2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim doktorum adete göre hesaplıyoruz transfere göre değil dedi. Kontrole gittiğimde beş buçuk hafta dedi şimdi 6+1deyim. Benim transferim de 10 ekim. Son adet tarihim de 22 eylül. Senin son adet ne zamandı canım
Merhaba Vera ya ben senden birgün sonra adet olmama rağmen bana da dün 5+3 tesin dedi anlamadım benim normalde 5+6 olmam gerekiyor haftalar önce atılan Selçuk doktorun ki hesaplamasna göre anlamadım gitti

Kizlar çok şükür 3. kan verdim sonuç 651 çıktı.cumartesi günü kese için görünür mü acaba doktorum cuma.cumartesi git dedi..erken değil demi ..
Oncelikle bebeğimiz sağlıkla gelir inşallah, o kadar negatiften sonra bu kadar tereddütlü olmanız normal diye düşünüyorum, isterseniz sizi oyalayacak bir şeyler bulun,kafanız dağılsın, sizin stresiniz bebegede geçer sonra

Kızlar merhaba iyi geceler bugün 6.gün embriyo transferimin 9.günüydü, testim maalesef negatif çıktı, soracak olanlar için embriyo kalitem 4cc idi,Ankara Bahçeci Berfu hanımın hastası idim. Umarım benden sonra negatif yazmak kimseye nasip olmaz 4.denememdi bi kızım var şükür,

Evet haklısınız ..kese görüldükten son inşallah ise basliyacagim..şimdi evde eşim hiç bir şey yaptırmıyor

Meraba yumurta sayısıını artırmak ıcın o süreçte birşey yaptınız mı acaba 11 den 21 e cok güzel artmış

Kendine kızma canım. Kendini suclama. Bende stresin cok onemli bir etken oldugunu dusunuyorum ama Rabbim isteyince olmayacak sey de yok.

Günaydın ..transferden beridir özellikle geceleri dizlerimde ağrı oluyor diye..istemsizce geriliyor esneme yapıyorum ..bazen gece yarısı o kadar fazla esnetiyorum kasiklarima.agri giriyor ..bu hareketin inşallah zararı yoktur

Kızlar 3. Gün emb. transferımın 5. Günü yaptıgım testler cıft cızgı cıkınca dayanamadım kan verdım... 0.29 cıktı.
Benımde tutmadı sanırım.. Ilacları bıraktım

Kızlar 3. Gün emb. transferımın 5. Günü yaptıgım testler cıft cızgı cıkınca dayanamadım kan verdım... 0.29 cıktı.
Benımde tutmadı sanırım.. Ilacları bıraktım
3. Gün embriyosu için 5. Gün çok erken bir de ilaçları bırakmışsınız yapmayın allah aşkına ? Doktorunuzun haberi var mi

3. Gün embriyosu için 5. Gün çok erken bir de ilaçları bırakmışsınız yapmayın allah aşkına ? Doktorunuzun haberi var mi
Yoruldum gerçekten. 6 gündür dört duvar arasında psıkolojım bozuldu iyice. Klasık dr gününü bekle dedı. Hersey için teşekkür ettım. Yapacak bısey yok. 0.29 bi deger bile değil.

Günümde degerın en düşük 10 12 bıle cıkması için dünki kanın en az 2-3 falan cıkması gerekıyordu... 0.29... İmkansız yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…