2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
benim de bir düşüğüm var az önce hafif pembe lekem geldi adet başlangıcı gibi diğerinde de böyle olmuştu sonra adetle birlikte düşürdüm. o kadar korkuyorum ki inşallah kötü bişey olmaz sağlıklıca kucağımıza alırız. siz adetle birlikte mi düşük yaptınız

Hayır. İlki kanamayla ikincisi kalbi durduğu için kürtaj. Vakit kaybetmeden doktorunuza bilgi verin

Sende üç bende 4 gende heterezigot çıktı hemen kan tahlili yap pozitif görünce muhtemelen doktorun kan sulandırıcılarla ilerler benimki bu şekilde

Coraspin hap ve oksapar iğne üç farklı doktor gebeliği öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı ile yola devam etmemi söyledi
Anladım, oksapar kaçlık kullanıyorsunuz?
Hatta sizinle Mart anneler gurubunda beraberdik diye hatırlıyorum doğrumu
Evet ben de o gruptaydım maalesef devam etmedi, inşallah bu sefer sağlıcakla kucaklarımıza alırız kayıp yaşamak çok zor

Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun. Anlattığınız son acınız olsun inşallah. Benimde genlerde mthfr a ve pai heterezigot çıktı. Yakın olduğunu düşünüyorum değerlerimizin. Devletteki tüm doktorlar kan sulandırıcıya gerek duymayız heterezigotta dedi. Homozigot olsa verirlermiş. Ama özeldeki doktorum riske atmayalım başlayalım dedi ve 4000 lik oksapar iğneye başladık.

yerleşme kanaması ya da üzerine görme olayı adet tarihinin 5 gün gecikmesiyle olur mu? ne kadar sürüyor nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz? ben progestan aldım bir tane bugün, tuvalete gittikçe peçeteye kahve lekeler geliyor. minik minik lekelenmeler oluyor sabah daha fazla miktarda pembe kahve karışık geldi.

Anladım teşekkür ederim yarın ilk muayenem var doktorumla görüşeceğim

Bende hamileyim son adet tarihim 13 Aralık benide gruba alirmisiniz

önce pembe sonra kahve lekelenme geldiyse yerleşme kanamasıdır inşallah, bi de tabi git gide azalması lazım

Ben üzerine gördüm yaşadığımı anlatayım ama herkeste aynı olucagini düşünmüyorum benim başlama terihimden 7 araliktı 10aralikta bitti ama normal adet gibi gördüm o yüzden suphelenmedim 24günde bir görüyorum ben doğal olarak. Aralığın sonunda adet bekliyordum ama 5gün önce şüphelenip akşam hastaneye gittim 4haftalik hamileydim tam adet günümde kahverengi lekelenmem oldu 2gün sonra da çok şükür kötü bir durumum olmadı

Bu arada 1aralikta hamile kalmışım bir hafta sonra adet gördum yani

Merhaba kızlar. Bayadır girmemiştim foruma. Herkes iyidir inşallah. Mantar önleyici olarak nioli yağı kullanan var mı aranızda?

peçeteyi çektim ama arkadaşlarım da emin olamadı kahve pembe karışıktı sonra hep kahve kahve geldi az az
Kırmızıya dönerse hemen acile gidin.. Lavabo dışında kalkmayın dinlenin hep.inşallah sağlıkla devam eder kaç haftalık tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…