- 26 Eylül 2023
- 680
- 831
- Konu Sahibi ananasmango
Uykuda getiriyor ama ben uyumuyorumUykumu getiriyor benim bide migrenimi tetikliyor bazen canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uykuda getiriyor ama ben uyumuyorumUykumu getiriyor benim bide migrenimi tetikliyor bazen canım
Bacaklarim yaniyor gibi agriyor evet bugun sol kalcama da gecti, aynen alev alev iki adim atiyim ter icinde kaliyorum, ilaclar ates yapabiliyor ama bacak agrisi yapar mi ki hic bir ilacta eklem bacak agrisi yazmiyor.Ben canım ben ya kalca bolgem ozellikle bide vucudum alev alev yaniyo
Ben sarhos gibiyimKızlar estrofem sizdede baş dönmesi mide bulantısı sersemlik yapıyor mu
İğne olarak verdi doktorum. Ama yine de etkiliyor demek ki ya da estroferm yapıyordur. Neyse yeter ki güzel sonuçlar alalım da çekerim sorun değilİğneler özellik progesteron içeren ilaçlar yapıyor. Ağızdan aldığın progesteron içeren bi ilaç varsa çok fena oluyor sindirim sistemi. Progestan kullanıyosan fitil olarak al canım
Hadi hayırlısı canım, sen de güzel haberlerle gel ben de takip edeyim inşallahBunları görünce umudum artıyor inşallah güzel haberlerle gelirim buraya
Bende bilmiyorum ki canım oyle bir yan etkisi olacağını dusunmuyorum benBacaklarim yaniyor gibi agriyor evet bugun sol kalcama da gecti, aynen alev alev iki adim atiyim ter icinde kaliyorum, ilaclar ates yapabiliyor ama bacak agrisi yapar mi ki hic bir ilacta eklem bacak agrisi yazmiyor.
Valla ben kac gundur tavuk gibi erkenden uyuyorum dayanamiyorumUykuda getiriyor ama ben uyumuyorum
Sen transfer oldun muValla kızlar geçen transferimde çalışıyor muydum fark edemedim bilmiyorum. Ama şuan estrofem kullanıyorum. Kasıklarım ağrıyor uykum geliyor falan.
Evet sürekli uyku hali yapıyor maalesef sürekli uyuyakalıyorum ben de. Doktorum mide bulantısı baş dönmesi yapar demişti ama onları hiç yapmadı sadece uyku yaptı ben de biraz daha kasık batması yapıyor.Valla kızlar geçen transferimde çalışıyor muydum fark edemedim bilmiyorum. Ama şuan estrofem kullanıyorum. Kasıklarım ağrıyor uykum geliyor falan.
İnşallah canım gerisi nasip artıkay inşallah bilmiyorum doktor da çok iyi konuşmadı olabilir olmayasabilir dedi ama inşallah tutunur
Ben ilk gün 2 tane sonraki gün 2 tane ile başladım sonra 3. Gün 3 tane ile devam ediyorum kontrol gününe kadar kontrol günüm ekim 13Kızlar estrofem kullananlar günde kaç tane içiyosunuz?
Ben günde 6 içiyorum. Benim duvar anca kalınlaşıyor o yüzden yüksekKızlar estrofem kullananlar günde kaç tane içiyosunuz?
Bana doktorum enox oksapar bi kac kan sulandiricidan birini hangisini bulursan onu al dedi ben oksapar buldum onu kullanicam test gunune kadar eger test olumlu olursa 10. Haftaya kadar devam edicez dedi, ayrica kan sulandirici olarak korasprin de kullaniyorum onu da yazdi. Bunlardan anladigim kadariyla onemli ve sonuc olumlu ise 10. Haftaya kadar kullanilmasi gereken bir ilac o yuzden bence doktoruna danis.
Aa benim de 13 ekim 4 gün tek sonra kontrole kadar günde 2 olcakmış geçen sefer eski doktor günde 6 vermişti çok fazlaydı şimdi böyle verilince şaşırdımBen ilk gün 2 tane sonraki gün 2 tane ile başladım sonra 3. Gün 3 tane ile devam ediyorum kontrol gününe kadar kontrol günüm ekim 13
Anladım canım ben de ilk transferde 6 tane kullandım. Bende öyle bi sorun da yoktu ama benim doktor çok kötüydü şimdi değiştirdim yeteri kadar kullandırıyo heraldeBen günde 6 içiyorum. Benim duvar anca kalınlaşıyor o yüzden yüksek
Canım benimde 5.gün 3bb ve 3.gün orta kaliteli embriyolarım var.Çok duydum gördüm bu şekilde gebe kalanlarıBu yorum nasıl içimi ferahlattı şuan anlatamam
Canım şimdiye kadar kullandım bir yan etkisi görmedimKızlar estrofem sizdede baş dönmesi mide bulantısı sersemlik yapıyor mu
7 gündür günde 2 defa kuzumKızlar estrofem kullananlar günde kaç tane içiyosunuz?