2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim yumurtam toplamdı aralıkta transfer olucam inşallah o zaman dilimine kadar en azından verebildiğim kadar kilo vereyim dedim şuan donmuş 2 yumurtam var tutmayacaklar diye çok endişeleniyorum

Olsun transfer zamanı da göbekten iğneler var bence mutlaka etkiliyor🥲 inşallah senin de tutunur bebişin

Slm kızlar sessizce takip ediyorum çoğu arkadaşımızın negatif görme sebebiyle içimden yazmak gelmedi😔23ekim transfer olan arkadaslarimin bazıları negatif gördü rabbim tez zamanda kucaklarini hayirlisiyla doldursun peki 23 Ekim pozitif gören oldu mmu

Slm kızlar sessizce takip ediyorum çoğu arkadaşımızın negatif görme sebebiyle içimden yazmak gelmedi😔23ekim transfer olan arkadaslarimin bazıları negatif gördü rabbim tez zamanda kucaklarini hayirlisiyla doldursun peki 23 Ekim pozitif gören oldu mmu
Benim de transferim 23 Ekim'de oldu çok şükür pozitifi gördüm..rabbim tamamni getirirse inşallah

Bende dun keseyi gordüm ara ara agri oluyor aksama dogru sonuyor bazen hiç olmuyor. Bence belirtilere takılma ben meme hassasiyetinin yedigin ictigin tuz su oraniyla bile degistigine inaniyorum. Pozitif gormussun bak masallah ne güzel kanınıda ver. Rabbime sığın onun verdigide vermedigide imtihandır. İnsallah güzel sonuçlarlada geleceksın. Negatif yokk negatiff yok ☺️🌸
Tek kese mi sizin?

Ben de 23 ekimde transfer oldum ilk transferimdi 5. Gün tek embriyo ile pozitif gördüm , beta 9. Gün 180 11.gün 519 çıktı 14 kasım da Allah nasip ederse kese randevusu , Rabb’im isteyen herkese sağlıkla nasip etsin 🤲🏻💕

Bende 23 Ekim transferiyim pozitif gördüm canım darısı tüm pozitif bekleyenlere inşallah 🙏🏼❤️

Bende Konya şehir hastanesinde oldum nezman yapıldı sizin

Konya şehir hastanesi canım ama benim raporluydu 7.000 küsürlü birşey ödedik. Normalde benimde öyle tutardı.
Kızlar ben de konya başkentte oldum. Sadece dondurulmuş embriyo transfer ücreti 12 bindi. Yumurta toplamam vs geçen yıl yapılmıştı ama bu yıl yapılsa ilaçlar falan 50 bini bulurdu belki şehir hastanesinde hangi doktor iyi bu konuda hiç bilgim yoktu. Zor oluyor mu ilgi alaka vs nasıl ?

5+3 te gordum canım(transferin 21. Gunu/3.gun embr.)

Rabbim kimseye yaşatmasın. Kimyasal gecirmek cok zor endiseni anlıyorum. Ama kimyasal olacaksa bile sen canini sıksanda uzulsende elinden hic birsey gelmiyor. Cunku embriyo sagliksiz oluyor. Ama ya embriyo saglikliysa, ya sen stres yapiyorsan? Bu sefer yine ona zarar vereceksin. Vucudunda stres hormonunu bos yere arttiracaksın. Youtube da hamileler icin rahatlatici muzikler var. Onlardan aç ve dinle uzan bir iş yapma vucudunu kendini rahatlat canım.
Stress faktorune cok ınanıyorum, 2 kere transfer oldu pozıtıf 3 kere testte cok guzel arttı sonra düşük yaptım. Doktorlar embrıyo kalıtesı yada rahım dıyor ama benım içimde bir inancım sürekli uykularını dahi kaçıran kritik stressli bir görevim olmasaydı farklı olurdu diye dusunuyorum. Belki kendime kızacak yer arıyorum ama bence cok haklısınız

Kızlar ben de konya başkentte oldum. Sadece dondurulmuş embriyo transfer ücreti 12 bindi. Yumurta toplamam vs geçen yıl yapılmıştı ama bu yıl yapılsa ilaçlar falan 50 bini bulurdu belki şehir hastanesinde hangi doktor iyi bu konuda hiç bilgim yoktu. Zor oluyor mu ilgi alaka vs nasıl ?
Dr. Dilay gökpınar canım sonuç olarak pozitif gördüm takipleri güzel bence

X