Kızlar selam, biraz içimi dökmeye geldim. Bebeğim emmeye çok hevesli bir bebek olmadı doğduğundan beri memeye aşırı düşkün değil. Kolik olması başlarda olumsuz etkiledi bence emmesini. Yine de benim emzirme çabalarımla mamayı çok az vererek 7. aya geldik. Almadığım takviye kalmadı. Sütümü artırmak için, tek meme reddini aşmak için emzirme danışmanlığı da aldım 4 aylıkken. Her 3 saatte bir sağım yaparak sütümü artırmıştım ama çok yıpratmıştı beni bu durum. Bebeğimin tek meme reddi ise çözülmedi. Şu an neredeyse hiç emmiyor bir memeyi. 6 ay itibariyle de diğer memeyi uyanıkken emmiyor. Uykuya geçişlerde uykulu bir halde emiyor sadece. Çok üzülüyorum, isteğim 1 yaşına kadar emzirebilmekti. Tekrar 3-4 saatte bir sağım yapmaya gücüm de vaktim de yok. Günde bir defa powrerpump yapabiliyorum sadece, onda da ne kadar etkili oluyor bilemiyorum. Şimdi sağdığımda emmediği göğsümden tuzlu süt geldi ilk defa, bu durum düzelir mi sağdıkça acaba? Karanlıkta müzik eşliğinde ve ayakta sallanarak uyuduğunda emen bebeğimi emzirmeye bu şekilde ne kadar daha devam edebilirim bilmiyorum. Çok üzgün ve çaresiz hissediyorum. Ne yapayım yol gösterin bana
full sağım işine başlıyım mı tekrar, bu çocuk memeye nasıl geri dönecek?