Merhaba uzun süre geçmiş üzerinden. İnşallah görürsünüz nerede yaptırdınız hangi hastanede benim oğlumda da var doktor hastane araştırıyorumDevakus Hayırlı olsun canım Allah damatligini da göstersin
Benim oğlumu 15 aylıkken sünnet ettirmiştik hemde hipospadias vardı sünnet derisi yarımdı yani iki operasyon aynı anda yapıldı operasyondan çıktığında hiç ağlamamıştı sadece bikac saat beslenmesi yasakti bide sakinlesriicinin etkisi vardı bitek ona agladi oyalaması zor oldu sonrasında hiç sikinti yaşamadık hatta ben doktora ağrısı mı var ondan mı ağlıyor dedim hayır ağrısı olmaz dedi evde de ağrı kesici vereyim mi diye sordum gerek olacağını sanmıyorum demişti gerçekten hiç huysuzlugu olmadı bikac gün karton bardak kestik bezine koyduk kremleri sürerken sonra onuda bıraktık üstelik benim oğlum yuzustu uyuyordu sıkıntı olmadı korkanlar varsa ne kadar küçükken yapılırsa iyileşmesi o kadar kolay oluyor hiç gözünüzde buyutmeyin yanlış hatırlamıyorsam 2 -7 yas arası önerilmiyor zaten psikolojik açıdan