2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Keske bu kadar tepki vermeseydiniz. Siz pozitif sonuç alınca karsınızdakinin üzüntüsünü anlamamanızı doğal karşılıyorum. Herkesin aklı var fikri var. Etkılenmek isteyıp yapmak isteyen de yapar burda buna engel olamazsınız ko. Siz kendinizi 15 gun tuttunız diye herkes tutacak diye bısey yok.
Neyse önemli degıl. Yeterince üzgunum zaten.
Kusuruma bakmayın.
Dılerım saglıcakla alırsınız yavrunuzu kucağınıza 😔🙏
Bak simdi. Tane tane anlaticam. Sen henüz negatif gormedin. Bunu bir anla.
3. Gün transferi olmussun. Embriyo blastokist(5. Gun) olduktan sonra kılifindan ayrilir ve rahme tutunmaya baslar. Tutunma 24 saat surer. Toplam transferden sonraki 3 gunluk sureç boyle. 2 gunde kana bhcg ölculebilir duzeye gelmez. Bunu kime sorarsan sor bu böyledir.
0.29 cikması 0.100 cikmasindan daha iyidir.
Kafana gore ilac biraktım demene cok sinirlendim.
Burda 12. Gun test yapip 13. Gune umutla tutunan anne adayları var. Tepkim buna.

Bu arada pozitif sonuc aldin diye tepki verdin demissin. Ne alaka anlamadım.ben sana kotu birsey soylemiyorum. Senin yazdiklarin baska birilerini etkilemesin diye dogrulari anlatıyorum. Bu arada Guzel dileklerinizi kendinize saklayin.

Bak simdi. Tane tane anlaticam. Sen henüz negatif gormedin. Bunu bir anla.
3. Gün transferi olmussun. Embriyo blastokist(5. Gun) olduktan sonra kılifindan ayrilir ve rahme tutunmaya baslar. Tutunma 24 saat surer. Toplam transferden sonraki 3 gunluk sureç boyle. 2 gunde kana bhcg ölculebilir duzeye gelmez. Bunu kime sorarsan sor bu böyledir.
0.29 cikması 0.100 cikmasindan daha iyidir.
Kafana gore ilac biraktım demene cok sinirlendim.
Burda 12. Gun test yapip 13. Gune umutla tutunan anne adayları var. Tepkim buna.

Bu arada pozitif sonuc aldin diye tepki verdin demissin. Ne alaka anlamadım.ben sana kotu birsey soylemiyorum. Senin yazdiklarin baska birilerini etkilemesin diye dogrulari anlatıyorum. Bu arada Guzel dileklerinizi kendinize saklayin.
Tskler gerızekalıya anlatır gibi anlattıgınız için. İnanın yasınız kadar gebelık tecrubem var neyın ne oldugunu bılecek kapasıyedeyım cok şükür. İyi dileklerimi de kendıme sakladım. Cok sagolun haklısınız size ettiğim duanın fazlasına ihtiyacım var 👍

Şaka gibisiniz gercekten. Siz kanda hep 2 katı arttigini falanmı dusunuyorsunuz. 3. Gun transferi blastokist olması icin 5. Gunu bekler 24 saat icinde tutunma baslar. Etti 3 gün zaten bu asamaya kadar bhcg salgilanmaz.

2 gunluk bhcg de kanda cıkmaz. Doktorlar bosuna soylemiyor kani 12. Gun yapın diye.

Cok sinirlendim gercekten burda sizin mesajinizdan etkilenecek arkadaslar var. Kalkip 5. Gun test yapacak insanlar var.
Çok haklısınız.
Bundna birileri etkilenip erken test yapıyor, stres yapıp olumsuz sonuclanmasina sebep bile olabiliyor. Gruba yasak konulsaen azından transferin 8. Gününden önce yaptığı testi kimse yazmasın 😡

Kızlar ben yazılanlara katılmıyorum. Arkadaş erken test yapıp kendi iradesinde ilaçları bırakmak istemiş. Ben sanmıyorum bir arkadaş erken negatif görüp de ilaçları bırakabileceğini. Herkesin insiyatifine kalmış bir durum. Sonuçta burada aynı mevzulardan geçmiş insanlar var burada 5. Gün idrar da pozitif gören de var negatif görende. Herkes bir şekilde derdini buraya anlatıyor. Bu platforma eğer birileri birşey yazıyorsa inanın inciğine cinciğine kadar araştırp buraya gelmiştir. Ne negatif görenler pozitifleri anlayabilir ne de pozitif görenler negatifleri anlayabilir. Lütfen fevri davranıp karşımızdakinin duyguları olduğunu unutmayalım.

Kızlar ben yazılanlara katılmıyorum. Arkadaş erken test yapıp kendi iradesinde ilaçları bırakmak istemiş. Ben sanmıyorum bir arkadaş erken negatif görüp de ilaçları bırakabileceğini. Herkesin insiyatifine kalmış bir durum. Sonuçta burada aynı mevzulardan geçmiş insanlar var burada 5. Gün idrar da pozitif gören de var negatif görende. Herkes bir şekilde derdini buraya anlatıyor. Bu platforma eğer birileri birşey yazıyorsa inanın inciğine cinciğine kadar araştırp buraya gelmiştir. Ne negatif görenler pozitifleri anlayabilir ne de pozitif görenler negatifleri anlayabilir. Lütfen fevri davranıp karşımızdakinin duyguları olduğunu unutmayalım.
Bu arkadaşa erken test yaptığıyla ilgili önce tesellide bulunuldu. Ama kendi israrla negatif olduğunu yazınca, bunun iyi bir örnek olmadığı söylendi.

Uzun süredir gebelik topiklerindeyim.
Bu gözler neler gördü.
İlişkinin ertesi günü test yapıp, çift çizgi çıkmadı diye ağladığını yazan vardı.
İnsanlar paylaşmak için buraya yaziyor, birileri de öğrenmek için okuyorlar.
Yanlış bir bilgiyi uyarmak kötü bir düşünce değil.

Sende aynısını yazmıssin canım. Ne negatifler pozitifi anlar ne pozitifler negatifi anlar diye. Burası ekim gebelik planlayanlar grubu degil ekimde transfer olacaklar grubu. Hepimiz milyon kez negatif gorduk agladik uzuldük bir surece girdik. Burda herkes herkesi anlar. Burda hepimiz hayal kirikligi yasadik. Burda testin negatif cikmasi ne demek en iyi biz anlarız. Ama ısrarla 5. Gun kan verdim 1 bile cikmadı demek kesin negatif mi simdi. Ozaman neden bizi bu kadar bekletip bu doktorlar surunduruyor. Neden bu kadar aci cekip israrla igne ilaclara devam ediyoruz.

Ben arkadasa kotu birsey demedim. İlacları cok erken birakmıs dedim. Sonuc 0.1 de cikmamis ustelik. Simdi ya rahminde tutunma asamasinda bir bebek varsa ? Herkesin kendi iradesi tabiki zorla kimseye ilaclara devam et de demiyoruz oneride bulunuyoruz.

Ama sen pozitif gordun anlamazsın demeyin. Bizi en cok biz anlarız allah askina yapmayın ya

Sende aynısını yazmıssin canım. Ne negatifler pozitifi anlar ne pozitifler negatifi anlar diye. Burası ekim gebelik planlayanlar grubu degil ekimde transfer olacaklar grubu. Hepimiz milyon kez negatif gorduk agladik uzuldük bir surece girdik. Burda herkes herkesi anlar. Burda hepimiz hayal kirikligi yasadik. Burda testin negatif cikmasi ne demek en iyi biz anlarız. Ama ısrarla 5. Gun kan verdim 1 bile cikmadı demek kesin negatif mi simdi. Ozaman neden bizi bu kadar bekletip bu doktorlar surunduruyor. Neden bu kadar aci cekip israrla igne ilaclara devam ediyoruz.

Ben arkadasa kotu birsey demedim. İlacları cok erken birakmıs dedim. Sonuc 0.1 de cikmamis ustelik. Simdi ya rahminde tutunma asamasinda bir bebek varsa ? Herkesin kendi iradesi tabiki zorla kimseye ilaclara devam et de demiyoruz oneride bulunuyoruz.

Ama sen pozitif gordun anlamazsın demeyin. Bizi en cok biz anlarız allah askina yapmayın ya
Ben de en çok bu düşünce tarzına şaşırdım ve üzüldüm, bir pozitif gördüyse biri öncesinde kim bilir kaç negatif, kimyasal düşük görmüş. Bu yüzden burdayız zaten. Birbirimize destek olmak ve destek almak. Düşünsenize o arkadaşı tanımıyoruz etmiyoruz ama ya bebek varsa ya ilacı erken bırakirda sonra tutunmasi devam edemezse yine kendisi en çok üzülecek sanıyorsunuz ama buna tüm içtenliğimizle biz de üzülüyoruz ki burda yaşadık da. Umarım Allah herkesin gönlüne göre verir.

Ben de en çok bu düşünce tarzına şaşırdım ve üzüldüm, bir pozitif gördüyse biri öncesinde kim bilir kaç negatif, kimyasal düşük görmüş. Bu yüzden burdayız zaten. Birbirimize destek olmak ve destek almak. Düşünsenize o arkadaşı tanımıyoruz etmiyoruz ama ya bebek varsa ya ilacı erken bırakirda sonra tutunmasi devam edemezse yine kendisi en çok üzülecek sanıyorsunuz ama buna tüm içtenliğimizle biz de üzülüyoruz ki burda yaşadık da. Umarım Allah herkesin gönlüne göre verir.
Amin. Gercekten Allah herkesin gonlune gore versin. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.

Benim demek istediğim o arkadaş negatif gördü ilaçları bıraktı diye herkes aynısını yapmıyor çoğu arkadaşımız idrar testi bile yapmadı kan testi günü gelinceye kadar. Herkesin yaşayış şekli olaylara bakış açısı farklı. inan bunu okuyanlar ay hadi test yapalım negatif çıkarsa ilaçları bırakalım demiyor. Ben 3.günden sonra adet sancısı gibi sancı çektim ve biliyordum negatifti ama 9.güne kadar bekledim. Demem o ki.Herkesin kafası aynı çalışmıyor.

Selamlar herkese,
Ben 1 senedir girmiyordum buraya ancak panikataklarım gelmek üzere. Ayın 30unda 3.gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Bugün tam 1 hafta, ara ara sancı giriyor ama sanırım gaz sancıları. Progestan dex ve fitil olarak normal progestanı yapıyorum. Hiç bir belirtim yok, ilk transferimdeki gibi hissediyorum ve yine mi negatif görücem diye panikataklarım gelmek üzere. Bir akıl verin, ne yapayım.

Çok sinirliyim acile gittim betama bakmadilar ya sağlık ocağında yada özelde yaptırın dediler 3 otobüs değiştim gidene kadar sinirden ağladım 😔 test günüm 4 kasimdi 2gunde sağlık ocağında sonuç bekleyecem tee gitti 7 ekimde çıksın sizce doktorum sorun eder mi yazdim hemsireme cevap vermedi

X