- 26 Eylül 2023
- 658
- 794
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.381
Ev hanımıyım ama tavsiyem topuklu ayakkabı giymeyin diğer şekil Allah'a emanet dünyada yiyecek ekmeği varsa hersekil kucağınıza alacaksinizAranızda işe başlayan var mı? İş yoğunluğunuz nasıl pzt işe başlayacağım öğretmenim biraz tedirgin oldum
Merhaba VeraBenim doktorum adete göre hesaplıyoruz transfere göre değil dedi. Kontrole gittiğimde beş buçuk hafta dedi şimdi 6+1deyim. Benim transferim de 10 ekim. Son adet tarihim de 22 eylül. Senin son adet ne zamandı canım
Oncelikle bebeğimiz sağlıkla gelir inşallah, o kadar negatiften sonra bu kadar tereddütlü olmanız normal diye düşünüyorum, isterseniz sizi oyalayacak bir şeyler bulun,kafanız dağılsın, sizin stresiniz bebegede geçer sonraKizlar çok şükür 3. kan verdim sonuç 651 çıktı.cumartesi günü kese için görünür mü acaba doktorum cuma.cumartesi git dedi..erken değil demi ..
Evet haklısınız ..kese görüldükten son inşallah ise basliyacagim..şimdi evde eşim hiç bir şey yaptırmıyorOncelikle bebeğimiz sağlıkla gelir inşallah, o kadar negatiften sonra bu kadar tereddütlü olmanız normal diye düşünüyorum, isterseniz sizi oyalayacak bir şeyler bulun,kafanız dağılsın, sizin stresiniz bebegede geçer sonra
Az önce içimden geçti profiline girdim üyeliğini iptal etmişArkadaşlarsev9 la görüşen var mı merak ettim kendisini
Üyeliğini mi iptal etmişAz önce içimden geçti profiline girdim üyeliğini iptal etmiş
Sonuç negatif diyedirÜyeliğini mi iptal etmişacaba neden çok merak ettim
Pardon Dr.Dilay Gök KorucuDr. Dilay gökpınar canım sonuç olarak pozitif gördüm takipleri güzel bence
Meraba yumurta sayısıını artırmak ıcın o süreçte birşey yaptınız mı acaba 11 den 21 e cok güzel artmışBen varım. 1.61 boy 85 kilo ile yumurta toplattım geçen sene 11 yumurtada 5. Güne 4 ü ulaştı 2 tane 5aa ve 4ab 3ba bir şey vardı. 3 transfer oldu 2. Si tuttu ve düştü. Ara verdim kilo da verdim 75 kilo ile tekrar yumurta toplattım. 21 yumurta toplandı 9 u 5. Güne ulaştı. 7 si 5aa 2 si de pek fena değil 4ab 2ab sanırım. Daha bu ilk transferim ve tuttu.
İlaçları göbekten yapıyoruz göbek çevresinde yağlar azaldıkça bence etkisi artıyor. Kilo gerçekten çok etkili. Dr um dedi ki en azından mevcut kilonun %5-10 unu verirsen insülin direncini kırarız bu da şansımızı arttırır.
Yani kiloyla da tedavi başarılı olabilir ama riske gerek yok. Hem maddi hem manevi yorucu bir süreç biraz kilo verip başlamanı tavsiye ederim
evet bende bunu merak ettimMeraba yumurta sayısıını artırmak ıcın o süreçte birşey yaptınız mı acaba 11 den 21 e cok güzel artmış
Kendine kızma canım. Kendini suclama. Bende stresin cok onemli bir etken oldugunu dusunuyorum ama Rabbim isteyince olmayacak sey de yok.Stress faktorune cok ınanıyorum, 2 kere transfer oldu pozıtıf 3 kere testte cok guzel arttı sonra düşük yaptım. Doktorlar embrıyo kalıtesı yada rahım dıyor ama benım içimde bir inancım sürekli uykularını dahi kaçıran kritik stressli bir görevim olmasaydı farklı olurdu diye dusunuyorum. Belki kendime kızacak yer arıyorum ama bence cok haklısınız
Haklısın canımmKendine kızma canım. Kendini suclama. Bende stresin cok onemli bir etken oldugunu dusunuyorum ama Rabbim isteyince olmayacak sey de yok.
3. Gün embriyosu için 5. Gün çok erken bir de ilaçları bırakmışsınız yapmayın allah aşkına ? Doktorunuzun haberi var miKızlar 3. Gün emb. transferımın 5. Günü yaptıgım testler cıft cızgı cıkınca dayanamadım kan verdım... 0.29 cıktı.
Benımde tutmadı sanırım.. Ilacları bıraktım
Yoruldum gerçekten. 6 gündür dört duvar arasında psıkolojım bozuldu iyice. Klasık dr gününü bekle dedı. Hersey için teşekkür ettım. Yapacak bısey yok. 0.29 bi deger bile değil.3. Gün embriyosu için 5. Gün çok erken bir de ilaçları bırakmışsınız yapmayın allah aşkına ? Doktorunuzun haberi var mi
Günümde degerın en düşük 10 12 bıle cıkması için dünki kanın en az 2-3 falan cıkması gerekıyordu... 0.29... İmkansız yanı.3. Gün embriyosu için 5. Gün çok erken bir de ilaçları bırakmışsınız yapmayın allah aşkına ? Doktorunuzun haberi var mi