2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Herkese Merhaba,
Benim iki adet donmus PGTli 5. gun embriyom var. Bu ay transfer planliyoruz. Ancak benim soyle bir sorunum var, yurtdisinda yasiyorum ve doktorum Turkiyede. Ben ucak biletimi regl olmam gereken gune gore almistim, ancak Pazar gunu ucagim oldugu halde hala regl olmadim. Ilk once is seyahati icin Londra`ya gitmem gerekiyor, bu durumda 2. yada 3. gun olacak olan doktor kontrolu ve rahim kalinligi olcmede sikintim var. Aranizda daha once 2. gun doktor kontrol etmeden estrofeme baslayan oldu mu ? Bir sikinti olur mu ? Doktorum, elbette kontrol etmeyi tercih ederiz ama 2. gun baslayalim dedi. Stresten Reglim gecikti diye dusunuyorum.
Herkese bol sanslar dilerim!
Bence başlama benim hayatım da ilk defa 19 gün reglim gecikti bu ay transfer olacaktım temmuzda tüp bebek yapıldı ama düşük yaptım ondan mı kullanılan ilaçlardan mı bilmiyorum bekliyorum

Canım ben doğal siklusta 5 Ekim de tek embriyo transferi oldum. Reglimin ilk günü ultrason muayenesi için gittim , e2 icin kan verdim. Sadece folik asit kullandım. 9. gün yeniden gittim ultrason muayenesi lh ve e2 için. Aynı gün kan sonucumdan sonra catlatma iğnesi vuruldum. Transferden hemen önce 4 gün boyunca gunde 2 tane monodoks , günde 1 tane peridnol ve vajinal tablet kullandim. 4 gun sonunda monodoks ve peridnolu biraktim , fitile ve folik asite devam ediyorum.
20 Eylul reglim başladı , 29 Eylül catlatma ignesi vuruldum , 5 Ekim transfer oldum. Estrofem beni mahvetti 2 yılda o sebeple dogal siklus bana çok iyi geldi. Bakalım inşallah hayırla sonuçlanır sureclerimiz.
Dogal siklus ne oluyor ben hiç duymadım onu🤔

Canım ben doğal siklusta 5 Ekim de tek embriyo transferi oldum. Reglimin ilk günü ultrason muayenesi için gittim , e2 icin kan verdim. Sadece folik asit kullandım. 9. gün yeniden gittim ultrason muayenesi lh ve e2 için. Aynı gün kan sonucumdan sonra catlatma iğnesi vuruldum. Transferden hemen önce 4 gün boyunca gunde 2 tane monodoks , günde 1 tane peridnol ve vajinal tablet kullandim. 4 gun sonunda monodoks ve peridnolu biraktim , fitile ve folik asite devam ediyorum.
20 Eylul reglim başladı , 29 Eylül catlatma ignesi vuruldum , 5 Ekim transfer oldum. Estrofem beni mahvetti 2 yılda o sebeple dogal siklus bana çok iyi geldi. Bakalım inşallah hayırla sonuçlanır sureclerimiz.
Dogal siklus ne oluyor ben hiç duymadım onu
Kızlar kan sonucum çıktı pozitif 😊
Ya cok sevindim inşallah kucağında almak nasip olur canım 😍 suan en tecrübeli sensin sende birşeyler hissettin mi kendindeki farklılıklar neydi 😅

Dogal siklus ne oluyor ben hiç duymadım onu

Ya cok sevindim inşallah kucağında almak nasip olur canım 😍 suan en tecrübeli sensin sende birşeyler hissettin mi kendindeki farklılıklar neydi 😅
Ara ara bel ağrısı regl ağrısı gibi ağrım oldu onun haricinde çok da bir belirtim oldu diyemem 😊

İnşallah öyledir canım yoksa gecikmesini istemiyorum artık biran önce sürecek başlamak istiyorum Allah’ın izniyle 🌸 sen ne durumdasın ilaç kullanmaya başladın mı
Ben de iyiyim canım geçen pazartesi kontrole gittim rahim kalanı çok iyiydi dedi ilaçlara ve vitaminlere başladım onları kullanıyorum 16 Ekim de tekrar kontrolüm var🥰

Çift embriyoydu 5. Gün. Bugün 9. Günümdi 245,7 çıktı biraz düşük geldi belki de teki tuttu bilemiyorum 😊
Çok mutlu oldum adınıza 🙏🏻 sağlıkla ilerlesin umarım hamileliğiniz su gibi aksın süreç, sağlıkla da kucağınıza alın 🙏🏻 hele bir de ikizse 😍
Birşey danışmak isterim, benim bir tane orta kalite 3bc embriyom dondurulmuştu, geçtiğimiz çarş da opu ile 2 yumurta elde ettik, şuanlık iyi gidiyorlar embriyolar. Ptesi belli olacak, biri olgundu hemen döllenmiş, diğerini 1 gün bekletip döllediler. Sonuç olarak ilkinde orta kalite elde etmiştim tabi şimdi endişeleniyorum kaliteleri nasıl olacak diye. Sizin transfer edilen 2 embriyo kalitesi nasıldı acaba?

Kizlar selam
Ben şimdi rahim dinlendirmedeyim. 2. adetim 1 gün gecikti. Adetle birlikte transfer hazırlığına başlayacağız. Yumurta toplama işlemi sonrası sizde adet geçilmesi oldu mu? Pazartesiye kadar olmazsam test yapicam

Çok mutlu oldum adınıza 🙏🏻 sağlıkla ilerlesin umarım hamileliğiniz su gibi aksın süreç, sağlıkla da kucağınıza alın 🙏🏻 hele bir de ikizse 😍
Birşey danışmak isterim, benim bir tane orta kalite 3bc embriyom dondurulmuştu, geçtiğimiz çarş da opu ile 2 yumurta elde ettik, şuanlık iyi gidiyorlar embriyolar. Ptesi belli olacak, biri olgundu hemen döllenmiş, diğerini 1 gün bekletip döllediler. Sonuç olarak ilkinde orta kalite elde etmiştim tabi şimdi endişeleniyorum kaliteleri nasıl olacak diye. Sizin transfer edilen 2 embriyo kalitesi nasıldı acaba?
Benimkiler de orta kaliteydi canım. Düşükle sonuçlanan ilk transferim iyi kaliteydi. Hiç belli olmuyor yani 😊

Kızlar birşey sorcam enox iğne varya kan sulandırıcı bunu kullanan varmı aranızda. Bu iğnenin içinden 10 tane çıkıyor. Test günüde hep 12 sonra oluyor.Arada iki gün kalıyor. Ozamanda vurulmam gerekiyormu ki. Almam mı gerekiyor. Yani tekrardan alacaksın demediler. Öyle olsa derlerdi heralde. Kullanan varsa onu nasıl yapmam gerekiyor.

X