2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bana transfer 23 ekim olabilir dedi doktor sana birşey dedi mi

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-08-22-02-34-70_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 38
Bana transfer 23 ekim olabilir dedi doktor sana birşey dedi mi
Adetin ne zaman başladı canım benim ayın 5i. Ya ben de öyle hesaplıyorum ilk transferde ayın tam 23ü oldu çok büyük bi denk gelme olacak
7 gündür günde 2 defa kuzum
Salı gününden itibaren 3 defaya çıkacak dediler
Benim de cumadan sonra çıkar muhtemelen estrofem bana garip bi etki yapıyo kuzum darlanıyorum tahammülsüzleşiyorum hani adet gecikince olur ya o ruh hali gibi çekilmez oluyorum Biraz geçince normale dönüyorum alışıyo heralde vücut

Onu doktorlar benim anladığım ara kontrollere gidiyoruz ya rahim duvarı kalınlığının tepkisine göre veriyor. İlk başladığımızda günde 2 ile başlayıp 4 ile devam etmiştik ama az kalınlarında arttırdı öyle yakaladı kalınlığı mesela. Herkesin dozu farklı oluyor aslında rahim duvarı kalınlığını sor doktora canım her gittiğinde ordan anlaşılır neden düşürüp yükselttikleri

Ben 2 aydır regl olmuyorum bebeğim lucrin depot beni dinlenme moduna aldı sadece bazen içimden alev çıkacakmış gibi geliyor

Kuzum çok şükür rahim kalınlığı iyi çıkıyo benim 12-13.günde 8i geçiyo ilk doktorum çok ilaca boğdu beni hiç memnun değildim zaten direk 6 ilaç verilmez ya mafetti bünyemi. Şimdi daha mantıklı geldi yavaş yavaş artarsa da bünyeme o kadar ağır gelmez
Ben 2 aydır regl olmuyorum bebeğim lucrin depot beni dinlenme moduna aldı sadece bazen içimden alev çıkacakmış gibi geliyor
Ben de ateş atıyorum etrafa Bi kaç güne normale döner heralde ya ilk kullandığımda çok içiyodum ya mide bulantısı yapıyodu çok sonra geçiyodu bi kaç gün içinde her doz arttırdığında bi rahatsızlık veriyodu

4 de hasta oldum 5 de muane oldum normalde kontrolum 14 de idi 13 ne çektik otobüsle gittigimden dolayi cumartesi sabah muane olunacağı için yetisemezdim cumaya aldık öğleden sonra muane olucam anca yetisirim

ben bi toplama daha yaptırdım geçen çarşamba, lab dan haber alıyorum hergün kalbim küt küt 2 tanecik toplabildi zaten minnoşlar geriden geldi bi tık, salı belli olacak akıbetleri.. transfer aşamasına bi gelebilsem artık ahh ahh o da garanti değil, yumurta az, başa dönmek var.. kafamda deli sorular :) çok da tezcanlı bi insanım normalde beklemek dayanılmaz oluyor ama allah başka dert vermesin tabi. Pozitiffff düşünüyoruzzzzz

4 de hasta oldum 5 de muane oldum normalde kontrolum 14 de idi 13 ne çektik otobüsle gittigimden dolayi cumartesi sabah muane olunacağı için yetisemezdim cumaya aldık öğleden sonra muane olucam anca yetisirim
Bizim transfer aynı günlerde olcak zaman şimdi hızlı geçer transferden test gününe kadar da yavaşlar
Cok sagol canim icim rahatladi
Ne demek canım Transferin kaçıncı günü

Bizim transfer aynı günlerde olcak zaman şimdi hızlı geçer transferden test gününe kadar da yavaşlar

Ne demek canım Transferin kaçıncı günü
Hayirlisiyla inşallah ilk çocuğumda da bir arkadaşla 2018 de burda herseyimiz seninkini gibi bir oldu çok güzel günler geçirdik ben telefonu karartim hamilelikte bütün uygulamari silmiştim WhatsApp ta dahil inşallah sonra kaybettim hep merak ederim acaba o arkadaş dogurdumu saglicakla diye

Kızlar bişey diyicem benim 5 tane dondurulmuşum var 2 tane 6. Gün 3 tane 5 gün şimdi transfer olucam 2 tane koyacaklarmis eşim diyor 1 senelik kirasını daha veririz kalan embiryolarin şimdi pozitif olursa dogurunca kalanları imha ettiririz ama benim içim el vermiyo imhaya eşimde başka çocuk istemiyo bir oglumuz var zaten iki tane bize yeter diyo acaba doktora desem kabul eder mi 3 tane transfer etse kalan 2 taneyi imha ettirmemek için bir kaç yıl sonra adamı ikna ederim diye ama 2 ser 2 ser transfer yapsa 1 tane kaliyor eşim kesinlikle 3. Transferi istemez karar veremedim

Niye imha gözüyle bakıyorsunuz ki. Her şey olabilir yani . Hiçbir şeyin garantisi yok. Başka bir formda bir arkadaş üç embriyo transferi oldu. Çoğul gebelik oluştu. Embriyonun biri bölündü.şuan dördüzlere hamile .

Yaa inşallah doğurmuştur o da ve inşallah bu sefer çok güzel günler geçirdiğin kişi ben olurum

Yaa inşallah doğurmuştur o da ve inşallah bu sefer çok güzel günler geçirdiğin kişi ben olurum
İnşallah cnm hep beraber pozitif oluruz ikimizin aynı olduğu için a benim bu ay bu kadar gram almis seninki ne kadar almış muhabbeti olur

Ben istemiyorum imha etmeyi eşimde hani bunlar tutarsa geride 3 embriyo kaliyor 2 transfer demek hem masraf çok hem diğer çocuklarımıza yeteri kadar güzel bakıp gelecek hazirlayamayiz diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…