- Konu Sahibi ananasmango
- #1.541
Progestan fitildi. Yakıyor mu iğneaha benim yaptığım iğne işte. fitil hangisiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progestan fitildi. Yakıyor mu iğneaha benim yaptığım iğne işte. fitil hangisiydi
Ben daha önce kullandım onu ama ben de doktorun haberi olmadan kullanmak istememiştimTravazol hemen rahatlatir, ben soyleyecektim ama hamilelikte kullanilir mi bilememistim.
Eyvallah içim rahatladıŞimdi yandın işte
Ben de pergoveris kullandım o zıkkım da çok yakıyorOksapar igne var kan sulandirici kizlar maalesef cok yakiyor ignesi acili degil fakat ilac kullanan varsa bilir
Ben de pergoveris kullandım o zıkkım da çok yakıyor
bana yan etki yapıyor aşırı ödem yapıyor vurduğum yer ve eğilemiyorum çok acıyo dr ile görüştüm az da olsa böyle yan etki yaptığı oluyormusProgestan fitildi. Yakıyor mu iğne
beni de prolutex iğne mahveiyo kan sulandırıcı o anlık yakıyor hemen geçiyorOksapar igne var kan sulandirici kizlar maalesef cok yakiyor ignesi acili degil fakat ilac kullanan varsa bilir
bana yan etki yapıyor aşırı ödem yapıyor vurduğum yer ve eğilemiyorum çok acıyo dr ile görüştüm az da olsa böyle yan etki yaptığı oluyormus
ya bu vurulurken o anlık bir şey yok ama vurduktan yarım saat sonra sanki iğne dağılmamış orada top gibi kalmış hissi oluyo dokunamıyorum karnıma mesela karnımın üzerine yatamıyorum gece olduğunda bile ağrı devam ediyor öğlen 13.00 de yapıyorumProgestan fitildi. Yakıyor mu iğne
Oksaparın iğne ucu cidden çok yakıyor kuşum opudan sonra kullandımOksapar igne var kan sulandirici kizlar maalesef cok yakiyor ignesi acili degil fakat ilac kullanan varsa bilir
İgne ucunun girdigini hissetmiyorumda canım esin yapiyor ama ilaci verirken asiri yakiyor gun asiri vuruluyorumOksaparın iğne ucu cidden çok yakıyor kuşum opudan sonra kullandım
Evet canım ben bekledimSelam hanımlar bugün adetimin 2nci gunu doktora kontrole gittim yumurtalr bastirilmamis o yuzden doktor transferi Bi dahaki aya erteledi aranızda 2 adet bekleyen varmi
evet evett sen ne yaptınn canım gittin mi kan vermeyeProgestan dexmi odem yapiyo canım
ben bekledim canım daha iyi diyorlar ama bilemiyorumSelam hanımlar bugün adetimin 2nci gunu doktora kontrole gittim yumurtalr bastirilmamis o yuzden doktor transferi Bi dahaki aya erteledi aranızda 2 adet bekleyen varmi
Bundan olmasi lazim kuzumevet evett sen ne yaptınn canım gittin mi kan vermeye
Ben canımSelam hanımlar bugün adetimin 2nci gunu doktora kontrole gittim yumurtalr bastirilmamis o yuzden doktor transferi Bi dahaki aya erteledi aranızda 2 adet bekleyen varmi
Vurduktan sonra elinle dağıtıyor musun peki? Ben birazdan almaya gidicem ilk dozu vurcam diğerlerini sabah erken vur dedi hemşire. Eşime vurdururum muhtemelen.ya bu vurulurken o anlık bir şey yok ama vurduktan yarım saat sonra sanki iğne dağılmamış orada top gibi kalmış hissi oluyo dokunamıyorum karnıma mesela karnımın üzerine yatamıyorum gece olduğunda bile ağrı devam ediyor öğlen 13.00 de yapıyorum