-
- Konu Sahibi ananasmango
- #10.881
Yani sık çağırma durumu gebeden gebeye doktordan doktora değişebiliyor. Benim doktorum 32den sonra iki haftada bir çağırmaya başladı. En son 23 mayısta gittiysen 5 haziran uzun bir süre değil benceBizde 38+2 olduk hamd olsun Rabbimize beylikdüzü Hatice hocada kontrole gidiyorum fakat yoğunluktan sanırım ayın 23 mayısta kontrole gittim kalp atışları herseyi hamd olsun normal suyuda iyi dedi bir sonraki randevuyu ayın 5 hazirana verdi uzun değil mi sizce bu yüzden hastane değişikliği düşünüyorum kordonlarıda göremiyorum dedi ultrasondan sizce benmi pimpirikliyim
Sen nasılsın canım. Nasıl gidiyorSizleri çok merak ettimMaşallah doğumlara az kalmış Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
İyi çok şükür canım.25+2Sen nasılsın canım. Nasıl gidiyor
Ooo maşaallah büyümüşsünüz siz deİyi çok şükür canım.25+2
Haftaya şeker yükleme var inş sıkıntı cıkmaz.
Doğum tarıhı ne zaman senin
Yapıyorum ama grup halinde online yapıyoruz. Sorayım yine de hocaya
Ben doğum için özel ebe ile anlaştım canım. Onun aracılığı ile bir doulanın egzersiz programına katılıyorum. Haftada iki akşam birer saat ders yapıyoruzKime gidiyorsun
Ben de 36+3teyim şimdilik tık yok dursun zaten biraz dahaBen de doğuran var mı diye geldim34+2 oldum ben de an itibariyle
Ben doğum için özel ebe ile anlaştım canım. Onun aracılığı ile bir doulanın egzersiz programına katılıyorum. Haftada iki akşam birer saat ders yapıyoruz
[/QUOTE
Ayy valla zaman yaklaştıkça bana bir korku gelip gidiyorben de assemle çalışıyorum çok memnunum bakalım doğuran yazsın inşallah
Merhaba süreç nasıl oluyor özel ebe ile detaylı bilgi verme şansınız var mı acaba? Bir de ücretlendirme nasıl oluyorBen doğum için özel ebe ile anlaştım canım. Onun aracılığı ile bir doulanın egzersiz programına katılıyorum. Haftada iki akşam birer saat ders yapıyoruz
DoğurdummmBen de doğuran var mı diye geldim34+2 oldum ben de an itibariyle
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünDoğurdummm36 haftada ikiz erkekler
Gözün aydın ben de 34+6 dayım bugün bayramı atlatirim inşaallahDoğurdummm36 haftada ikiz erkekler
Bebeklerin. Nasıl hayırlı olsunDoğurdummm36 haftada ikiz erkekler
Iyiler çok şükür. Alttaki bebekde kordon dolanmıştı boynuna o yüzden 1 hafta erken doğdular. Haftası tamamlansın diye 1 hafta kuvezde kaldılar ve ilk başta solunum doğal olarak yetersiz kalmış. Ama şimdi iyiler çıktılar çok şükür beslemeye çalışıyorumBebeklerin. Nasıl hayırlı olsun
Senin Nasıl bebişin sen nasılsınMerhaba kızlar ben çarşamba günü doğum yaptım erken oldu 35 haftalık karaciğer eözımlerim çok yükseldiği için gebelik zehirlenmesi de başladı o yüzden acil doğuma alındım
Canım geçmiş olsun. Gözünüz aydın Rabbüm hayırlı eylesinMerhaba kızlar ben çarşamba günü doğum yaptım erken oldu 35 haftalık karaciğer eözımlerim çok yükseldiği için gebelik zehirlenmesi de başladı o yüzden acil doğuma alındım
Gözün aydın Rabbim hayirla buyutmeyi nasip etsinIyiler çok şükür. Alttaki bebekde kordon dolanmıştı boynuna o yüzden 1 hafta erken doğdular. Haftası tamamlansın diye 1 hafta kuvezde kaldılar ve ilk başta solunum doğal olarak yetersiz kalmış. Ama şimdi iyiler çıktılar çok şükür beslemeye çalışıyorum