- 3 Eylül 2022
- 2.700
- 2.476
- 32
-
- Konu Sahibi ananasmango
Pgt olan embriyo da tutunmuyor bunu anlayamıyorum. Doktor pgtden de sağlıklı gelen embriyo tutunamayınca ne cevap veriyorlar? Bir de size rahim filmi çekildi mi histeroskopi falan yapılmış mıydı?Pgt şiddetli erkek faktöründe ileri kadın yaşında veya genetik hastalığı olan çiftlerde uygulanıyor askında bizde genetik hastalık yok yaşım da 31 erkek faktöründen dolayı yaptırmıştık ki zaten 4 embriyo gitti 1 tanesi sağlıklı geldi ilk tedavimizde 2.tedavide 7 embriyo gitti 2 tane sağlıklı geldi ama bu kez pgt yaptırmıcaz
Evet rahim filmi çekildi histereskopi de oldum hatta transfer öncesi embriyonun daha iyi tutunması için prp yapıldı rahme çizik atıldı, vücudun embriyoyu kabul etmesi için bağışıklık düşürücü serum bile kullandım ama 3 ü de negatif oldu doktorlarda net birşey söylemedi hep aynı “herşey çok iyiydi embriyo, rahim içi felan ama bazen olmuyor” dediler ben de hep hayırlısını diledim yine bu tedavimde de öyle söylüyorum hayırlısı ile olsunPgt olan embriyo da tutunmuyor bunu anlayamıyorum. Doktor pgtden de sağlıklı gelen embriyo tutunamayınca ne cevap veriyorlar? Bir de size rahim filmi çekildi mi histeroskopi falan yapılmış mıydı?
ekledim canımHazirandan beri tedavi oluyorum ekim sonuna benide ekleyin 2 embriyo 6. Gün 5aa 5 yıl sonra ilk tüp bebek dondurulmuş embriyo
Canım doktorların değerlendirmesi şu şekilde oluyor: Pgt yapılırken embriyo istemeden zarar gördüğü için gelişim gösteremiyor diye bi açıklama duydum doktorumdan. Kendi başıma gelmedi pgt ile denemedim hiç ama başına gelen var bu durum. Benim ilk transferim pozitif oldu kalbi durduğu için kaybettim şimdi tekrar tranafer olucam. Sana tavsiyem ilikli kemik suyu tüket. Faydasını gören çok var bebek sağlıklıysa vücut kabul etmesi için fayda sağlıyor. Doktorum da tavsiye etmişti çok faydalı demişti genel sağlığa. Ben tranaferden önce ve tranaferden gelir gelmez içicem yine bol vitamin olsun inşallah yarasın bebişlerePgt olan embriyo da tutunmuyor bunu anlayamıyorum. Doktor pgtden de sağlıklı gelen embriyo tutunamayınca ne cevap veriyorlar? Bir de size rahim filmi çekildi mi histeroskopi falan yapılmış mıydı?
"Transfer" olacak ya klavyenin azizliğine uğrayıp sürekli yanlış yazmışımCanım doktorların değerlendirmesi şu şekilde oluyor: Pgt yapılırken embriyo istemeden zarar gördüğü için gelişim gösteremiyor diye bi açıklama duydum doktorumdan. Kendi başıma gelmedi pgt ile denemedim hiç ama başına gelen var bu durum. Benim ilk transferim pozitif oldu kalbi durduğu için kaybettim şimdi tekrar tranafer olucam. Sana tavsiyem ilikli kemik suyu tüket. Faydasını gören çok var bebek sağlıklıysa vücut kabul etmesi için fayda sağlıyor. Doktorum da tavsiye etmişti çok faydalı demişti genel sağlığa. Ben tranaferden önce ve tranaferden gelir gelmez içicem yine bol vitamin olsun inşallah yarasın bebişlere
Tamam canım içicem şöyle yapayım diyorum çorbalara katayım yoksa nasıl içilir bilmiyorum midem bulanıyorCanım doktorların değerlendirmesi şu şekilde oluyor: Pgt yapılırken embriyo istemeden zarar gördüğü için gelişim gösteremiyor diye bi açıklama duydum doktorumdan. Kendi başıma gelmedi pgt ile denemedim hiç ama başına gelen var bu durum. Benim ilk transferim pozitif oldu kalbi durduğu için kaybettim şimdi tekrar tranafer olucam. Sana tavsiyem ilikli kemik suyu tüket. Faydasını gören çok var bebek sağlıklıysa vücut kabul etmesi için fayda sağlıyor. Doktorum da tavsiye etmişti çok faydalı demişti genel sağlığa. Ben tranaferden önce ve tranaferden gelir gelmez içicem yine bol vitamin olsun inşallah yarasın bebişlere
Ben düğün çorbası yapıyorum ilk gün canım yoğurtlu bi terbiye içinde etler oluyo yoğurt sirke un terbiyesi ile baya faydalı oluyo içine biraz yerken sarmısak da ekliyorum cidden sağlık için baya iyi bi karışım oluyoTamam canım içicem şöyle yapayım diyorum çorbalara katayım yoksa nasıl içilir bilmiyorum midem bulanıyorpgt olayı benim de kafama yatmıyor o yüzden deneyerek gitmek daha iyi diyorum
Çok tatlısın canım ya:) tamam bende bu günden itibaren yapıcam dolapta dondurmuştuk.Ben düğün çorbası yapıyorum ilk gün canım yoğurtlu bi terbiye içinde etler oluyo yoğurt sirke un terbiyesi ile baya faydalı oluyo içine biraz yerken sarmısak da ekliyorum cidden sağlık için baya iyi bi karışım oluyoSonraki günler mercimek çorbası tarhana çorbası ya da yemeklerin içine ekleyerek devam edicem heyecan yaptım anlatırken
Transferin ne zaman kuzum belli mi tarihi ben daha adet bekliyorum bi hafta var adeteÇok tatlısın canım ya:) tamam bende bu günden itibaren yapıcam dolapta dondurmuştuk.
Aaa benim de yaklaşık öyle bişey var adetime:) yok belli değil kuzum doğal yapacak doktor adet olunca ara dediler bekliyorum işte:) benim önce ki transferimde doğaldı her gün gidio kan vermiştim en uygun zamanı yakalamaya çalışıyorlarTransferin ne zaman kuzum belli mi tarihi ben daha adet bekliyorum bi hafta var adete
Canim beni de eklermisin ekimde transfer olucam adet bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ YUMURTA SAYISI DURUM NUR SEYDA EKİM 2 YUMURTA @aejjari
EKİM sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM @vera_61 EKİM @anonim321 EKİM @Tiniminimavihanim EKİM @Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM
Doğal en rahatı aslında ya ben de bi teklif edicem doktora tek zoru sürekli kan verme konusu gibi hastaneye gidip durmak biraz zor benim için inşallah sağlıkla tutunurlar da birlikte dünyaya gelirler anneler grubuna geçiş yaparızAaa benim de yaklaşık öyle bişey var adetime:) yok belli değil kuzum doğal yapacak doktor adet olunca ara dediler bekliyorum işte:) benim önce ki transferimde doğaldı her gün gidio kan vermiştim en uygun zamanı yakalamaya çalışıyorlar
Bende 2 3 gun icinde adet olacagim heycanliyim ama süreci bilmiyorum neler olacakBende transfer için adet olmayı bekliyorum 2 3 gün içinde olmam gerekiyor. Nasıl olacak hiç konuşmadık.
ilk tedavim sanki heyecanlıyım
Bende tam bilmiyorum daha önce 1 kere transfer oldum o da taze transferdi. Bu sefer dondurulmuş olacakBende 2 3 gun icinde adet olacagim heycanliyim ama süreci bilmiyorum neler olacak
Amin canım inşallahDoğal en rahatı aslında ya ben de bi teklif edicem doktora tek zoru sürekli kan verme konusu gibi hastaneye gidip durmak biraz zor benim için inşallah sağlıkla tutunurlar da birlikte dünyaya gelirler anneler grubuna geçiş yaparız
Benim daha önce dondurulmuş olmuştu. Genelde doğal süreç yerine estrofem başlanıyor adet olunca ortalama 20.günlerde transfer oluyor. Transferden 4-5 gün önce progestan iğnelere başıyoruz sonra inşallah pozitif alıp 12.haftaya kadar kullanıyoruzBende transfer için adet olmayı bekliyorum 2 3 gün içinde olmam gerekiyor. Nasıl olacak hiç konuşmadık.
ilk tedavim sanki heyecanlıyım
Daha önce transfer den sonra bant kullanmıştım birde Protestan fitil.Benim daha önce dondurulmuş olmuştu. Genelde doğal süreç yerine estrofem başlanıyor adet olunca ortalama 20.günlerde transfer oluyor. Transferden 4-5 gün önce progestan iğnelere başıyoruz sonra inşallah pozitif alıp 12.haftaya kadar kullanıyoruz
İnşallah ya bu sefer ben de umutluyum geçen sefer korku heyecan çoktu ilkler hep acemiliğe geliyo psikolojik olarak daha farklıydım şimdi biraz daha umutluyum Allah'ın izniyleDaha önce transfer den sonra bant kullanmıştım birde Protestan fitil.
İnşallah pozitif Bu sefer benimde içimde olacak gibi bir his var. Bakalım