2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Öyle deme ilkinde bende öyle düşünüyordum . Herkesin üçüncü beşinci transferi. Kim bilir kaçıncısı tutacak dedim . Ve ikiside tuttu. Zaten sonra kaybettim . Yani demem o ki güzel düşün güzel olsun .
Yaa maşallah 2 si de tuttu diyosun :nazar: kaybetmene çok üzüldüm. Bir sebebi var mı? Dr. bir şey dedi mi bunla ilgili? İşte bir de böyle bir durumdan korkuyorum açıkçası biz tam anlamıyla ne zaman oh diyicez yaaa

selamlar, ben de 7 Ekim'de 5. gün tek embriyo transferi oldum. Doktorum 12 gün sonrasında yani 19 Ekim'de test yap dedi. 10. günde kanda test yaptırsam sizce çıkar mı?
Hayırlı uğurlu olsunn. Ben de 10 ekim transfer günümdü 5. gün embriyosu doktorum 10. günde test istedi. Bence de çıkar.

Senin ne zamandı transfer Veracım
Ben dün oldum. İki tane 3. gün embriyosu 😍 şurda iki tane çizgi 🤭😍
IMG-20231010-WA0002.jpeg

ben kendime çok dikkat ederdim eskiden inanın ölçek gibi olursam ancak belki parol içerdim o da bi ihtimal,dayanırdım. Paket gıda pek bulaşmazdım ama şimdi bu kadar ilaçları kullanınca dedim günah benden gitti cips çikolata ne canım istiyorsa yemeye başladım😂 Bayram etsin karaciğerim bari sevdiğim şeyler için kullanayım🤣
Ben dün transferden sonra dışarıda bir güzel gezip, yemeğimi de yiyince eve geldim 1 paket cips yedim hiç düşünmemiştim :KK53: :KK53: zaten ben yemekle ilgili hiç bir zaman hiç bir şey düşünemem :rolleyes:

Önceki transferlerde hiç böyle fotoğraf verilmemişti. Dün baktım doktor çıkardı verdi fotoğrafı inşaallah albümün ilk sayfasına koyarsın dedi 😍 ben ağlamaya başladım tabi 🥺 şimdi ağlama test günü sevinç gözyaşı dökersin dedi. (amiin)
amin aminn aminnnnnnnnnnn bu kaçıncı deneme seninn

Üçüncü denemem bu. Aralık 2022de başladık biz. İlk ikisi negatifti onlar peşpeşe oldu. Sonra dört beş ay ara verip yeniden başladık işte. Hayırlısı artık 🥰
hayırlısı canım benim cidden bizler için en hayırlı zaman hangisiyse sağlıklı olacak mutlu huzur olacak iyi kiii diyeceksek olsunnnnn

Üçüncü denemem bu. Aralık 2022de başladık biz. İlk ikisi negatifti onlar peşpeşe oldu. Sonra dört beş ay ara verip yeniden başladık işte. Hayırlısı artık 🥰
Ben ameliyat olmaktan tüp bebeğe başlayamadım 2 kez kist yapışıklık ameliyatı oldum 1 kezz tüplerimi aldırdık artık yapışmışlardı. Eylül başında da polip ve rahim ameliyatı oldum

Yaa maşallah 2 si de tuttu diyosun :nazar: kaybetmene çok üzüldüm. Bir sebebi var mı? Dr. bir şey dedi mi bunla ilgili? İşte bir de böyle bir durumdan korkuyorum açıkçası biz tam anlamıyla ne zaman oh diyicez yaaa
İki ayrı doktora gittim . Belki hastaydı vücut onu öldürdü diyor . Falan filan işte . Kesin bir sebebi bilinmiyor. Patolojiye gönderdik temiz çıktı. Kromozom testi yaptık .iki ay sonra çıktı oda temizdi. Kısmet olmadı. İki embriyom kalmıştı. İkisini de değerlendirecem. Şuan transferi bekliyorum.
Ne zaman mı rahatlıyacaz .sağ salim kucağımıza aldığımız .öpüp kokladığımız zaman 😊🤲

İki ayrı doktora gittim . Belki hastaydı vücut onu öldürdü diyor . Falan filan işte . Kesin bir sebebi bilinmiyor. Patolojiye gönderdik temiz çıktı. Kromozom testi yaptık .iki ay sonra çıktı oda temizdi. Kısmet olmadı. İki embriyom kalmıştı. İkisini de değerlendirecem. Şuan transferi bekliyorum.
Ne zaman mı rahatlıyacaz .sağ salim kucağımıza aldığımız .öpüp kokladığımız zaman 😊🤲
ah inşallah canım benim amiinnnnnnnnnn:KK200:

X