2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım biz bestiron kullanıyoruz. Kilo başı 2 damla. Sabah aç karna veriyorum üstüne emziriyorum. Ama hemen emzirmemek lazımmış kızların söylediklerine göre. Bundan sonra beklerim biraz 🥲
Portakal aromalı. İdil yerken suratını ekşitiyor bazen ama şapır şupur yiyor 😂

Ben 2 çk yazdım sen 1 kuzum. Çay kaşığının derinliğine göre de değişir herhalde yaa karıştı iyice. En güzeli ölçmek 😅
Bizimki 1 damla dedi ya Allah Allah anlamadım
Bizimkide laktofe verdi hem demir hem d vitamini tek
Bundads ilave c vitamini var

Kızlar benim kızın boyu çok uzamiyor 62 cm de kaldı. 2. Ay hiç uzamamisti. Neden acaba?
Bencede yanlış ölçmüşlerdir asmde 63 ölçtüler bu ay doktorundaki asistanı 66 ölçtü bence ikiside doğrundeğil😂

Ben kendi araştırdıklarımdan ezbere takviye başlatılmasını yanlış buluyorum. Doktoru ne derse onu yapacaktım gerçi ama içime sinen oldu.
Artık eskisi gibi değil. Annenin beslenmesi daha düzgün, bebekler daha sağlıklı doğuyor. Takipler daha iyi yapılıyor.
Eğer ihtiyacı varsa zaten iki ay sonra başlayacağız. Kendi fikrim gelişiminin etkilenmeyeceği doğrultusunda ancak kimseyi etkilemek istemem.🙏💕
Doktora sordum 9. Aya kadar ferrum kullan dedi. Gelişimini etkiler kullan dönmesi falan kolay olur dedi. 9. Ayda kan tahliline göre devam ederiz yada etmeyiz dedi.

Canım biz bestiron kullanıyoruz. Kilo başı 2 damla. Sabah aç karna veriyorum üstüne emziriyorum. Ama hemen emzirmemek lazımmış kızların söylediklerine göre. Bundan sonra beklerim biraz 🥲
Portakal aromalı. İdil yerken suratını ekşitiyor bazen ama şapır şupur yiyor 😂

Ben 2 çk yazdım sen 1 kuzum. Çay kaşığının derinliğine göre de değişir herhalde yaa karıştı iyice. En güzeli ölçmek 😅
Ben vitamini çocuğu ne zaman aç yakalarsam o zaman veriyorum. Bildiğim kadarıyla en az yarım saat olmalı mama ya da emme ile arasında. Genelde akşam üstü ya da akşam oluyor saati farkeder mi hiç bilmiyorum

Çok ilginç kilo başına 1 damla veriliyor ferrum Haussman. Prospektüsü de öyle. Neye istinaden 4 dedi acaba. Kuzey de ferrum kullanıyor dr en etkili olan bu dedi. D vitamini de pedia d3 diye bir damla günde 3 damla veriyorum
Bilemedim ki eczanede de 4 damla yazmışlar sabah aç karnına. D vitamini 3 damla evet

Kızlar başına gelen var mı acaba emziren anneler de bu aylarda olabilirmiş, kollarım kızardı kabardı hafiften kaşınıyor..ama sadede kollarımda var.. ürtiker olabilir mi acabana Allah korusun 😩😩😩
Aa çok ilginç. Bende de bir iki haftadır bacaklarımda benzer bir kaşınma var. Emzirmeyle ilişkili olabileceğini bilmiyordum.
Ben kendi araştırdıklarımdan ezbere takviye başlatılmasını yanlış buluyorum. Doktoru ne derse onu yapacaktım gerçi ama içime sinen oldu.
Artık eskisi gibi değil. Annenin beslenmesi daha düzgün, bebekler daha sağlıklı doğuyor. Takipler daha iyi yapılıyor.
Eğer ihtiyacı varsa zaten iki ay sonra başlayacağız. Kendi fikrim gelişiminin etkilenmeyeceği doğrultusunda ancak kimseyi etkilemek istemem.🙏💕
Burda demir takviyesi sadece prematüre bebeklere veriliyor. İlk başlarda sadece D vitamini verdik ama mama miktarı artınca onu da kestik. Çünkü mamanın içeriğinde zaten de vitamini var.

Ben vitamini çocuğu ne zaman aç yakalarsam o zaman veriyorum. Bildiğim kadarıyla en az yarım saat olmalı mama ya da emme ile arasında. Genelde akşam üstü ya da akşam oluyor saati farkeder mi hiç bilmiyorum
Bizde pedia3 kullanıyoruz bizim doktorumuz öğleden önce tok vereceksin dedi vitamini 🤷‍♀️

Kızlar 3 gündür bebeğim baya kaka yapma sesleri çıkarıyor yüksek gaz gibi taştı kesin diyorum bir açıyorum çok çok az kaka belirtisi var hatta neden oluyordur böyle ya ishal de bez mi emiyor acaba diyorum herhalgi bir rahatsızlığıda yok

Kızlar 3 gündür bebeğim baya kaka yapma sesleri çıkarıyor yüksek gaz gibi taştı kesin diyorum bir açıyorum çok çok az kaka belirtisi var hatta neden oluyordur böyle ya ishal de bez mi emiyor acaba diyorum herhalgi bir rahatsızlığıda yok
10 kakali bez olmadigi surexe sorun yok. Probiyotik kullaniyo musun?

10 kakali bez olmadigi surexe sorun yok. Probiyotik kullaniyo musun?
Yok kullanmıyorum. Üç günde bir kaka yapiyordu rutini öyleydi. Doktor haftada bir de normal günde 5 de normal dedi. Ama bu farklı bir şey hiç olmamıştı böyle gaz sancısı falan yok hani gaz desem. Çocuk ne yapsa acaba neden diyorum ya ikinci çocukta böyle olur mu acaba 😃

Yok kullanmıyorum. Üç günde bir kaka yapiyordu rutini öyleydi. Doktor haftada bir de normal günde 5 de normal dedi. Ama bu farklı bir şey hiç olmamıştı böyle gaz sancısı falan yok hani gaz desem. Çocuk ne yapsa acaba neden diyorum ya ikinci çocukta böyle olur mu acaba 😃
Bizim ishal olmustu bir kere her emdikten sonra cikariyordu.

X