- 6 Şubat 2016
- 2.675
- 2.603
- 33
- Konu Sahibi ananasmango
- #9.561
Üzülüyorum sonra bebeğim sağlıklı olsun da o yeter diyorum ama kel kalmayız inşallahEvet benim de çok dökülüyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülüyorum sonra bebeğim sağlıklı olsun da o yeter diyorum ama kel kalmayız inşallahEvet benim de çok dökülüyor..
Canım bende kullanıyorum demir hapıyla omega içeren multi bir vitamin verdi doktorum ama aşırı derecede son zamanda dikkatimi çekti eşim bile farketmiş napsak ki bebek sağlıklı olsun yeter ama ne bileyimBenim dökülüyordu omega kullandğmdan beri durdu ondan mı bilmiyorum ama sanki ondan gibi geldi bana
Genelde doğum dan sonra düzeliyor ..çıkar yani ..Üzülüyorum sonra bebeğim sağlıklı olsun da o yeter diyorum ama kel kalmayız inşallah
Bugün ben de onu geçirdim aklımdan. Normalde hamilelikte saçlar canlanır uzar dökülmesi azalır, lohusalıkta asıl dökülme falan başlar derler. Benim o biçim dökülüyor. Normalde de dökülürdü ama şimdi daha fazla sankiKızlar selam saçlarınız dökülüyormu benim saçlarım çok dökülmeye başladı
Bizde de hamile iken dökülür ..doğum da çıkar..çocuk seni tanımaya başlayınca tekrar dökülür derlerBugün ben de onu geçirdim aklımdan. Normalde hamilelikte saçlar canlanır uzar dökülmesi azalır, lohusalıkta asıl dökülme falan başlar derler. Benim o biçim dökülüyor. Normalde de dökülürdü ama şimdi daha fazla sanki
Yaaaa yalnız değilmişim vallahi inşallah sonra düzene girer geçicidir canımBugün ben de onu geçirdim aklımdan. Normalde hamilelikte saçlar canlanır uzar dökülmesi azalır, lohusalıkta asıl dökülme falan başlar derler. Benim o biçim dökülüyor. Normalde de dökülürdü ama şimdi daha fazla sanki
Canım sen nasil oldun gectimi lekelenmelerinBugün ben de onu geçirdim aklımdan. Normalde hamilelikte saçlar canlanır uzar dökülmesi azalır, lohusalıkta asıl dökülme falan başlar derler. Benim o biçim dökülüyor. Normalde de dökülürdü ama şimdi daha fazla sanki
Yok yaa hala azar azar geliyor. Kahverengi olduğu için kafaya takmıyorum artık. Bakalım ne kadar sürecekCanım sen nasil oldun gectimi lekelenmelerin
Canım sayıya takılma. Kaliteli ise sıkıntı yok. Benim 9 yumurtam toplandı. İkisi döllendi transfer edildi biri tutundu. Geride yine bir şey kalmadı yani.Kızlar aranızda iki yumurta toplanıp hamile kalan var mı? Düşük amh lıyım ve sadece iki yumurta görünüyor
Ayy hadi inşaallah Ben de 12 gündür görmüyorum ve cinsiyetini öğrenemeden geri dönmüştük. Bir daha ayın 27sinde gidicez inşaallahKızlar selam cumartesi günü için başka bi doktora randevu aldım heyecanlıyım minnak ne alemde acaba 3 haftadır görüşmüyoruz kendisiyle kendi doktorum 22 ocakta raporum bitiyor hem görelim dedik hemde tekrar rapor yazdıracağım nasipse inşallah herşey yolundadır
A.slm ...Kızlar selam cumartesi günü için başka bi doktora randevu aldım heyecanlıyım minnak ne alemde acaba 3 haftadır görüşmüyoruz kendisiyle kendi doktorum 22 ocakta raporum bitiyor hem görelim dedik hemde tekrar rapor yazdıracağım nasipse inşallah herşey yolundadır
Tek yumurta ile hamile kalan oluyor ..yeter ki nasip olsun ..Allah'ım rast getirisn .Kızlar aranızda iki yumurta toplanıp hamile kalan var mı? Düşük amh lıyım ve sadece iki yumurta görünüyor
Hadi gözün aydın canımmelekpastrma
Kizlar aldığım cihaz geldi .
Kalp atışı duydum ..bulmak biraz zor oldu ilk zamanlarda zorlanacagiz ..
Bugün göğüslerim inmişti ..midem de çok rahattı ..
Cihaz genel de cuma elime geçecek gibi görünüyordu ama erken geldi..iyi ki de gelmiş ..rahatladım biraz .
Gittiğimde 14+2 olcak cumartesi cinsiyet belli olurmu ki ya heyecanlıyımAyy hadi inşaallah Ben de 12 gündür görmüyorum ve cinsiyetini öğrenemeden geri dönmüştük. Bir daha ayın 27sinde gidicez inşaallah
Sağlıklı olsunda canım uslu uslu dursunlar bakalım bu sefer çikolata kahve içip gidicemA.slm ...
Ayy zaten o heyacan yok mu ..
Hayırlı si bebesini gör ..
Bende cumartesi gidiyorum ..geçen hafta dayamayip burdaki doktora gittim ama hareketleri falan göremedik pek..
Canım benim böyle bir sorunum olmadı ama emin ol tek yumurta ve bir sperm yetiyor önemli olan sayı değil sağlıklı embiriyo oluşması Allah nasip ettimi bak bizler tüp bebekle hamile kaldık Rabbim öyle bir mekanızma koymuş ki içimize labaratuvardakilerin yaptıkları işlemler doğal gebelikte kendiliğinden seçiliyor ve hamile kalınıyor fakat bizler dışarıdan yardım olmadan kalamadık ama çok şükür sonuçlarımız pozitif Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin bol dua et sabırlı ol inşallah gönlünün muradına erersin canımKızlar aranızda iki yumurta toplanıp hamile kalan var mı? Düşük amh lıyım ve sadece iki yumurta görünüyor
Eğer gösterirse belli olur. Ben 14+1de gittim bağdaş kurmuş ne yaptıysak göstermediGittiğimde 14+2 olcak cumartesi cinsiyet belli olurmu ki ya heyecanlıyım