2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben canım ben ya kalca bolgem ozellikle bide vucudum alev alev yaniyo
Bacaklarim yaniyor gibi agriyor evet bugun sol kalcama da gecti, aynen alev alev iki adim atiyim ter icinde kaliyorum, ilaclar ates yapabiliyor ama bacak agrisi yapar mi ki hic bir ilacta eklem bacak agrisi yazmiyor.

İğneler özellik progesteron içeren ilaçlar yapıyor. Ağızdan aldığın progesteron içeren bi ilaç varsa çok fena oluyor sindirim sistemi. Progestan kullanıyosan fitil olarak al canım
İğne olarak verdi doktorum. Ama yine de etkiliyor demek ki ya da estroferm yapıyordur. Neyse yeter ki güzel sonuçlar alalım da çekerim sorun değil 💓

Bacaklarim yaniyor gibi agriyor evet bugun sol kalcama da gecti, aynen alev alev iki adim atiyim ter icinde kaliyorum, ilaclar ates yapabiliyor ama bacak agrisi yapar mi ki hic bir ilacta eklem bacak agrisi yazmiyor.
Bende bilmiyorum ki canım oyle bir yan etkisi olacağını dusunmuyorum ben

Valla kızlar geçen transferimde çalışıyor muydum fark edemedim bilmiyorum. Ama şuan estrofem kullanıyorum. Kasıklarım ağrıyor uykum geliyor falan.

Valla kızlar geçen transferimde çalışıyor muydum fark edemedim bilmiyorum. Ama şuan estrofem kullanıyorum. Kasıklarım ağrıyor uykum geliyor falan.
Evet sürekli uyku hali yapıyor maalesef sürekli uyuyakalıyorum ben de. Doktorum mide bulantısı baş dönmesi yapar demişti ama onları hiç yapmadı sadece uyku yaptı ben de biraz daha kasık batması yapıyor.

Ya ben şundan sordum tutmazsa boşa gidicek iki tanesini kullanıp diğerleri kalacak . Eger tutmuş olursa zaten o gün yazarlar. İlk tüp bebeğimde bir sürü sey kaldı. Sonra uzun süre sonra tekrar düşündük hiç birini kullanamadım. O yüzden kararsız kaldım yarın soracam.

Bana doktorum enox oksapar bi kac kan sulandiricidan birini hangisini bulursan onu al dedi ben oksapar buldum onu kullanicam test gunune kadar eger test olumlu olursa 10. Haftaya kadar devam edicez dedi, ayrica kan sulandirici olarak korasprin de kullaniyorum onu da yazdi. Bunlardan anladigim kadariyla onemli ve sonuc olumlu ise 10. Haftaya kadar kullanilmasi gereken bir ilac o yuzden bence doktoruna danis.

Ben ilk gün 2 tane sonraki gün 2 tane ile başladım sonra 3. Gün 3 tane ile devam ediyorum kontrol gününe kadar kontrol günüm ekim 13
Aa benim de 13 ekim 😂 4 gün tek sonra kontrole kadar günde 2 olcakmış geçen sefer eski doktor günde 6 vermişti çok fazlaydı şimdi böyle verilince şaşırdım 😂
Ben günde 6 içiyorum. Benim duvar anca kalınlaşıyor o yüzden yüksek
Anladım canım ben de ilk transferde 6 tane kullandım. Bende öyle bi sorun da yoktu ama benim doktor çok kötüydü şimdi değiştirdim yeteri kadar kullandırıyo heralde

Bu yorum nasıl içimi ferahlattı şuan anlatamam 🙈🥰
Canım benimde 5.gün 3bb ve 3.gün orta kaliteli embriyolarım var.Çok duydum gördüm bu şekilde gebe kalanları
Bendr transfer hazırlığındayım inşAllah tutar ve mucizem benimle olur
Burda bir arkadaşım demişti bu embriyolar gebelik vaat eder yoksa dondurulmazdı diye o kişide orta embriyo kalitesiyle gebe kaldı pozitif düşünelim 🥰

Ben bugun cok sacma bir sey yapip xr cihazindan gectim farkettigimde cok gecti insallah bisi olmamistir 😥😥

X