- 1 Ekim 2023
- 93
- 135
- 35
- Konu Sahibi ananasmango
İnsallah tutunur yavrularımızTam tutunma günlerimiz aslinda canım inşallah oyledir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah tutunur yavrularımızTam tutunma günlerimiz aslinda canım inşallah oyledir
2 Ekim'de 2 adet 5AA kalite embriyo transferi oldum. Olduğum günü saymazsak 5inci günüm. İdrar testi negatif. Erken mi acaba?
Bence erken azicik daha sabredin idrara gec dusuyor.2 Ekim'de 2 adet 5AA kalite embriyo transferi oldum. Olduğum günü saymazsak 5inci günüm. İdrar testi negatif. Erken mi acaba?
Doğru biraz daha beklemek gerek sanırım. Tesekkür ederim içim rahatladı biraz :)Bence erken azicik daha sabredin idrara gec dusuyor.
Bence başlama benim hayatım da ilk defa 19 gün reglim gecikti bu ay transfer olacaktım temmuzda tüp bebek yapıldı ama düşük yaptım ondan mı kullanılan ilaçlardan mı bilmiyorum bekliyorumHerkese Merhaba,
Benim iki adet donmus PGTli 5. gun embriyom var. Bu ay transfer planliyoruz. Ancak benim soyle bir sorunum var, yurtdisinda yasiyorum ve doktorum Turkiyede. Ben ucak biletimi regl olmam gereken gune gore almistim, ancak Pazar gunu ucagim oldugu halde hala regl olmadim. Ilk once is seyahati icin Londra`ya gitmem gerekiyor, bu durumda 2. yada 3. gun olacak olan doktor kontrolu ve rahim kalinligi olcmede sikintim var. Aranizda daha once 2. gun doktor kontrol etmeden estrofeme baslayan oldu mu ? Bir sikinti olur mu ? Doktorum, elbette kontrol etmeyi tercih ederiz ama 2. gun baslayalim dedi. Stresten Reglim gecikti diye dusunuyorum.
Herkese bol sanslar dilerim!
Dogal siklus ne oluyor ben hiç duymadım onuCanım ben doğal siklusta 5 Ekim de tek embriyo transferi oldum. Reglimin ilk günü ultrason muayenesi için gittim , e2 icin kan verdim. Sadece folik asit kullandım. 9. gün yeniden gittim ultrason muayenesi lh ve e2 için. Aynı gün kan sonucumdan sonra catlatma iğnesi vuruldum. Transferden hemen önce 4 gün boyunca gunde 2 tane monodoks , günde 1 tane peridnol ve vajinal tablet kullandim. 4 gun sonunda monodoks ve peridnolu biraktim , fitile ve folik asite devam ediyorum.
20 Eylul reglim başladı , 29 Eylül catlatma ignesi vuruldum , 5 Ekim transfer oldum. Estrofem beni mahvetti 2 yılda o sebeple dogal siklus bana çok iyi geldi. Bakalım inşallah hayırla sonuçlanır sureclerimiz.
Dogal siklus ne oluyor ben hiç duymadım onuCanım ben doğal siklusta 5 Ekim de tek embriyo transferi oldum. Reglimin ilk günü ultrason muayenesi için gittim , e2 icin kan verdim. Sadece folik asit kullandım. 9. gün yeniden gittim ultrason muayenesi lh ve e2 için. Aynı gün kan sonucumdan sonra catlatma iğnesi vuruldum. Transferden hemen önce 4 gün boyunca gunde 2 tane monodoks , günde 1 tane peridnol ve vajinal tablet kullandim. 4 gun sonunda monodoks ve peridnolu biraktim , fitile ve folik asite devam ediyorum.
20 Eylul reglim başladı , 29 Eylül catlatma ignesi vuruldum , 5 Ekim transfer oldum. Estrofem beni mahvetti 2 yılda o sebeple dogal siklus bana çok iyi geldi. Bakalım inşallah hayırla sonuçlanır sureclerimiz.
Ya cok sevindim inşallah kucağında almak nasip olur canım suan en tecrübeli sensin sende birşeyler hissettin mi kendindeki farklılıklar neydiKızlar kan sonucum çıktı pozitif
Ara ara bel ağrısı regl ağrısı gibi ağrım oldu onun haricinde çok da bir belirtim oldu diyememDogal siklus ne oluyor ben hiç duymadım onu
Ya cok sevindim inşallah kucağında almak nasip olur canım suan en tecrübeli sensin sende birşeyler hissettin mi kendindeki farklılıklar neydi
Ben de iyiyim canım geçen pazartesi kontrole gittim rahim kalanı çok iyiydi dedi ilaçlara ve vitaminlere başladım onları kullanıyorum 16 Ekim de tekrar kontrolüm varİnşallah öyledir canım yoksa gecikmesini istemiyorum artık biran önce sürecek başlamak istiyorum Allah’ın izniyle sen ne durumdasın ilaç kullanmaya başladın mı
Ya gögus ağrısı felan oluyorda ilaçların yan etkilerinden hep bu saydıklarımız var insan bilemiyorAra ara bel ağrısı regl ağrısı gibi ağrım oldu onun haricinde çok da bir belirtim oldu diyemem
Çok mutlu oldum adınıza sağlıkla ilerlesin umarım hamileliğiniz su gibi aksın süreç, sağlıkla da kucağınıza alın hele bir de ikizseÇift embriyoydu 5. Gün. Bugün 9. Günümdi 245,7 çıktı biraz düşük geldi belki de teki tuttu bilemiyorum
Ben de göğüs ağrısı hiç olmadı ama mesela ilk transferimden sonra olmuştuYa gögus ağrısı felan oluyorda ilaçların yan etkilerinden hep bu saydıklarımız var insan bilemiyor
Benimkiler de orta kaliteydi canım. Düşükle sonuçlanan ilk transferim iyi kaliteydi. Hiç belli olmuyor yaniÇok mutlu oldum adınıza sağlıkla ilerlesin umarım hamileliğiniz su gibi aksın süreç, sağlıkla da kucağınıza alın hele bir de ikizse
Birşey danışmak isterim, benim bir tane orta kalite 3bc embriyom dondurulmuştu, geçtiğimiz çarş da opu ile 2 yumurta elde ettik, şuanlık iyi gidiyorlar embriyolar. Ptesi belli olacak, biri olgundu hemen döllenmiş, diğerini 1 gün bekletip döllediler. Sonuç olarak ilkinde orta kalite elde etmiştim tabi şimdi endişeleniyorum kaliteleri nasıl olacak diye. Sizin transfer edilen 2 embriyo kalitesi nasıldı acaba?
Transfer aşamasına gelmek için vücudun kendi hormonları ile devam ediliyor.Dogal siklus ne oluyor ben hiç duymadım onu
Bu yorum nasıl içimi ferahlattı şuan anlatamamBenimkiler de orta kaliteydi canım. Düşükle sonuçlanan ilk transferim iyi kaliteydi. Hiç belli olmuyor yani
Amin canim insallah yaa hamileligimizde ayni olur insallahOy maşallah benimde 16 ekim kontrol pozitiflerimizi alalım Allahın izniyle
Sağlıcakla hayırlısıyla kucağına al inşallah sen gebesin elini karnına koy tanışan tanimasanda herkese dua et rabbim karnındaki yavrum hatrina bizede nasıl etsin inşallah grubumuzun ilk hamilesi grubumuza hayırlı olsunKızlar kan sonucum çıktı pozitif
Cnm banada yazdı doktor vitaminlerden midem bulandigi için almadım sorun olur mukiBen de iyiyim canım geçen pazartesi kontrole gittim rahim kalanı çok iyiydi dedi ilaçlara ve vitaminlere başladım onları kullanıyorum 16 Ekim de tekrar kontrolüm var
Anladım yeni öğreniyorum bunu.Transfer aşamasına gelmek için vücudun kendi hormonları ile devam ediliyor.