- 1 Ekim 2023
- 93
- 135
- 35
-
- Konu Sahibi ananasmango
Hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin grubumuzun ilk pozitifi hepimize ugur getirsin inşallahKızlar kan sonucum çıktı pozitif
Benim 6. gun AA kalite tek embriyo test gunum ayin 14 unde ben sahsen erkenden kaset test yapmayi dusunmuyorum belki testte cikmazsa üzülürüm ama aslinda vardir ama teste yansimamistir belki uzulursem bebek de etkilenir diye korkuyorum yani erkenden yaparsam negatif cikarsa psikolojik olarak rahat olamam. Ama senin tercihin ben bir sey diyemem yap veya yapma diyeCanim benim 16si olsun doktor garanti olsun dedi ama ben perşembe gunu idrar testi yapmak istiyorum cikarmi sence 5.Gun AA kaliteydi
Canım kendimi her turlu sonuca alistirdim ben diyelim idrarda negatif gordum yoktur derim uzulmezmiyim tabiki uzulurum ama eldende birşey gelmez 5.gun blastokis evresinee gelmis embriyo oluyor cikmama ihtimali cok dusuk kuzum bi tanidigimin 4.gun kaset testte cikti varsa kesinlikle cikiyor bu cizgilerBenim 6. gun AA kalite tek embriyo test gunum ayin 14 unde ben sahsen erkenden kaset test yapmayi dusunmuyorum belki testte cikmazsa üzülürüm ama aslinda vardir ama teste yansimamistir belki uzulursem bebek de etkilenir diye korkuyorum yani erkenden yaparsam negatif cikarsa psikolojik olarak rahat olamam. Ama senin tercihin ben bir sey diyemem yap veya yapma diye
O zaman yap canim guzel haberlerini bekliyorumCanım kendimi her turlu sonuca alistirdim ben diyelim idrarda negatif gordum yoktur derim uzulmezmiyim tabiki uzulurum ama eldende birşey gelmez 5.gun blastokis evresinee gelmis embriyo oluyor cikmama ihtimali cok dusuk kuzum bi tanidigimin 4.gun kaset testte cikti varsa kesinlikle cikiyor bu cizgiler
O zaman yap canim guzel haberlerini bekliyorum
Tebrik ederim Allah kucağınıza almayı da nasip eder inşallahKızlar kan sonucum çıktı pozitif
Benim de 3.günün dünden beri ayaklarım benim de üşüyor öncekinde pozitifti ayaklarımın altı yanıyordu taşa falan basıyordum. Ayak üşümesi belirti midir yoksa biz mi belirti üretiyoruz acabaBenimde bugun 3.Gunu transferin ayaklarim cok agriyor bide buz gibi isitamiyorum
Valla bilmiyorum canım ama corap bile giysem buz gibi inşallah pozitif sonuc alirsin bundandaBenim de 3.günün dünden beri ayaklarım benim de üşüyor öncekinde pozitifti ayaklarımın altı yanıyordu taşa falan basıyordum. Ayak üşümesi belirti midir yoksa biz mi belirti üretiyoruz acaba
Havalarda sogudu belkide ondandirValla bilmiyorum canım ama corap bile giysem buz gibi inşallah pozitif sonuc alirsin bundanda
İnşallah canım bakalim hepimiz guzel haberler alalim inşallah benim dün belim cok agirdi bugun bel agrim yok ama kasıklarim ara i
İnşallah canim. Benim bacak agrim cok kasigimda da batma var gibi ama ilaclardan mi psikolojik mi yoksa embriyo mu tutunuyor bilemiyorum kafalar karışıkİnşallah canım bakalim hepimiz guzel haberler alalim inşallah benim dün belim cok agirdi bugun bel agrim yok ama kasıklarim ara ara batiyor
Çift embriyoydu 5. Gün. Bugün 9. Günümdi 245,7 çıktı biraz düşük geldi belki de teki tuttu bilemiyorumTebrik ederim Allah kucağınıza almayı da nasip eder inşallahkaç çıktı çift embriyo muydu
9.gün için bence çok iyiÇift embriyoydu 5. Gün. Bugün 9. Günümdi 245,7 çıktı biraz düşük geldi belki de teki tuttu bilemiyorum
İnşallah öyledir canım yoksa gecikmesini istemiyorum artık biran önce sürecek başlamak istiyorum Allah’ın izniyleYa hep duyuyoruz ya negatif aldıktan sonra dogal yolla gebe kaldım diyenleri inşAllah geçikme bundan kaynaklıdır canım
Tam tutunma günlerimiz aslinda canım inşallah oyledirİnşallah canim. Benim bacak agrim cok kasigimda da batma var gibi ama ilaclardan mi psikolojik mi yoksa embriyo mu tutunuyor bilemiyorum kafalar karışık
Canım ikiye katlamasi yuksek olur belki ondan oyle cikmis olabilir iki gun sonra vercegin kanla ikizmi degilmi anlasilir benceÇift embriyoydu 5. Gün. Bugün 9. Günümdi 245,7 çıktı biraz düşük geldi belki de teki tuttu bilemiyorum
Biraz erken olmuş bence canınızı sıkmayın hcg değeri önce kanda yükselir sonra idrarda moral bozmaya gerek yok2 Ekim'de 2 adet 5AA kalite embriyo transferi oldum. Olduğum günü saymazsak 5inci günüm. İdrar testi negatif. Erken mi acaba?
Tesekkür ederimBiraz erken olmuş bence canınızı sıkmayın hcg değeri önce kanda yükselir sonra idrarda moral bozmaya gerek yok
Hayırlı olsun canım benim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar kan sonucum çıktı pozitif