2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Günümde degerın en düşük 10 12 bıle cıkması için dünki kanın en az 2-3 falan cıkması gerekıyordu... 0.29... İmkansız yanı.
3. Gün embriyosu için 11. Gün test günüdür daha 6 gün var nereden çıkardınız 2-3 olması gerekiyor diye? Erken test yapmışsınız ilaçlarınıza devam edin

Yoruldum gerçekten. 6 gündür dört duvar arasında psıkolojım bozuldu iyice. Klasık dr gününü bekle dedı. Hersey için teşekkür ettım. Yapacak bısey yok. 0.29 bi deger bile değil.
Bide neden dört duvar arasındasın doktorum bana yürüyüş yap ddi ben hergün markete vs çıktım canım kendini stres yapma ufak ufak yürüyüşler serbest

Anca tutanacak beta anca kana karışacak belki siz neye göre hesap yaptınız
Oncekı gebeliklerıme göre. Vaktımden önce öğrendım genelde ve bu yazdıgım en düşük ortalama deger. Degerlerınızı ıkı güne bi iki katı eksıltın hanginiz döllenmenın 8. Gününde 0.29 a ulasabılıyorsunuz. Valla o kadar polyanna olamıcam ☺

Adet agrılarım batmalar basladı. En azından adet olayım da bitsin bu stres. Karnımda ödem olustu artık iğne girmiyor.

Bana 5 gün yasak dedı. Market de yasak hatta pc de oyun oynamam da yasak. Oooooo
Aaaa ben ilk 2 gün hariç hep yürüdüm her doktor farklı söylüyor demekki canım
Anladım ama doktoruna sorsan test gününe kdr ilaçları bırakmana kızardı bile yinede sen bilirsin canım

Anladım ama doktoruna sorsan test gününe kdr ilaçları bırakmana kızardı bile yinede sen bilirsin canım
Valla ben o doktordan daha üzgün vede kızgınım 9 ayda 7 yumurtadan ikisi dollendi. Her kontrol tam tek gidiş 4 saatten 8 saatimi aldı. Toplama transfer ilaçlar derken 150 bin TL gitti 9 ayda. Üstüne psikolojim bozuldu.

Kızlar 3. Gün emb. transferımın 5. Günü yaptıgım testler cıft cızgı cıkınca dayanamadım kan verdım... 0.29 cıktı.
Benımde tutmadı sanırım.. Ilacları bıraktım
Canım benim 5. Gün embriosu olsa azda umutsuzluk oluyor ama sen 3. Gün embriosu ile.5. Gün test yapmışsın ..çıkmaması gayet normal ..en erken 7 gün çıkar ..ben 7. Gün yaptım 5. Gün embriosu doktorum istedi yapmamı ve bana çıkmazsa 9 .gün yaoacagiz tutmadı anlama dedi ..siz de ilaçları bırakmayın

Valla ben o doktordan daha üzgün vede kızgınım 9 ayda 7 yumurtadan ikisi dollendi. Her kontrol tam tek gidiş 4 saatten 8 saatimi aldı. Toplama transfer ilaçlar derken 150 bin TL gitti 9 ayda. Üstüne psikolojim bozuldu.
Evet canım benim haklısın süreç maddi manevi yıpratıcı güzel olan bizleri bulsun bu süreç bizleri her açıdan yıpratıyor. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Çok haklısınız insanon siniri bozuluyor ama keşke fevri davrannmasaudınoz yine de ilaca devam mı etseniz bünyeniz belki ilk etapta tepki vermiyordur

Yoruldum gerçekten. 6 gündür dört duvar arasında psıkolojım bozuldu iyice. Klasık dr gününü bekle dedı. Hersey için teşekkür ettım. Yapacak bısey yok. 0.29 bi deger bile değil.
Şaka gibisiniz gercekten. Siz kanda hep 2 katı arttigini falanmı dusunuyorsunuz. 3. Gun transferi blastokist olması icin 5. Gunu bekler 24 saat icinde tutunma baslar. Etti 3 gün zaten bu asamaya kadar bhcg salgilanmaz.

2 gunluk bhcg de kanda cıkmaz. Doktorlar bosuna soylemiyor kani 12. Gun yapın diye.

Cok sinirlendim gercekten burda sizin mesajinizdan etkilenecek arkadaslar var. Kalkip 5. Gun test yapacak insanlar var.

Sızın 5. Güm embriyosu sanırım o yüzden ıkı güm sora kalkmanıza ızın verılmıs olabilir

Keske bu kadar tepki vermeseydiniz. Siz pozitif sonuç alınca karsınızdakinin üzüntüsünü anlamamanızı doğal karşılıyorum. Herkesin aklı var fikri var. Etkılenmek isteyıp yapmak isteyen de yapar burda buna engel olamazsınız ko. Siz kendinizi 15 gun tuttunız diye herkes tutacak diye bısey yok.
Neyse önemli degıl. Yeterince üzgunum zaten.
Kusuruma bakmayın.
Dılerım saglıcakla alırsınız yavrunuzu kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…