- 13 Ekim 2022
- 524
- 869
en az iki tane içiyorum. şu üç ay bitseydi yürüyüş yapsak belki biraz rahatlarızGünde bir şişe soda yalnızzzz fazlasını önermiyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en az iki tane içiyorum. şu üç ay bitseydi yürüyüş yapsak belki biraz rahatlarızGünde bir şişe soda yalnızzzz fazlasını önermiyorlar
Öyle birşey olmuş sanırım. yönetici de müdahale etmiş anladığım kadarıylaNolmuş ya ben anlamadım kazen yönetici değil mi cep no vermek veya grup kurmak yasak mı allahım bende ban yemiyim nolur biri beni aydınlatsın bilmediğimden soruyorum
Ayva hoşafı iç haftada birkaç kez çok iyi geliyorGünaydın eylül anneleri aranızda kabızlık yaşamaya başlayan var mı? Neredeyse bir hafta olacak wc düzenim yerle yeksaaaan
hadi ya kişiden kişiye değişiyor demekki , düşün bana kuru kayısı etki etmedi kabak çekirdeği etki etti, kefir de içmediysen denebilirsin ya da dr una danış prebiyotik falan kullanabilirsincanım onuda tüketiyorum ama bana pek faydası olmuyor.
Gözün aydın canım maşallahCanım arkadaşlarım doktordan çıktım her sey yolunda 9+1 olmam lazımdı 9 hafta dedi doktor ama bir haftaya kadar ilk üç ay tolere ediliyor sakin kafana takma dedi 17sine kontrolüm var bakalım ayaklarını oynatıyordu bir hareketli masallah okadar guzel ki allahim isteyen herkese nasip etsin
Ayyy 9 hafta olunca öyle ayak oynatmaları gözüküyor muu ne güzeelCanım arkadaşlarım doktordan çıktım her sey yolunda 9+1 olmam lazımdı 9 hafta dedi doktor ama bir haftaya kadar ilk üç ay tolere ediliyor sakin kafana takma dedi 17sine kontrolüm var bakalım ayaklarını oynatıyordu bir hareketli masallah okadar guzel ki allahim isteyen herkese nasip etsin
Ayakarını mı oynatıyordu ahh kalbim...bizede nasip olur inşallahCanım arkadaşlarım doktordan çıktım her sey yolunda 9+1 olmam lazımdı 9 hafta dedi doktor ama bir haftaya kadar ilk üç ay tolere ediliyor sakin kafana takma dedi 17sine kontrolüm var bakalım ayaklarını oynatıyordu bir hareketli masallah okadar guzel ki allahim isteyen herkese nasip etsin
Benim ara ara oluyor canım 6+4 üm şu anKızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Kasık ağrısı ve karında batma yaşayan var mı?
Benim de 6+6 gibi bişey. Kasıklarım sızlıyor bazende batma oluyor. Aklım çıkıyor bir şey olacak diye. Bişey olmaz inşallah demi normaldir..Benim ara ara oluyor canım 6+4 üm şu an
Oyyy maşşallahhhEki Görüntüle 3199688 Eki Görüntüle 3199687
İyi akşamlar hanımlar bugün kontrolüm vardı 8+2 olmuşuz çok şükür.Gecen hafta başka bi doktor ikiz gebelikten suphelenmisti o şüphe ortadan kalktı tek bebek var.Bir daha ki kontrol şubat sonu cinsiyeti öğreniriz inşallah
Ben de şaşırdım doktor gösterdi bak zıplıyor seninki dedi video da cekmis hemşire çok tatlıAyyy 9 hafta olunca öyle ayak oynatmaları gözüküyor muu ne güzeel
Ultrasonda bişey çıkmadıysa endişe etmeyin olabilir yazmışGeçmiş olsun doktorunuza ulaşabildinizmi
Bana doktorum normal demişti canım benim o yüzden strese sokmuyorum kendimiBenim de 6+6 gibi bişey. Kasıklarım sızlıyor bazende batma oluyor. Aklım çıkıyor bir şey olacak diye. Bişey olmaz inşallah demi normaldir..
2 gündür kasık ağrım var hatta direk rahmi çevreleyen bi ağrı , hafif adet ağrısı gibi, 2.adet döneminden geçiyorum şu an sanırım ondan bu ağrılarKızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Kasık ağrısı ve karında batma yaşayan var mı?