- 4 Mart 2023
- 550
- 467
- 32
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.521
Maalesef ulaşamadım bekliyorume111 canım ne yaptin doktorundan haber alabildinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef ulaşamadım bekliyorume111 canım ne yaptin doktorundan haber alabildinmi
Hayır cnm . enfeksiyon mu kapmışsın acabaFitil kullanan kızlar ben de kaşıntı yapmaya başladı bu. Siz böyle bir şey yaşadınız mı?
İğne işi zor yaa bana bu sefer vermediler.Benim de iyi geçiyor da sıkıntım iğneler. Yani ödem yapıyor ve karnım aşırı şişiyor. İnanılmaz bi ağrı ağrı oluyor oturamıyorum bile acısına. Onun haricinde çok çok hafif göğüslerimin yanları sızlamaya basladı bugün ilaç etkisinden
Ya enfeksiyon kaptım mantar falan oldu ya da yan etkiHayır cnm . enfeksiyon mu kapmışsın acaba
çok geçmiş olsunn doktora sordun muu belki ona göre bir şey verirYa enfeksiyon kaptım mantar falan oldu ya da yan etki
Sağol canım. Hemşireyi aradım doktora sorup dönecek bana. Ya krem verir ya da fitili kesip iğne başlatır dediçok geçmiş olsunn doktora sordun muu belki ona göre bir şey verir
nazar boncuğu olsun diyelim canımSağol canım. Hemşireyi aradım doktora sorup dönecek bana. Ya krem verir ya da fitili kesip iğne başlatır dedi
İnşaallah canımnazar boncuğu olsun diyelim canım
İyi ki vermediler ben gece yatamadım . Nasıl kalçam ağrıyordu ayyİğne işi zor yaa bana bu sefer vermediler.
Sabrına hayran kaldımSon gunum bu kadar beklemisim bugun de bekliyim
Anladım canımMaalesef ulaşamadım bekliyorum
Ya benim ki göbekten biri kan sulandırıcı biri de rahim içinİyi ki vermediler ben gece yatamadım . Nasıl kalçam ağrıyordu ayy
aha benim yaptığım iğne işte. fitil hangisiydiKızlar doktor fitili kes, travazol sür dedi. Bir de prolutex iğne verdi
İnşallahSabrın sonu selamet olur inşaallah
Sagol canim insallah sonu guzel olurSabrına hayran kaldım
Travazol hemen rahatlatir, ben soyleyecektim ama hamilelikte kullanilir mi bilememistim.Kızlar doktor fitili kes, travazol sür dedi. Bir de prolutex iğne verdi
Şimdi yandın işteKızlar doktor fitili kes, travazol sür dedi. Bir de prolutex iğne verdi
Geçen sefer benimde öyleydi. şu an tüm ilaçları kullanıyorum Transferden sonra ise kan sulandırıcı eklenecek bunlaraYa benim ki göbekten biri kan sulandırıcı biri de rahim için