2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Vurduktan sonra elinle dağıtıyor musun peki? Ben birazdan almaya gidicem ilk dozu vurcam diğerlerini sabah erken vur dedi hemşire. Eşime vurdururum muhtemelen.
Yaklaşık 10 dakika fazla bastırmadan dağıtıyorum canım benim. Bana saat demediler. Transferden hemen sonra vurdular bende aynı saatlerde kullanıyorum o yüzden

Kızlar bugün transferimin 7. Günü testim bu şekilde çıktı çok mu erken yaptım sevinmek için erken mi

Eklentiler

• IMG_20231013_100007.jpg
    IMG_20231013_100007.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 74
Hamissiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyo bide ilk deneme bide fazla soru olacak 😅 tup bebege baslama sebebiniz neydi benim hem esimden bide bende polikistik over var
Amin öyledir umarım 🙏 benim 5. gün embriyosuydu eşimde sorun vardı canım evet ilk denememiz Allah nasip ederse

Anladım canım. Şu ödem işi kötü oluyor cidden. Hayırlısı bakalım. Başka yan etkisi var mı
vurduğum yer ödemleniyor benim. Vururken sıkıntı yok hissetmiyorum ama dediğim gibi 15 20 dk sonra başlıyor öğlen 13.00 de vuruyorum ertesi gün sabaha anca geçmiş oluyor. Başka bir yan etkisi yok şu anlık

X