2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Alman gerekir. Testin pozitif olursa devam ediyorsun zaten

Kızlar embriyolog aradı. Dün toplanan 9 yumurtanın sekizi işleme alınmış altı tanesi döllenmiş. Yarın ve öbür günü bekleyip bölünme olacak mı görcez dedi. Yalnız ben not almışım yumurtaların dış görünüşü pek kaliteli değil diye ama yine de içi iyi olabilir onu bilemeyiz moralinizi bozmayın dedi

Merhaba tekrardan kızlar Opu olmuştum ayın 23 ünde 5. Gün 3bc kaliteli embriyo transferi olacağım . Doktor ne iyi ne kötü konuştu biraz düşünceliyim bi sorun yoktu bende .

Bana doktorum enox oksapar bi kac kan sulandiricidan birini hangisini bulursan onu al dedi ben oksapar buldum onu kullanicam test gunune kadar eger test olumlu olursa 10. Haftaya kadar devam edicez dedi, ayrica kan sulandirici olarak korasprin de kullaniyorum onu da yazdi. Bunlardan anladigim kadariyla onemli ve sonuc olumlu ise 10. Haftaya kadar kullanilmasi gereken bir ilac o yuzden bence doktoruna danis.

Merhaba kızlar, transferin 4.günü 3 gündür bitmek bilmeyen karın gurultusu ve gazım var ilaçların yan etkisi midir yaşayan var mı ?

Merhaba tekrardan kızlar Opu olmuştum ayın 23 ünde 5. Gün 3bc kaliteli embriyo transferi olacağım . Doktor ne iyi ne kötü konuştu biraz düşünceliyim bi sorun yoktu bende .
Merhaba, benim de 3bc dondurulmuş embriyom var, transfer henüz olmadım. Yazdığınızı görünce diğer gruptaki 3bc transferi tutan bir arkadaş var onu alıntılamak istedim. Tutmuş transferi çok şükür

Canım ben 3bb ile hamile kaldım 2.ayımda bebekten değil başka bi sebepten kaybettim benim de bi tane 3bc var o mu transfer edilir bilmiyorum ama kaliteye çok takılma

Merhaba kızlar, transferin 4.günü 3 gündür bitmek bilmeyen karın gurultusu ve gazım var ilaçların yan etkisi midir yaşayan var mı ?
İğneler özellik progesteron içeren ilaçlar yapıyor. Ağızdan aldığın progesteron içeren bi ilaç varsa çok fena oluyor sindirim sistemi. Progestan kullanıyosan fitil olarak al canım

Canım ben 3bb ile hamile kaldım 2.ayımda bebekten değil başka bi sebepten kaybettim benim de bi tane 3bc var o mu transfer edilir bilmiyorum ama kaliteye çok takılma
ay inşallah bilmiyorum doktor da çok iyi konuşmadı olabilir olmayasabilir dedi ama inşallah tutunur

Bunları görünce umudum artıyor inşallah güzel haberlerle gelirim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…