- 5 Ekim 2022
- 5.358
- 10.070
17.30 dan sonra gündüz uykusu yapmamak lazım normal de ama.. o saatten sonra 9a kadar zor dayanır. Kaç saat uyanık kalıyor onu takip et (gece uykusu öncesi) ona göre hesapla don uyanma saatini.. bir de tek kerede olmaz kademe kademe örneğin önce 10 a çek sonra 9. 30... sabahta yarım saat erken kaldır .. 10a alışsın 1 hafta takıl sonra 9.30 çalışmasına başla... ( benimkinde erken kaldırmak hiç etki etmedi) annemdeyim gelen giden filan oluyor o yüzden çok çabalamıyorum ben dahaKızlar benim kızım gece uykusuna 10 buçukta geçiyor ben bunu öne çekmek istiyorum 9 9 buçuk gibi.
9 da beşiğine götürüyorum ama 10 buçuktan önce uyumuyor sadece dün 22:10 da uyudu.
9’da beşiğe geçmeye devam etmeli miyim zamanla öne çeker mi tavsiyeniz var mıdır?
Gündüz 45 dklık 4 uyku yapıyor genelde. Bugün misafir vardı gündüz uykusu kaydı. 9 da uyuması için en sonki gündüz uykusu kaç olmalı acaba. Ya da hiç müdehale etmesem mi? Ay ne zormuş bu işler
Bir de gündüz 45 ler az.. en az bir tanesini (sonuncu hariç) uzatmaya çalış uyanınca alma pışpışla filan tekrar dalsın uykuya.. gündüz toplam 4 5 saat olmalı.. yoksa gece uykusu etkilenir