🥵😅
Valla ben kafamda planı yaptım bile eylülde hamile kalırsam mayıs sonu haziran başı gibi doğururum. Mis gibi yaz bebesi, hastalıktan illallah ettim 2. çocuğu kurtarırım bari😅😅

Bebeği gece çok uyananlar için bir yöntem ile geldim.. bebek uyurken başını 3 kere çevirince alıp o uyanmadan emzirmek.. bebek kıpırdayınca uyanıyorsanız deneyebilirsiniz kızlar
Ben öyle yapıyorum normalde yine aynı bizde bi işe yaramadı .
Dün sağlık ocağına götürmüştüm aşısı vardı oradaki ebe ye sordum saat başı uyanıyor diye . Nerede yatıyor dedi ya dedim bizim yatak gıcırdıyor 😂 bu yüzden kalk yat uyanıyo , yanımda yatıyor dedim .. senin ve süt kokusunu aldığı için uyanıyor dedi . Aynı oda da ama beşiğinde yatır dedi . Gece öyle yaptım beşiğinde 2 saate yakın uyudu ✌️ şükür ..

Valla ben kafamda planı yaptım bile eylülde hamile kalırsam mayıs sonu haziran başı gibi doğururum. Mis gibi yaz bebesi, hastalıktan illallah ettim 2. çocuğu kurtarırım bari😅😅
Kış aşığı olarak kıştan nefret ettim ha bi an önce yaz gelebilir mi 🥹

Ben bide daha hamileyken okumuştum kitapları ama herşey kitap bilgisi gibi olmuyo ya
İşte koycan uykuya 2 saat uyucak gndz snra birdaha 2 saat sonra 45 dk
Makinemi bu yani olmuyor olmuyor bende vazgeçtim yani 6.ay ile biraz değişim olabiliyo uykusunda şmdilk uyusunda en azndan 45 dk da olsa gece yatsın çok uyanmasn kafasındayım
2 yıl uyku konusu zor yani bebeğede çok bağlı ztn öyle byle uyucaklar evdeyim şuan çalşmıyorum çalıştığımzda sıkıntı yaratır uyumaması o zmna çzöüm bulcaz inş
Ya bazen kitabi bilgiler çok yük bindiriyor annelerin üstüne, bebeğin karakteri olduğunu düşünüyorum bazıları gerçekten ne yaparsan yap uykuya düşkün olmayabiliyor. Küçük ablamın oğlu uyumazdi gece sabaha kadar salla salla dur, asla gece 2 olmadan uyumazdi şuan 20 yaşında. Ve tıp okuyor.
Büyük ablamin oğlu da aynıydı, aynı yastalar günlük toplasanız 8 saat uykusu yoktu o da tıp okuyor.
İkisi de dalyan gibi 2 metre delikanlı toplasanız 5 kere ciddi bir hastalık yasamadilar 2004 ten beri 😅
İkizim hiç uyumazmiş, anne sütü bir gün bile almamış o da doktor ve gayet sağlam 😅
Bebek 9 da uyumazsa ah öldük bittik yok 1 saatten az uyursa gündüz felaket uykusu (adı bile anneleri korkutmaya yetiyor ) vs vs.
Bazen çok bilmek çok araştırmak insanı strese sokuyor, uyku konusunda öyle de böyle de buyuyecekler deyip geçmek mi lazım bazen bilemiyorum o yüzden.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var
Bebeğim 3-4 gündür gece memeye yapıştı kaldı yani doyduğunu anlayıp bırakmıyor .emiyor da emiyor 15-20 dakikayı geçince ben bırakıyorum artık oda mizirdaniyor bende hemen emzik veriyorum . Sorun buda değil bu zamana kadar yasamadigim sorunu yaşıyorum besige koyasiya huysuzlanip tepinmeye başlıyor kötü rüya görüyor gibi .kucağıma alayım bacağımda sallayım yanıma alayım uyuyor ama. Böyle bi saate yakın kucakta uyuyacak ki besige koyduğumu anlamasin bu durum beni 3 günde yordu neden olabilir bu ?

X