- 20 Eylül 2022
- 1.245
- 1.481
Benimki çok yemiyor özellikle kahvaltı hiç sevmiyor. Çorba türünü seviyor akşam olacak o daBende oyle yaptim. Hatta sarimsakli falan yapip veriyorum daha cok seviyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki çok yemiyor özellikle kahvaltı hiç sevmiyor. Çorba türünü seviyor akşam olacak o daBende oyle yaptim. Hatta sarimsakli falan yapip veriyorum daha cok seviyor
Bizim tadim asamamiz cok iyiydi yemisti herseyden bir ara hic yemez oldu distenmis ust disi cikti bir tanesi simdi yine yemeyecek sanirim digeride kabarmis bayaBenimki çok yemiyor özellikle kahvaltı hiç sevmiyor. Çorba türünü seviyor akşam olacak o da
Benimki tam dönmeyi öğreneli 1 hafta oluyor hep kucak istiyor yatmak istemiyor nasıl çözecem bu işi bilmiyorumBizde yok. Bi emeklesem mi diyor sonra yüzüstü kalıyor. Ya da ayaga kalkmak istiyor
Bizde dişte yok artık bende saldım 1 ay sonra annemin yanına gideceğim o zamana kadar kendime ne yaparsam tuz atmadan ayıracagim kızıma vereceğimm. Özel ne yapsam asla yemiyor.Bizim tadim asamamiz cok iyiydi yemisti herseyden bir ara hic yemez oldu distenmis ust disi cikti bir tanesi simdi yine yemeyecek sanirim digeride kabarmis baya
Oyunlar oyna onunla o zaman kucak istemiyorlar ya da arada koy oyuncaklari onune odadan cik. Gormeyince oyuna daliyorlarBenimki tam dönmeyi öğreneli 1 hafta oluyor hep kucak istiyor yatmak istemiyor nasıl çözecem bu işi bilmiyorum
Ozel bende yapmiyorum artik dedigin gibi yemiyorlar. Et falan seviyor bizimki pirzolanin uzerinde az et birakip eline veriyorum yiyorBizde dişte yok artık bende saldım 1 ay sonra annemin yanına gideceğim o zamana kadar kendime ne yaparsam tuz atmadan ayıracagim kızıma vereceğimm. Özel ne yapsam asla yemiyor.
Uykusunda bile yanında olmamı istiyor yoksa uyanıyor hemen. Tek kalmıyor oyuncakla da oynamıyorOyunlar oyna onunla o zaman kucak istemiyorlar ya da arada koy oyuncaklari onune odadan cik. Gormeyince oyuna daliyorlar
İyi fikirmiş bu bende deneyeyim peki tuz ve şekerli şeyler veriyor musun hiç.Ozel bende yapmiyorum artik dedigin gibi yemiyorlar. Et falan seviyor bizimki pirzolanin uzerinde az et birakip eline veriyorum yiyor
Bir cimdik tuz atiyorum. Sekerli seyler vermiyorum. Pankek falan yaparsamds muzla yapiyorum. Baya tatli oluyor zatenİyi fikirmiş bu bende deneyeyim peki tuz ve şekerli şeyler veriyor musun hiç.
Memede mi uyuyor ? Uyuyunca yanindan ayril bence buyudukce daha zor olur. Benimkide memede ve ayni anda kucakta sallanmak istiyordu dun aksamdan beri saddce memede uyutmaya calisiyorum sallamiyorum. Uykuya gecisi zor ve uzun oluyor ama alisacak. Sonrada memeyi kesebilirim insallahUykusunda bile yanında olmamı istiyor yoksa uyanıyor hemen. Tek kalmıyor oyuncakla da oynamıyor
Ben evde tekim eşim şehir dışında çalışıyor hayattan soğudum ya. Cocukla bile ilgilenemiyorum doğru düzgün. Bendeki bu isteksizlik buradan geliyor sanırım bir sey yapasım gelmiyor.Bir cimdik tuz atiyorum. Sekerli seyler vermiyorum. Pankek falan yaparsamds muzla yapiyorum. Baya tatli oluyor zaten
Gündüz sallayarak uyuyor gece memede. Bu ara zaten gün içi uyku suresi çok azaldı..Memede mi uyuyor ? Uyuyunca yanindan ayril bence buyudukce daha zor olur. Benimkide memede ve ayni anda kucakta sallanmak istiyordu dun aksamdan beri saddce memede uyutmaya calisiyorum sallamiyorum. Uykuya gecisi zor ve uzun oluyor ama alisacak. Sonrada memeyi kesebilirim insallah
Benim esimde cok yogun. Bende tek bakiyor gibi birseyim.Ben evde tekim eşim şehir dışında çalışıyor hayattan soğudum ya. Cocukla bile ilgilenemiyorum doğru düzgün. Bendeki bu isteksizlik buradan geliyor sanırım bir sey yapasım gelmiyor.
Bizimki komando gibi sadece sürünüyor ama emekleme belirtisi yok canım.. ama ben 2 aydır full yere attim zorunlu olarak surunduKızlar bebeklerinz nasıl sürünme belirtisi var mı
Ne unu kullanıyorsun canım?Bir cimdik tuz atiyorum. Sekerli seyler vermiyorum. Pankek falan yaparsamds muzla yapiyorum. Baya tatli oluyor zaten
Yulaf unuNe unu kullanıyorsun canım?
Ben hala havuç patates püre yoğurt felan veriyorum ya.. geç kalmışım sanki.. yemiyor zaten hiç bisi.. bi elma muz o kadarYulaf unu
Yarından itibaren bende yere atayım ama ne kadar sürer bilmiyorumBizimki komando gibi sadece sürünüyor ama emekleme belirtisi yok canım.. ama ben 2 aydır full yere attim zorunlu olarak surundu
Akşam yanımda olsa yine bu kadar üzülmezdim gece gündüz tekim moralim bozuldu iyice.Benim esimde cok yogun. Bende tek bakiyor gibi birseyim.
Donem donem degisiyorlarBen hala havuç patates püre yoğurt felan veriyorum ya.. geç kalmışım sanki.. yemiyor zaten hiç bisi.. bi elma muz o kadar