2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
canım onuda tüketiyorum ama bana pek faydası olmuyor.
hadi ya kişiden kişiye değişiyor demekki , düşün bana kuru kayısı etki etmedi kabak çekirdeği etki etti, kefir de içmediysen denebilirsin ya da dr una danış prebiyotik falan kullanabilirsin

Canım arkadaşlarım doktordan çıktım her sey yolunda 9+1 olmam lazımdı 9 hafta dedi doktor ama bir haftaya kadar ilk üç ay tolere ediliyor sakin kafana takma dedi 17sine kontrolüm var bakalım ayaklarını oynatıyordu bir hareketli masallah okadar guzel ki allahim isteyen herkese nasip etsin 💕
Gözün aydın canım maşallah 🧿

Canım arkadaşlarım doktordan çıktım her sey yolunda 9+1 olmam lazımdı 9 hafta dedi doktor ama bir haftaya kadar ilk üç ay tolere ediliyor sakin kafana takma dedi 17sine kontrolüm var bakalım ayaklarını oynatıyordu bir hareketli masallah okadar guzel ki allahim isteyen herkese nasip etsin 💕
Ayyy😍😍 9 hafta olunca öyle ayak oynatmaları gözüküyor muu ne güzeel😍

Ayakarını mı oynatıyordu ahh kalbim...bizede nasip olur inşallah 🙏

Yaa ben yemekleri yiyemiyorum inanırmısınız tiksinerek bakıyorum inşallah bian önce normale döner herşey sağlıkla ilerler bu arada dün tartıldım 59 la başlamıştım yine 59 çıktım bişey yiyemiyorum ki napcam böyle bilmiyorum

IMG_20230130_194025.jpg
IMG_20230130_194011.jpg

İyi akşamlar hanımlar bugün kontrolüm vardı 8+2 olmuşuz çok şükür.Gecen hafta başka bi doktor ikiz gebelikten suphelenmisti o şüphe ortadan kalktı tek bebek var.Bir daha ki kontrol şubat sonu cinsiyeti öğreniriz inşallah

Çarşamba günü ilk randevum öyle heyecanlıyım ki inşallah sorunsuz ilerliyordur.. Arada baş dönmesi, sürekli açlık hissi, ve hafif kabızlık dışında iyiyim şuanlık

X