2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yengeç burcuyum kuzumm yükselenim başak🥰
Eğer kızlar pozitif alırsak bebeklerimiz yengeç olacak ve ben hep yengeç olsun isterdim 🥹
Ve tam olarak bir balsın sen burçlara bak yerim 😍😍
Allahım sağlıkla doğuralım yengeç bebelerimiz olsun çok istiyorum ya 😍😂
Ya seni yirim😂😂 valla da öylee benim de astroloji merakım vardır mine ölmezi ben de takip ederim kuzum🫠🫠
Mine sayesinde arttı benim de ilgim canım ya kadın işinde çok iyi gerçekten diğerlerinin ne dediğini anlamıyorum bile yüz cümle kuruyolar ama içi boş hep genel 😂
Ya sen var ya tam bensin🥰
Gerçekten öyle bu duygusallık beni biraz yoruyor ama ne yapayım her şeye empati yapar mı bir insan dün otobüsle gelirken muavine üzüldüm mesela aman🥲🥲
Çocuğumda böyle ponçik kalpli olacak işte eriyorum 😂😂😂😍😍😍

Ve tam olarak bir balsın sen burçlara bak yerim 😍😍
Allahım sağlıkla doğuralım yengeç bebelerimiz olsun çok istiyorum ya 😍😂

Mine sayesinde arttı benim de ilgim canım ya kadın işinde çok iyi gerçekten diğerlerinin ne dediğini anlamıyorum bile yüz cümle kuruyolar ama içi boş hep genel 😂

Çocuğumda böyle ponçik kalpli olacak işte eriyorum 😂😂😂😍😍😍
İnşallah olacak kuzucummm pamuklara sarıp sarmayacağız onları :anne: :anne: :anne: :anne:

Mine tam nokta atışları yapıyor bebeğim🥰🥰
Oyy ponçik ve senin gibiiii:KK60:

Transfer sonrası 6. Gün
Düne göre belirgin şekilde daha koyu
Test günüme 3 gün var
Maşallah canım artık çok belli ikinci çizgi Allahım sağlıkla kucağına almaya nasip etsin darısı bizlere olsun inşallah 🙏🏻 ben de dün transfer oldum 12 ekim test tarihim çok heyecanlıyım vakit geçmiyor sanki

İnşallah olacak kuzucummm pamuklara sarıp sarmayacağız onları :anne: :anne: :anne: :anne:

Mine tam nokta atışları yapıyor bebeğim🥰🥰
Oyy ponçik ve senin gibiiii:KK60:
Ahh inşallah kuzumm minik yengeçlerimiz olacak 😍 Güne kekik çayıyla başlıyorum adet olsam da artık başlasak diye 😂 Masajı yapmayı unutmuşum şimdi onu yapıcam 🤭

Ahh inşallah kuzumm minik yengeçlerimiz olacak 😍 Güne kekik çayıyla başlıyorum adet olsam da artık başlasak diye 😂 Masajı yapmayı unutmuşum şimdi onu yapıcam 🤭
Kuzum ben Klomen kullanmıştım tüp bebek öncesi son çatlatma tedavisi olsun diye o da ben de kist yapmıştı adetim böyle gecikmişti hem masaj hem kekik çayı içtim ve sonunda geldi

Baktın hala gelmiyor tarlusal içersin bittikten sonra 3 gün içinde adet olursun🥰🥰

Kuzum ben Klomen kullanmıştım tüp bebek öncesi son çatlatma tedavisi olsun diye o da ben de kist yapmıştı adetim böyle gecikmişti hem masaj hem kekik çayı içtim ve sonunda geldi

Baktın hala gelmiyor tarlusal içersin bittikten sonra 3 gün içinde adet olursun🥰🥰
Yaa balım kist oldu belki de öyleyse adetle atılır mı tedaviye engel olmaz inşallah ya 🥺

X