- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #9.541
Ben de laktoz ishal yaptığı için tek seferlik, kabız olunca işe yarıyo ters etkiBan laktozsuz süt aldım dün akşam ballı süt içtim sanki biraz iyi geldi ama bakalım. Ayy evet insan korkuyor ıkınmaya. Şu progestanı bırakabilsem hayırlısı ile belki biraz rahatlarım
Endostal ..tredyolda ama tükenmiş şimdiMarkasi nedir
Birde ben bu 2 yıl sürede okadar çok kilo aldımki, inş hamilelikte gelınce sağlıklı geçerTuzdan özellikle neden uzak dur diyorlar anlamıyorum şekerde değil
Aa o da iyimiş ama neresinden tutsak elimizde kalıyor işteBen de laktoz ishal yaptığı için tek seferlik, kabız olunca işe yarıyo ters etki
MaalesefAa o da iyimiş ama neresinden tutsak elimizde kalıyor işte
Bumu var suandaEndostal ..tredyolda ama tükenmiş şimdi
Evet o ..bnde tükenmiş görünüyordu..şimdi son 3 adet yaziyorBumu var suanda
Canım sen bundan al biraz telaşını alır benceBumu var suanda
Ya diyorum ya beceremessem daha cok panik olursam suan 16 hafta oldu acaba duyulurmuCanım sen bundan al biraz telaşını alır bence
Nezaman gelicek seninki birde kac haftaliksinEvet o ..bnde tükenmiş görünüyordu..şimdi son 3 adet yaziyor
13+5 ...Nezaman gelicek seninki birde kac haftaliksin
Kimisi kalp atışını duymasan bile bebek hareket ederken su sesi geliyor diyor ama kullanmadan birşey diyemiyorum ..Ya diyorum ya beceremessem daha cok panik olursam suan 16 hafta oldu acaba duyulurmu
Tamam canim sagolsn kullandiginda haberlerini bekliyorumKimisi kalp atışını duymasan bile bebek hareket ederken su sesi geliyor diyor ama kullanmadan birşey diyemiyorum ..
Yaa o bende de oluyorMaalesefBen bi de ayakta biraz dursam ya da yürüsem sırt ağrım oluyo omurgam ağrıyo sanki bebek 3-4 kilo kendime anlam veremiyorum
Çok sevindim sağlıkla büyüsün gelişsin inşallah, sürecin sorunsuz sıkıntısız geçsinMerhabalar herkese,
Ekimde transfer olmustum bu gruptaydım düşük oldu malesef.
Bu ayki transferden sonuc 10.gün 549, 13.gun 1774 cıktı, hıc bu değerleri alamamıstım mutluyum
Diğer yandan biz çok zor yollardan gelmıs kişileriz herşeyden korkuyorum.
7. gün ve 12. gün peçeteye geçen pembe sızıntı oldu.
2 gundur de ara ara kahverengi lekelenme başladı az olsada çekiniyorum.
Sizler tecrübelisiniz ne olunca telaşlanmalıyız ne olunca normal anlamadım
Canım o hormondanmış bi hormon varmış doğuma hazırlık için kemiklerimizi etkiliyomuş Rabbimin hikmeti işteYaa o bende de oluyordaha dur diyorum 100 grlık şeysin bu ne sırt ağrısı. Ama dediğin gibi biraz fazla ayakta kalınca oluyor
Aynen öyle valla resmen vücudumuz yavaş yavaş hazırlanıyorCanım o hormondanmış bi hormon varmış doğuma hazırlık için kemiklerimizi etkiliyomuş Rabbimin hikmeti işte
Evet benim de çok dökülüyor..Kızlar selam saçlarınız dökülüyormu benim saçlarım çok dökülmeye başladı
Benim dökülüyordu omega kullandğmdan beri durdu ondan mı bilmiyorum ama sanki ondan gibi geldi banaKızlar selam saçlarınız dökülüyormu benim saçlarım çok dökülmeye başladı