- 3 Ekim 2016
- 1.193
- 1.973
- 29
Yok sakinken ölçüyorum. Son 1 haftadır böyle çıkıyor.Ağlarken mi ölçüyorsunuz o zaman sanki bi tık fazla oluyor
Kafama takıldığı için sık sık ölçüyorum.
En düşük 36.1 gördüm. En yüksek 37.3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sakinken ölçüyorum. Son 1 haftadır böyle çıkıyor.Ağlarken mi ölçüyorsunuz o zaman sanki bi tık fazla oluyor
Kız sana durumunu sormuştum 474848 saat önceKasma kendini 4. Aya yaklaşıyorsun sonra bi atlatalım 4. Ayı sonra uğraşırsın. Sen yine düzene devam et ama olmuyor diye üzülme şimdilik
Ben de sana cevap yazdım 2625524 saat önce septembrmomAyy bugün yaptı şükür ben de siE haber vermeye girdim mukus vardı ama ya bakalım bir daha ne zaman yapacak
Bildirim gelmeyince kaynamış arada kuzum çok sevindim mukusa takılma doktor tek başına hiç bişi ifade etmez demiştiBen de sana cevap yazdım 2625524 saat önce septembrmom
Benimkinde hep oluyordu ara ara da bunda çok vardı. Bekledi ye herhalde.. yada bağırsaklar bir şeyler yaşıyor zaten şaşırdılar ondandır belki..Bildirim gelmeyince kaynamış arada kuzum çok sevindim mukusa takılma doktor tek başına hiç bişi ifade etmez demişti
Bence evler sıcak nazenin gece sık uyanmaya başladı doktora sa söyledim gece yatak odasının kaloriferini kapat dedi ben de strese girdim üşür diye kapattım 9 da koydum yatağa az önce gece emzirmes yaptım uyumaya devam ediyor bakalım sabaha karşı nasıl olacak ama ben evi de 26 derece yapıyordum 23 e indirdim hep uykudan kalkınca falan terler sıcak olurdu bugün çok çöl daha iyiydi. Yarın ölçerim ateşi yazarım ama evin ısısını düşünebilirsiniz.Kızlar geçen de sordum bı kaç kişi dönüş yaptı sadece.
Son zamanlarda bebeğimin kafasının ısındığını farkediyorum ateşini ölçtüğümde 36.8
37.2 en yüksek yakalıyorum.
Sizce normal mi. Genel durumu keyfî falan iyi.
Koltuk altı ölçümu yapıyorum.
Evet uzasa daha iyi olur tabiGündüz uykuları kısa ama canım uzatmaya çalışırsan daha iyi olur. 45 dak. Uykular tek döngülük.. benimki mesela 7 7.30 gibi hala gündüz uykusu yapıyor
Daha erken olduğunun farkındayım şu an çabalamamın sebebi işe başlayacak olmam. Vakit ve sabır konusunda zorlanabilirim bir ufaktan deneyeyim istedim olursa olur olmazsa kendi düzeniyle devam ederiz teşekkürlerKasma kendini 4. Aya yaklaşıyorsun sonra bi atlatalım 4. Ayı sonra uğraşırsın. Sen yine düzene devam et ama olmuyor diye üzülme şimdilik
Temassızla ölçüyorum alın 37.5 gösteriyor şakaklar 38 lerdedikloron ateşi nereden ölçüyorsun ve ne ile, temassızla ölçüyorsan o da ayarsız veriyor
Bence kesinlikle götürmelisin canım. Aşıdan vs olan bir ateş değil. Bizde alından 37.2 olarak ölçtüğüm ateş için doktora gitmiştik ve doktor kulaktan 38.9 ölçmüştü. Daha öncede anlatmıştım. Ve kanında enfeksiyonda çıkmıştı. O yüzden ihmal etmeyin bence
Ya bende az önce Osman Hocanın canlı yayınını izledim. 3 ay ve altında ateşli enfeksiyonlarda yatış veriyoruz yani kesinlikle doktor görmeli diyor. Sizde bi görünün en azından, 4 aylıktır muhtemelen ama içiniz rahatlar.
Bence götürmelisin ailecek hastasınız muhtemelen aynı hastalık ona göre bi ilaç verirler üzerinde artmaz
Teşekkür ederim kızlar, takip edeyim başka semptom verirse götüreyim dedim ama ateşi de aynı bizimki gibi dirençli tam düşmüyor bir de hemen yükseliyor götüreceğim hastaneyeCanım ateşi varsa ben olsam hemen götürürüm , geçmiş olsun , erken tedavi bence iyi olur
Dün sabahtan iyi uyudu öğlen de üst kata taşınıyorlar diye sese uyandı.Öğlen uykusu yarım kaldı. Akşam 6.30 gibi uyumak istedi 7.30 da uyandı falan düzeni şaştı.Bende 3 e düşürsemmi dedim ama şu dönem biraz geçsin bakalım bütün düzenler karıştı resmen
9da uyuyunca geceniz nasıl geçti canım?
Bugün misafir geldi uykuları şaştı o yüzden son uykusu 5-6 arası oldu 9 da uyudu 9 buçukta uyandı emdi tekrar uyudu bakalım nasıl olacak
Valla dayandı bizimki 5-6 arası uyudu diğer uykusu 9 a denk geldi. Gündüz uykusu güzeldi 100. Günden sonra böyle oldu gündüz uyumak istemiyor uykuları kısa oluyor. Gece uykusu etkilenmedi ama 10:30 7 arası uyuyor. 3-5-7 de 3 defa emmek için uyanıyor.
kademeli düşürmek mantıklı olan bakalım bugün nasıl olacak
Çoğu Zaman 7 de uyanıyor yarım saat yatakta takılıyor avizeyle konuşuyor sonra 45 dk 1 saat kadar tekrar uyuyor bu son uyuma her zaman olmuyor tabi. Güne başladıktan sonra ilk uykusu 11 ya da 12 de oluyor
Diklocum günaydın bugün nasılsınız? Biz ateş için bir kere acile gittik bebek olduğu için bir şey yapamayız takip edeceğiz diyip gönderdiler o yüzden bir şey diyemedimTemassızla ölçüyorum alın 37.5 gösteriyor şakaklar 38 lerde
Teşekkür ederim kızlar, takip edeyim başka semptom verirse götüreyim dedim ama ateşi de aynı bizimki gibi dirençli tam düşmüyor bir de hemen yükseliyor götüreceğim hastaneye
Normal merak etme, 37.4 koltukaltında yuksek ates, 37.3e kadar normal gezmesi de normal, bu bilgi guncelanne nin kitabındanKızlar geçen de sordum bı kaç kişi dönüş yaptı sadece.
Son zamanlarda bebeğimin kafasının ısındığını farkediyorum ateşini ölçtüğümde 36.8
37.2 en yüksek yakalıyorum.
Sizce normal mi. Genel durumu keyfî falan iyi.
Koltuk altı ölçümu yapıyorum.
Kitabı okuyana kadar sendeyim tek seferde 45 dk yetiyo mu geri uyutmayacagız mı onu gecen cocugu geri uyuttum tum dengesi sastıGündüz uykuları kısa ama canım uzatmaya çalışırsan daha iyi olur. 45 dak. Uykular tek döngülük.. benimki mesela 7 7.30 gibi hala gündüz uykusu yapıyor
Koltukaltından ölçsene bi de varsa yani takibi onunla yap benceTemassızla ölçüyorum alın 37.5 gösteriyor şakaklar 38 lerde
Teşekkür ederim kızlar, takip edeyim başka semptom verirse götüreyim dedim ama ateşi de aynı bizimki gibi dirençli tam düşmüyor bir de hemen yükseliyor götüreceğim hastaneye
9 dan 9a kadar uyuduk 9-1,5-3-6-9 yaptıDün sabahtan iyi uyudu öğlen de üst kata taşınıyorlar diye sese uyandı.Öğlen uykusu yarım kaldı. Akşam 6.30 gibi uyumak istedi 7.30 da uyandı falan düzeni şaştı.
9da uyuyunca geceniz nasıl geçti canım?
Diklocum günaydın bugün nasılsınız? Biz ateş için bir kere acile gittik bebek olduğu için bir şey yapamayız takip edeceğiz diyip gönderdiler o yüzden bir şey diyemedim
Uyutçan canım.. 1 saat ile 2 saat arası uyumalı.. ama bebeğe göre de değişir belki..Normal merak etme, 37.4 koltukaltında yuksek ates, 37.3e kadar normal gezmesi de normal, bu bilgi guncelanne nin kitabından
Kitabı okuyana kadar sendeyim tek seferde 45 dk yetiyo mu geri uyutmayacagız mı onu gecen cocugu geri uyuttum tum dengesi sastı
Koltukaltından ölçsene bi de varsa yani takibi onunla yap bence
Günaydın canım, bizde ateş için çok defaa acile gittik sebepsiz antibiyotik başlattılar enfeksiyonu olmamasına rağmen, o yüzden şu an ne ben ne de eşim acile götürmek istemiyoruz, haftaiçi olsa direk dr a götürürdüm ama haftasonu maalesef. Hala hafif ateşi var ama sadece ateş var genel durumu iyi gülüyor eğleniyor beslenmesi de iyi, o yüzden calpol verip takip ediyorumDiklocum günaydın bugün nasılsınız? Biz ateş için bir kere acile gittik bebek olduğu için bir şey yapamayız takip edeceğiz diyip gönderdiler o yüzden bir şey diyemedim
Yok maalesef sadece temassız var, bi de sadece başı yanıyor. Aşıdan dolayı ateşlendiiğinde tüm vücudu yanıyordu ama bunda sadece baş özellikle şakaklar yanıyorKoltukaltından ölçsene bi de varsa yani takibi onunla yap bence
Oo senin için çok güzel bir gece olmuş9 dan 9a kadar uyuduk 9-1,5-3-6-9 yaptı
En iyisi o zaman canım calpol ateşini, ağrısını alır onun dışında çocuk zaten iyiyse gerek yokGünaydın canım, bizde ateş için çok defaa acile gittik sebepsiz antibiyotik başlattılar enfeksiyonu olmamasına rağmen, o yüzden şu an ne ben ne de eşim acile götürmek istemiyoruz, haftaiçi olsa direk dr a götürürdüm ama haftasonu maalesef. Hala hafif ateşi var ama sadece ateş var genel durumu iyi gülüyor eğleniyor beslenmesi de iyi, o yüzden calpol verip takip ediyorum
Bunu konusmuatuk ama gecen 45 dklık 2 uyku dediğin neydi o zaman fjfj en iyisi okuyayım su kitabı seni yormadanUyutçan canım.. 1 saat ile 2 saat arası uyumalı.. ama bebeğe göre de değişir belki..
Şöyle bebek uyandı hemen uykusunu açıp yataktan alma.. yatakta biraz uğraş zaten anlarsın tekrar uyuyacak gibimi uyumaz mı.. 1 saatten azsa tekrar destek ver uyutmaya çalış diyor kitaplar.. (son gündüz uykusu hariç o şekerleme olcak 30 45 dak)
Ama bebek bunlarda yani robot değil hep aynı olmuyor ben 1 saatten az uyursa uyurmaya çalışıyorum yanıda 40 dakika uğraştığım da oldu 10 dakikada uyumaz bu deyip aldığımda.. ama 1 saat dolmadan yatakan kaldırmayın diyorlar. Bu kadat uyku sana yeter mesajı veriyormuşuz.
Bu istatistiğe bakılırsa uyumayan cocuklar doktor oluyo arkadaslar 3te 3 fjfjYa bazen kitabi bilgiler çok yük bindiriyor annelerin üstüne, bebeğin karakteri olduğunu düşünüyorum bazıları gerçekten ne yaparsan yap uykuya düşkün olmayabiliyor. Küçük ablamın oğlu uyumazdi gece sabaha kadar salla salla dur, asla gece 2 olmadan uyumazdi şuan 20 yaşında. Ve tıp okuyor.
Büyük ablamin oğlu da aynıydı, aynı yastalar günlük toplasanız 8 saat uykusu yoktu o da tıp okuyor.
İkisi de dalyan gibi 2 metre delikanlı toplasanız 5 kere ciddi bir hastalık yasamadilar 2004 ten beri
İkizim hiç uyumazmiş, anne sütü bir gün bile almamış o da doktor ve gayet sağlam
Bebek 9 da uyumazsa ah öldük bittik yok 1 saatten az uyursa gündüz felaket uykusu (adı bile anneleri korkutmaya yetiyor ) vs vs.
Bazen çok bilmek çok araştırmak insanı strese sokuyor, uyku konusunda öyle de böyle de buyuyecekler deyip geçmek mi lazım bazen bilemiyorum o yüzden.
Temassız asırı dengesiz ya, bence nobetci eczaneden koltuk altı ateş ölçeri alın daha duzgunnsonuc verirYok maalesef sadece temassız var, bi de sadece başı yanıyor. Aşıdan dolayı ateşlendiiğinde tüm vücudu yanıyordu ama bunda sadece baş özellikle şakaklar yanıyor
17.00 gibi uyutursan 9da gece uykusuna geçer.yazacaktım uyumuş benimki 1 ay sonra anca düzene girer herhalde.uyku gerilemesi lanetinden çıkamadık.gündüz bile zor uyuyor.artık uyusunda saat kaçta uyursa uyusun diyorumKızlar benim kızım gece uykusuna 10 buçukta geçiyor ben bunu öne çekmek istiyorum 9 9 buçuk gibi.
9 da beşiğine götürüyorum ama 10 buçuktan önce uyumuyor sadece dün 22:10 da uyudu.
9’da beşiğe geçmeye devam etmeli miyim zamanla öne çeker mi tavsiyeniz var mıdır?
Gündüz 45 dklık 4 uyku yapıyor genelde. Bugün misafir vardı gündüz uykusu kaydı. 9 da uyuması için en sonki gündüz uykusu kaç olmalı acaba. Ya da hiç müdehale etmesem mi? Ay ne zormuş bu işler
Tıp okumaları uyku ile ilgili değildir bence sayısal zeka ailede baskın sanırım dediğin doğru her bebeğin karakteri var ama bazı bilgiler genel oluyor. Mesela her ay değişmekle beraber bu aylarda gece uykuları 11-12 saat sürüyor.gündüz 4-5 saat.şekerleme vakitleri uzun uyku vakitleri oluyor. Uyku sevmeyen bebek varsa da 100de 1dirYa bazen kitabi bilgiler çok yük bindiriyor annelerin üstüne, bebeğin karakteri olduğunu düşünüyorum bazıları gerçekten ne yaparsan yap uykuya düşkün olmayabiliyor. Küçük ablamın oğlu uyumazdi gece sabaha kadar salla salla dur, asla gece 2 olmadan uyumazdi şuan 20 yaşında. Ve tıp okuyor.
Büyük ablamin oğlu da aynıydı, aynı yastalar günlük toplasanız 8 saat uykusu yoktu o da tıp okuyor.
İkisi de dalyan gibi 2 metre delikanlı toplasanız 5 kere ciddi bir hastalık yasamadilar 2004 ten beri
İkizim hiç uyumazmiş, anne sütü bir gün bile almamış o da doktor ve gayet sağlam
Bebek 9 da uyumazsa ah öldük bittik yok 1 saatten az uyursa gündüz felaket uykusu (adı bile anneleri korkutmaya yetiyor ) vs vs.
Bazen çok bilmek çok araştırmak insanı strese sokuyor, uyku konusunda öyle de böyle de buyuyecekler deyip geçmek mi lazım bazen bilemiyorum o yüzden.