- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.181
Canım doktora danış kırmızı olmadığı sürece endişe etmeyin diyolar ama ne normgmal diye biliriz ne de anormal dinlen ve bol su içKızlar 8+1 de kahverengi leke geldi normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doktora danış kırmızı olmadığı sürece endişe etmeyin diyolar ama ne normgmal diye biliriz ne de anormal dinlen ve bol su içKızlar 8+1 de kahverengi leke geldi normal mi
**Ne normal diyebiliriz ne de anormal olacaktıCanım doktora danış kırmızı olmadığı sürece endişe etmeyin diyolar ama ne normgmal diye biliriz ne de anormal dinlen ve bol su iç
Merhaba canım benim ilk tedavimde 4 yumurta toplandı döllenmedi. Doktorum bidahaki için argifertil ve bioesteron verdi 1 ay kullan dedi ama ben 4 ay kullanıp gittim 16 yumurtam oldu 7 tanesi döllendi bana çok iyi geldi ben mutlaka tavsiye ederim.Canlarım agrifertil kullanan var mı? Tüp bebek öncesinde mı? Gonal-f kullanırken mı kullanılıyor bilen var mı? Benim bu ay yumoşum bir tanecik oldu. Opu yapılmayacak. Sonraki aya kadar takviye ne lazımsa alayım istiyorum. Amh 0.44
Ay şahane çok sevindim senin adına ve bana umut oldun canım sipariş verip vermemek arasındayım. Bu iki takviyeyi de alabilirim adetime kadar mı kullanayım canım. Ben adetin üçüncü günü gideceğim doktora. Sence gonal-f e başlayınca da kullanılır mı?Merhaba canım benim ilk tedavimde 4 yumurta toplandı döllenmedi. Doktorum bidahaki için argifertil ve bioesteron verdi 1 ay kullan dedi ama ben 4 ay kullanıp gittim 16 yumurtam oldu 7 tanesi döllendi bana çok iyi geldi ben mutlaka tavsiye ederim.
Hastaneye gittim hemen acile başka bir doktora normal dedi kesenin etrafında kanama yok dedi kalp atışını da duyduk çok şükür. Yat dinlen dediCanım doktora danış kırmızı olmadığı sürece endişe etmeyin diyolar ama ne normgmal diye biliriz ne de anormal dinlen ve bol su iç
Canım mutlaka doktoruna danış o anlatır ben çatlatma olunca bırakmştım sanırım şuan tam hatırlamıyorum inşallah bolca kaliteli yumurtaların oluşur kuzumAy şahane çok sevindim senin adına ve bana umut oldun canım sipariş verip vermemek arasındayım. Bu iki takviyeyi de alabilirim adetime kadar mı kullanayım canım. Ben adetin üçüncü günü gideceğim doktora. Sence gonal-f e başlayınca da kullanılır mı?
Canım benim arkadaşımdada tam 8 haftalıkken olmuştu ondada bşy yoktu canım demekki olabiliyorHastaneye gittim hemen acile başka bir doktora normal dedi kesenin etrafında kanama yok dedi kalp atışını da duyduk çok şükür. Yat dinlen dedi
Canlarım agrifertil kullanan var mı? Tüp bebek öncesinde mı? Gonal-f kullanırken mı kullanılıyor bilen var mı? Benim bu ay yumoşum bir tanecik oldu. Opu yapılmayacak. Sonraki aya kadar takviye ne lazımsa alayım istiyorum. Amh 0.44
Cevabın için teşekkir ederim kuzum peki gonal-f ile birlikte mı kullanmıştın? Hatırlıyor musun? Yani ben şimdi adete kadar kullanacağım ama afet olduktan sonra da devam etsem mı ki?Ben kullanmıştım o bitince impryl diye bir takviye kullandım yumurta kalitesi için
3 yumurtam oluştu 2si iyi kalite 1i orta kalite
Oyyy nasıl sevindim kalp atışını duymuşsun. Hayırlı olsun canımm. Artık devamı daha kolay olur inşallah maşallah sizeHastaneye gittim hemen acile başka bir doktora normal dedi kesenin etrafında kanama yok dedi kalp atışını da duyduk çok şükür. Yat dinlen dedi
Yoğun kanama olmadıkça normal diyordu Mfk kuzumKızlar 8+1 de kahverengi leke geldi normal mi
Bencede yat dinlen çok eğilip kalkma canım çok şükür bı sıkıntı yokmuşHastaneye gittim hemen acile başka bir doktora normal dedi kesenin etrafında kanama yok dedi kalp atışını da duyduk çok şükür. Yat dinlen dedi
Çok şükür canımm dinlen bol bolHastaneye gittim hemen acile başka bir doktora normal dedi kesenin etrafında kanama yok dedi kalp atışını da duyduk çok şükür. Yat dinlen dedi
Cevabın için teşekkir ederim kuzum peki gonal-f ile birlikte mı kullanmıştın? Hatırlıyor musun? Yani ben şimdi adete kadar kullanacağım ama afet olduktan sonra da devam etsem mı ki?
Sağolun kızlar. Bir anda olunca insan korkuyormuş ister istemez ama çok şükür sıkıntı çıkmadı
Evet canım transferin 8. günü olmuştu ama o daha azdı. Bir de onu yerleşme kanaması olarak düşündüğüm için içim rahattı ama bu korkuttu. Neyseki korkacak bir şey yokmuşSenin başlarda da ufak bi lekelenme olmuştu sanki doğru mu hatırlıyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım benim özellikle yaptığım bir şey olmadı. Transferden sonra mümkün mertebe dinlen ama kendini eve de hapsetme kan dolaşımın için evde bile olsa arada kalk yürü. En önemli şey stresten uzak durmaya çalış zor ama elinden geldiğince artık. Ve hep pozitif düşün bol bol dua et ve unutma Allah ol dediyse olacakKızlar selam sizler artık tecrübelisiniz bir sorum olacak ben adet bekliyordum bugün adet oldum dondurulmuş embriyolarım var büyük ihtimal aralık bası transferim olacak transfer öncesi ve sonrası nelere dikkat etmemiz gerekiyor özellikle bunu yapmalısın dediğiniz şeyler varmı