2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canim benim 16si olsun doktor garanti olsun dedi ama ben perşembe gunu idrar testi yapmak istiyorum cikarmi sence 5.Gun AA kaliteydi
Benim 6. gun AA kalite tek embriyo test gunum ayin 14 unde ben sahsen erkenden kaset test yapmayi dusunmuyorum belki testte cikmazsa üzülürüm ama aslinda vardir ama teste yansimamistir belki uzulursem bebek de etkilenir diye korkuyorum yani erkenden yaparsam negatif cikarsa psikolojik olarak rahat olamam. Ama senin tercihin ben bir sey diyemem yap veya yapma diye

Canım kendimi her turlu sonuca alistirdim ben diyelim idrarda negatif gordum yoktur derim uzulmezmiyim tabiki uzulurum ama eldende birşey gelmez 5.gun blastokis evresinee gelmis embriyo oluyor cikmama ihtimali cok dusuk kuzum bi tanidigimin 4.gun kaset testte cikti varsa kesinlikle cikiyor bu cizgiler

O zaman yap canim guzel haberlerini bekliyorum

Benim de 3.günün dünden beri ayaklarım benim de üşüyor öncekinde pozitifti ayaklarımın altı yanıyordu taşa falan basıyordum. Ayak üşümesi belirti midir yoksa biz mi belirti üretiyoruz acaba
Valla bilmiyorum canım ama corap bile giysem buz gibi inşallah pozitif sonuc alirsin bundanda

İnşallah canım bakalim hepimiz guzel haberler alalim inşallah benim dün belim cok agirdi bugun bel agrim yok ama kasıklarim ara i

İnşallah canım bakalim hepimiz guzel haberler alalim inşallah benim dün belim cok agirdi bugun bel agrim yok ama kasıklarim ara ara batiyor
İnşallah canim. Benim bacak agrim cok kasigimda da batma var gibi ama ilaclardan mi psikolojik mi yoksa embriyo mu tutunuyor bilemiyorum kafalar karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…