- 26 Eylül 2023
- 680
- 833
-
- Konu Sahibi ananasmango
Bana transfer 23 ekim olabilir dedi doktor sana birşey dedi miAa benim de 13 ekim4 gün tek sonra kontrole kadar günde 2 olcakmış geçen sefer eski doktor günde 6 vermişti çok fazlaydı şimdi böyle verilince şaşırdım
Anladım canım ben de ilk transferde 6 tane kullandım. Bende öyle bi sorun da yoktu ama benim doktor çok kötüydü şimdi değiştirdim yeteri kadar kullandırıyo heralde
Aynı gün transferim olacakBana transfer 23 ekim olabilir dedi doktor sana birşey dedi mi
Korkma canım bişey olmaz Allah'ın izniyleBen bugun cok sacma bir sey yapip xr cihazindan gectim farkettigimde cok gecti insallah bisi olmamistir
Adetin ne zaman başladı canım benim ayın 5i. Ya ben de öyle hesaplıyorum ilk transferde ayın tam 23ü oldu çok büyük bi denk gelme olacakBana transfer 23 ekim olabilir dedi doktor sana birşey dedi mi
Benim de cumadan sonra çıkar muhtemelen estrofem bana garip bi etki yapıyo kuzum darlanıyorum tahammülsüzleşiyorum hani adet gecikince olur ya o ruh hali gibi çekilmez oluyorum7 gündür günde 2 defa kuzum
Salı gününden itibaren 3 defaya çıkacak dediler
Onu doktorlar benim anladığım ara kontrollere gidiyoruz ya rahim duvarı kalınlığının tepkisine göre veriyor. İlk başladığımızda günde 2 ile başlayıp 4 ile devam etmiştik ama az kalınlarında arttırdı öyle yakaladı kalınlığı mesela. Herkesin dozu farklı oluyor aslında rahim duvarı kalınlığını sor doktora canım her gittiğinde ordan anlaşılır neden düşürüp yükselttikleriAa benim de 13 ekim4 gün tek sonra kontrole kadar günde 2 olcakmış geçen sefer eski doktor günde 6 vermişti çok fazlaydı şimdi böyle verilince şaşırdım
Anladım canım ben de ilk transferde 6 tane kullandım. Bende öyle bi sorun da yoktu ama benim doktor çok kötüydü şimdi değiştirdim yeteri kadar kullandırıyo heralde
Ben 2 aydır regl olmuyorum bebeğimAdetin ne zaman başladı canım benim ayın 5i. Ya ben de öyle hesaplıyorum ilk transferde ayın tam 23ü oldu çok büyük bi denk gelme olacak
Benim de cumadan sonra çıkar muhtemelen estrofem bana garip bi etki yapıyo kuzum darlanıyorum tahammülsüzleşiyorum hani adet gecikince olur ya o ruh hali gibi çekilmez oluyorumBiraz geçince normale dönüyorum alışıyo heralde vücut
Kuzum çok şükür rahim kalınlığı iyi çıkıyo benim 12-13.günde 8i geçiyo ilk doktorum çok ilaca boğdu beni hiç memnun değildim zaten direk 6 ilaç verilmez ya mafetti bünyemi. Şimdi daha mantıklı geldi yavaş yavaş artarsa da bünyeme o kadar ağır gelmezOnu doktorlar benim anladığım ara kontrollere gidiyoruz ya rahim duvarı kalınlığının tepkisine göre veriyor. İlk başladığımızda günde 2 ile başlayıp 4 ile devam etmiştik ama az kalınlarında arttırdı öyle yakaladı kalınlığı mesela. Herkesin dozu farklı oluyor aslında rahim duvarı kalınlığını sor doktora canım her gittiğinde ordan anlaşılır neden düşürüp yükselttikleri
Ben de ateş atıyorum etrafaBen 2 aydır regl olmuyorum bebeğimlucrin depot beni dinlenme moduna aldı sadece bazen içimden alev çıkacakmış gibi geliyor
4 de hasta oldumAdetin ne zaman başladı canım benim ayın 5i. Ya ben de öyle hesaplıyorum ilk transferde ayın tam 23ü oldu çok büyük bi denk gelme olacak
Benim de cumadan sonra çıkar muhtemelen estrofem bana garip bi etki yapıyo kuzum darlanıyorum tahammülsüzleşiyorum hani adet gecikince olur ya o ruh hali gibi çekilmez oluyorumBiraz geçince normale dönüyorum alışıyo heralde vücut
Cok sagol canim icim rahatladiKorkma canım bişey olmaz Allah'ın izniyle
Cok sagol canim icim rahatladiKorkma canım bişey olmaz Allah'ın izniyle
ben bi toplama daha yaptırdım geçen çarşamba, lab dan haber alıyorum hergün kalbim küt kütCanım benimde 5.gün 3bb ve 3.gün orta kaliteli embriyolarım var.Çok duydum gördüm bu şekilde gebe kalanları
Bendr transfer hazırlığındayım inşAllah tutar ve mucizem benimle olur
Burda bir arkadaşım demişti bu embriyolar gebelik vaat eder yoksa dondurulmazdı diye o kişide orta embriyo kalitesiyle gebe kaldı pozitif düşünelim
Bizim transfer aynı günlerde olcak zaman şimdi hızlı geçer transferden test gününe kadar da yavaşlar4 de hasta oldum5 de muane oldum normalde kontrolum 14 de idi 13 ne çektik otobüsle gittigimden dolayi cumartesi sabah muane olunacağı için yetisemezdim cumaya aldık öğleden sonra muane olucam anca yetisirim
Ne demek canımCok sagol canim icim rahatladi
4. Gunu canim sen transfer oldun muBizim transfer aynı günlerde olcak zaman şimdi hızlı geçer transferden test gününe kadar da yavaşlar
Ne demek canımTransferin kaçıncı günü
Aa yarından itibaren erken gebelik testinde çıkar 5.gün embriyosuysa4. Gunu canim sen transfer oldun mu
Hayirlisiyla inşallah ilk çocuğumda da bir arkadaşla 2018 de burda herseyimiz seninkini gibi bir olduBizim transfer aynı günlerde olcak zaman şimdi hızlı geçer transferden test gününe kadar da yavaşlar
Ne demek canımTransferin kaçıncı günü
Niye imha gözüyle bakıyorsunuz ki. Her şey olabilir yani . Hiçbir şeyin garantisi yok. Başka bir formda bir arkadaş üç embriyo transferi oldu. Çoğul gebelik oluştu. Embriyonun biri bölündü.şuan dördüzlere hamile .Kızlar bişey diyicem benim 5 tane dondurulmuşum var 2 tane 6. Gün 3 tane 5 gün şimdi transfer olucam 2 tane koyacaklarmis eşim diyor 1 senelik kirasını daha veririz kalan embiryolarin şimdi pozitif olursa dogurunca kalanları imha ettiririz ama benim içim el vermiyo imhaya eşimde başka çocuk istemiyo bir oglumuz var zaten iki tane bize yeter diyo acaba doktora desem kabul eder mi 3 tane transfer etse kalan 2 taneyi imha ettirmemek için bir kaç yıl sonra adamı ikna ederim diye ama 2 ser 2 ser transfer yapsa 1 tane kaliyor eşim kesinlikle 3. Transferi istemez karar veremedim
Yaa inşallah doğurmuştur o da ve inşallah bu sefer çok güzel günler geçirdiğin kişi ben olurumHayirlisiyla inşallah ilk çocuğumda da bir arkadaşla 2018 de burda herseyimiz seninkini gibi bir olduçok güzel günler geçirdik ben telefonu karartim hamilelikte bütün uygulamari silmiştim WhatsApp ta dahil inşallah sonra kaybettim hep merak ederim acaba o arkadaş dogurdumu saglicakla diye
İnşallah cnm hep beraber pozitif oluruz ikimizin aynı olduğu için a benim bu ay bu kadar gram almis seninki ne kadar almış muhabbeti olurYaa inşallah doğurmuştur o da ve inşallah bu sefer çok güzel günler geçirdiğin kişi ben olurum
Ben istemiyorum imha etmeyi eşimde hani bunlar tutarsa geride 3 embriyo kaliyor 2 transfer demek hem masraf çok hem diğer çocuklarımıza yeteri kadar güzel bakıp gelecek hazirlayamayiz diyoNiye imha gözüyle bakıyorsunuz ki. Her şey olabilir yani . Hiçbir şeyin garantisi yok. Başka bir formda bir arkadaş üç embriyo transferi oldu. Çoğul gebelik oluştu. Embriyonun biri bölündü.şuan dördüzlere hamile .