- 31 Mayıs 2024
- 38
- 26
- 27
Ben de verdim sorun olmadi ama domates yedi bütün sırtı tepki verdi kırmızı benekler ile korktum bir daha veremedim ay olarak şuan verilmiyor ama pişmiş domates diye üç tane minik parça vermiştim ne bileyimBizimki de bayıldı ama nette 8.ay yazıyor diye emin olamadım..
Pişmiş verilebilir dedi doktor aslında ama demek ki daha erkenmisBen de verdim sorun olmadi ama domates yedi bütün sırtı tepki verdi kırmızı benekler ile korktum bir daha veremedim ay olarak şuan verilmiyor ama pişmiş domates diye üç tane minik parça vermiştim ne bileyim
Ben Menemen yapıyorum bol domatesli, bazen domates kavuruyorum sadece bişey olmadı çiğdende verdimPişmiş verilebilir dedi doktor aslında ama demek ki daha erkenmis
Ben ilk günden beri yediremedim yumurta sarısı şimdi sebzelere komple karşı sadece meyve yiyorGünaydın, bizim kız artık yumurta yemiyor lor ile de labne ile de.. kahvaltı tarifleriniz var mı?
Aynen sadece meyve.. meyve yoğurt irmik karıştırıp veriyorum.. sabah hiç bisi yemiyor.. diş ve belki hava sıcaklığı etkiledi belkideBen ilk günden beri yediremedim yumurta sarısı şimdi sebzelere komple karşı sadece meyve yiyor
Bende diş veya hava sıcakları diyorum ama bak bebek tarhanası almıştım OG den onu zar zor yedi bugün aklında olsun dene istersen canımAynen sadece meyve.. meyve yoğurt irmik karıştırıp veriyorum.. sabah hiç bisi yemiyor.. diş ve belki hava sıcaklığı etkiledi belkide
Aynen aldım bende yemiyor diye hiç aklıma gelmemişti ona bakarım çok saolBende diş veya hava sıcakları diyorum ama bak bebek tarhanası almıştım OG den onu zar zor yedi bugün aklında olsun dene istersen canım
Ben sabah mıhlama yapıyorum Dr a söyledim aa çok güzel dedi o öyle deyince alyada sevince yapıyorum. Bir çay kaşığı tereyağında bazen Bebek irmik bazen Bebek irmik mısır unu karışık genelde sadece mısır unuyla yapıyorum. İki tatlı kaşığı mısır ununu biraz kavurup küçük çay bardağı ile su ekleyip kıvam alınca peynir ekliyorum bir tatlı kaşığı. peynir eriyince yumurta ekleyip pişiriyorum. Benim kızım lor ve labneyi hiç sevmedi o yüzden cecil veya Ezine peyniri koyuyorumGünaydın, bizim kız artık yumurta yemiyor lor ile de labne ile de.. kahvaltı tarifleriniz var mı?
Çok güzel bir tarifmis canım.. hem peynirde var..Ben sabah mıhlama yapıyorum Dr a söyledim aa çok güzel dedi o öyle deyince alyada sevince yapıyorum. Bir çay kaşığı tereyağında bazen Bebek irmik bazen Bebek irmik mısır unu karışık genelde sadece mısır unuyla yapıyorum. İki tatlı kaşığı mısır ununu biraz kavurup küçük çay bardağı ile su ekleyip kıvam alınca peynir ekliyorum bir tatlı kaşığı. peynir eriyince yumurta ekleyip pişiriyorum. Benim kızım lor ve labneyi hiç sevmedi o yüzden cecil veya Ezine peyniri koyuyorum
Selamm canım ben de ne zamandır girmiyodum :)Merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl ben uzun süredir giremiyorum
Ben de irmik ve kaşar ile yapmıştım ehh çok da yememişti. Bu tarifle de deneyeyim yarın.Ben sabah mıhlama yapıyorum Dr a söyledim aa çok güzel dedi o öyle deyince alyada sevince yapıyorum. Bir çay kaşığı tereyağında bazen Bebek irmik bazen Bebek irmik mısır unu karışık genelde sadece mısır unuyla yapıyorum. İki tatlı kaşığı mısır ununu biraz kavurup küçük çay bardağı ile su ekleyip kıvam alınca peynir ekliyorum bir tatlı kaşığı. peynir eriyince yumurta ekleyip pişiriyorum. Benim kızım lor ve labneyi hiç sevmedi o yüzden cecil veya Ezine peyniri koyuyorum
Evet sıcaklar da çok etkiliyor. Bu sıcakta yumurta zor yeniyor ben de farklı alternatifler arıyorumBen de irmik ve kaşar ile yapmıştım ehh çok da yememişti. Bu tarifle de deneyeyim yarın.
Benim kızım yumurta zaten pek sevmiyordu son zamanlarda hiç yemiyor neredeyse. Sadece yumurta da değil genel olarak iştahı azaldı sanki. Havalar çok ısındı ondan mı dişten mi anlamak çok zor yaa
Sağol kuzum bizde iyiyiz emekliyor Aslan bir süredir ayağa kalkmaya çalışıyor tutunup o kadar hareketli bir çocuk ki çok yaramaz bir şey olacak başıma internet kablomuzu bile kopardıSelamm canım ben de ne zamandır girmiyodum :)
Ben iyiyim bebişim iyi emeklemeye çalışıyor. Çözdü çözecek gibi kısmetçalışmaya başladım home office. Bu aralar aşırı hareketlendi, sık sık huysuzlanıyor da idare etmeye çalışıyorum bakalım. Sende ne var ne yok?
ben soğanlı dereotlu yapıyorum bazen yiyor. yumurta tadı pek kalmadığı için sanırım..Evet sıcaklar da çok etkiliyor. Bu sıcakta yumurta zor yeniyor ben de farklı alternatifler arıyorum
benim kızım tam emeklemeye başlayacak geri dönüp oturası geliyor. bi de azıcık ilerleyince ağlıyor sanki zorla yaptırıyoruzSağol kuzum bizde iyiyiz emekliyor Aslan bir süredir ayağa kalkmaya çalışıyor tutunup o kadar hareketli bir çocuk ki çok yaramaz bir şey olacak başıma internet kablomuzu bile kopardı
Bizde hiç baabba dedeeede falan seslemeler yok sizde var mı kızlar
Oh maşAllah İdil kuşaben soğanlı dereotlu yapıyorum bazen yiyor. yumurta tadı pek kalmadığı için sanırım..
benim kızım tam emeklemeye başlayacak geri dönüp oturası geliyor. bi de azıcık ilerleyince ağlıyor sanki zorla yaptırıyoruztutunup kalkmaya çalışmalar bizde de başladı. ayakta durmayı seviyor. Bazen oturtmaya çalışırken ayaklarını bükmüyo dimdik kalıyo öyle
İdil dilli düdük yaa. baba anne dede meme mama gel gel :) gel idil gel diyor bazen. oyun halısının üstüne kedi var hep ona gidiyodu. geçen gel kedi gel dediarada başka sesler de çıkarıyor ama ne demeye çalışıyor çözemiyoruz henüz
Merhaba canim. Ben ise basladim. Aras icin adaptasyon sureci zorlu geciyor biraz. Aslan nasil ?Merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl ben uzun süredir giremiyorum