- 11 Mart 2016
- 476
- 530
- 33
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #10.381
Igenomix diye bir firmaydı 385 euro idi. 2 ocak fiyatıKızlar istanbulda fetal dna yaptıran var mı? nerde yaptırdınız fıyat nedır
Ben medipol megaya sordum 5bin küsur dedi ya acıbadem 15 dediCanım benim tercihim öncelikle kadın doktordu. Devlette denk düşemedim. Özele aldım. Normalde gittiğim hastanenin(medipol pendik) 2700₺ detaylı ücreti. Ben emseye gidicem orası da 3000₺
Bu fiyatlar detaylı ultrasyon için miIgenomix diye bir firmaydı 385 euro idi. 2 ocak fiyatı
Ben medipol megaya sordum 5bin küsur dedi ya acıbadem 15 dedikendi kliniğim alle 5 dedi. Başka fiyat alan varsa yazsın da bulalım iyi bir hastane
maşallah canım sağlıkla ilerlesin kucağına almak nasip olsun hep birlikte büyüyoruz :)Benim de iki gündür büyüdüğünün farkındayım ..19 olduk bugün
maşallah canım evet hatırladım sağlıkla ilerlesin inşallah hamişliğimiz birlikte büyüyoruzEvet canım benim de öyle oldu artık anlaşılıyo hamile olduğumSeninle aynıyız 19 oluyoruz yarın
Bu detaylı ultrason fiyatı ayrı mı oluyor ..Canım benim tercihim öncelikle kadın doktordu. Devlette denk düşemedim. Özele aldım. Normalde gittiğim hastanenin(medipol pendik) 2700₺ detaylı ücreti. Ben emseye gidicem orası da 3000₺
Ben medipol çamlıcaya sormuştum 5 bin demişti medipol pendik 2700. Emsey 3000. Maltepe tıp merkezi var 1820₺ ama perinatolog değil radyolog çekiyor ultrasonu o yüzden istemedimIgenomix diye bir firmaydı 385 euro idi. 2 ocak fiyatı
Ben medipol megaya sordum 5bin küsur dedi ya acıbadem 15 dedikendi kliniğim alle 5 dedi. Başka fiyat alan varsa yazsın da bulalım iyi bir hastane
Detaylının ücreti farklı oluyor canımBu detaylı ultrason fiyatı ayrı mı oluyor ..
Benim doktor sadece bu daha ki sefere detaylı ultrason dedi ..hiç ayrı fiyat var mı diye sormadım ..
ne zaman canım detaylı benim 5 marta randevu verdiler ben üniversite hastahanesine gidiyorumDetaylının ücreti farklı oluyor canım
Pendik Medical Park 3250 TL dedi detaylı ultrason için ben ordan aldım randevuyuIgenomix diye bir firmaydı 385 euro idi. 2 ocak fiyatı
Ben 23 şubatta gidicem inşaallah. Tam 22+0 olmuş olacakne zaman canım detaylı benim 5 marta randevu verdiler ben üniversite hastahanesine gidiyorum
az kalmış canım inşallah herşey güzel olurBen 23 şubatta gidicem inşaallah. Tam 22+0 olmuş olacak
İnşaallah canımaz kalmış canım inşallah herşey güzel olur
28 geç değil mi yaa. Nerede yaptıracaktın senBende detaylı oltrasyona randavu alacaktim bu gün gün vermedi martta ara biz gün vericez dedi geç vericekler günü kesin çünkü 28 haftaliğa kadar yapılıyor dedimoralim bozuldu ya
Üniversite de geçe verirse yaptırmam başka yerde yaptırırım28 geç değil mi yaa. Nerede yaptıracaktın sen
Alttakiler evet euro olan nipt testi içindiBu fiyatlar detaylı ultrasyon için mi
Ben medipol çamlıcaya sormuştum 5 bin demişti medipol pendik 2700. Emsey 3000. Maltepe tıp merkezi var 1820₺ ama perinatolog değil radyolog çekiyor ultrasonu o yüzden istemedim
Ben de sigorta yaptırdım şimdi bi kaç hastane bakcam sonra karar vercem. Bir yandan da gidip devlette yapsam ilgilenirler mi acaba diye merak ediyom kararsızımPendik Medical Park 3250 TL dedi detaylı ultrason için ben ordan aldım randevuyu
Yani geçe kalmasa iyi olur herhaldeÜniversite de geçe verirse yaptırmam başka yerde yaptırırım
Haftan geçmeden randevu falan bulabilirsen şansını dene istersenAlttakiler evet euro olan nipt testi içindi
Ben de sigorta yaptırdım şimdi bi kaç hastane bakcam sonra karar vercem. Bir yandan da gidip devlette yapsam ilgilenirler mi acaba diye merak ediyom kararsızım
Randevu alabiliyorum sıkıntı yok da ilgilenmezlerse diye korkuyorumHaftan geçmeden randevu falan bulabilirsen şansını dene istersen
Onu gitmeden bilemezsin canım. Ben geçen perinatolojiden randevu almak için devlette kadın doğum gittim kalp atışına bile bakmadı ama belki senin gideceğin iyi ilgilenirRandevu alabiliyorum sıkıntı yok da ilgilenmezlerse diye korkuyorum