Benimki malesef negatif oldu güncelleyebilirsinizKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 21-22 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK Glsm89 4 ARALIK b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK N nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK Bbkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK
Sagolun inşallahÇok sevindim cnm bugün negatif yok hiç maşallah böle devam edelim inşbelirti filan varmıydı cnm
Zamanla tahriş oluyor cnm yatarak daha kolay oluyor amaKızlar çok afedersiniz ama fitil gitmiyor bugün bir değişik sanki kapalı tövbe tövbe
Canım hakkında en hayırlısı olsun rabbim inşallah tez vakitte kucağını doldursunMalesef negatif
Çok üzüldüm..Benimki malesef negatif oldu güncelleyebilirsiniz
Ah canım benim imtihan dünyası işteYumurta toplanırken aldığımız anestezi hafif oluyor değil mi bende reglin 3. Günü itibari ile meriofert kullandım günde bir tane iki gün sonra dozumu yükseltti doktorum işte bugün gittiğimde de cetrotide verdi hatta göbeğim şişti ve kaşınıyor , daha önce bir yavrum oldu ama yaşamadı erken doğum oldu 7 aylık doğdu 45 gün yoğun bakımda kaldı ama toprağa girdi yavrum melek oldu uçtu elimden Allah büyüktür ki hiç isyan etmedik veren de alan da o, doğumdan sonra iki senedir deniyoruz iki kez aşılama yaptık olmadı bizde dedik beklemeyelim doktorumuzda tüp bebek yapalım yenisi doğmadan acınız hergün daha fazla büyür dedi öyle işte kardeşim nedense böyle bir içimi dökmek istedim çünkü buradaki insanlar gerçekten çok tertemiz iyi niyetli geliyor bana birbirimizin duasına ihtiyacımız var , transfer sonrası çok heyecanlı oluyordur tahmin edebiliyorum sakinlikle huzurla bekleyin dualarla inşallah pozitif olduğunun haberini vereceksin sonra da ben Allah’ın izniyle
Rabbim bi şekilde imtihan ediyor cnm seninkide en zoru olmuş rabbim inş kucağını doldurur en kısa zamandaYumurta toplanırken aldığımız anestezi hafif oluyor değil mi bende reglin 3. Günü itibari ile meriofert kullandım günde bir tane iki gün sonra dozumu yükseltti doktorum işte bugün gittiğimde de cetrotide verdi hatta göbeğim şişti ve kaşınıyor , daha önce bir yavrum oldu ama yaşamadı erken doğum oldu 7 aylık doğdu 45 gün yoğun bakımda kaldı ama toprağa girdi yavrum melek oldu uçtu elimden Allah büyüktür ki hiç isyan etmedik veren de alan da o, doğumdan sonra iki senedir deniyoruz iki kez aşılama yaptık olmadı bizde dedik beklemeyelim doktorumuzda tüp bebek yapalım yenisi doğmadan acınız hergün daha fazla büyür dedi öyle işte kardeşim nedense böyle bir içimi dökmek istedim çünkü buradaki insanlar gerçekten çok tertemiz iyi niyetli geliyor bana birbirimizin duasına ihtiyacımız var , transfer sonrası çok heyecanlı oluyordur tahmin edebiliyorum sakinlikle huzurla bekleyin dualarla inşallah pozitif olduğunun haberini vereceksin sonra da ben Allah’ın izniyle
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun4 Aralık transfer tarihim.iki embriyo transfer edildi. Bugün transferimin 7.gunu.İki gündür kahverengi lekelenme oluyordu ama bugün kırmızıya döndü rengi. Doktoruma söyledim her ihtimale karşı bir proluton depot yaptıralım dedi bir de kan testi isteyebilirsiniz acilde dedi. İğneyi yaptırdık kan testi sonucu da 55.07 çıktı. Çok şükür pozitifi gördük bugün. Darısı herkesin başına kızlar
Selenyum kullanmaya başla 200 mgArkadaşlar troidim yüksek çıkmış 6 lardaymis doktor taze transfer demişti şimdi rahim dinlendirme daha uygun olur dedi buarada da troidi düşürmeye çalışacak ilaçla.bence doğru karar oldu ama çok sabırsızlanıyorum ignelere bugün basladim
Canım sürecin hayırlı olsunYumurta toplanırken aldığımız anestezi hafif oluyor değil mi bende reglin 3. Günü itibari ile meriofert kullandım günde bir tane iki gün sonra dozumu yükseltti doktorum işte bugün gittiğimde de cetrotide verdi hatta göbeğim şişti ve kaşınıyor , daha önce bir yavrum oldu ama yaşamadı erken doğum oldu 7 aylık doğdu 45 gün yoğun bakımda kaldı ama toprağa girdi yavrum melek oldu uçtu elimden Allah büyüktür ki hiç isyan etmedik veren de alan da o, doğumdan sonra iki senedir deniyoruz iki kez aşılama yaptık olmadı bizde dedik beklemeyelim doktorumuzda tüp bebek yapalım yenisi doğmadan acınız hergün daha fazla büyür dedi öyle işte kardeşim nedense böyle bir içimi dökmek istedim çünkü buradaki insanlar gerçekten çok tertemiz iyi niyetli geliyor bana birbirimizin duasına ihtiyacımız var , transfer sonrası çok heyecanlı oluyordur tahmin edebiliyorum sakinlikle huzurla bekleyin dualarla inşallah pozitif olduğunun haberini vereceksin sonra da ben Allah’ın izniyle
Canım üzülme inşallah bir sonraki sefere güzel haberlerini alırız. Allah hepimizin yardımcısı olsunMalesef negatif
Ben cmt gittim akşama çatlatma iğnesini vur dedi iğneleri kestik pteai toplma yapıldıYumurta toplamadan önceki son kontrol günü yumurta geliştirici iğneleri kestiniz mi.. yani çatlatma iğnesini vurulduğunuz gün kullandınız mı yoksa o gün sadece çatlatma iğnesi mi vuruluyor
Öncelikle süreciniz hayırlı olsun inşallah Rabbim tez zamanda sağlıcakla en kolay yoldan nasip etsinYumurta toplanırken aldığımız anestezi hafif oluyor değil mi bende reglin 3. Günü itibari ile meriofert kullandım günde bir tane iki gün sonra dozumu yükseltti doktorum işte bugün gittiğimde de cetrotide verdi hatta göbeğim şişti ve kaşınıyor , daha önce bir yavrum oldu ama yaşamadı erken doğum oldu 7 aylık doğdu 45 gün yoğun bakımda kaldı ama toprağa girdi yavrum melek oldu uçtu elimden Allah büyüktür ki hiç isyan etmedik veren de alan da o, doğumdan sonra iki senedir deniyoruz iki kez aşılama yaptık olmadı bizde dedik beklemeyelim doktorumuzda tüp bebek yapalım yenisi doğmadan acınız hergün daha fazla büyür dedi öyle işte kardeşim nedense böyle bir içimi dökmek istedim çünkü buradaki insanlar gerçekten çok tertemiz iyi niyetli geliyor bana birbirimizin duasına ihtiyacımız var , transfer sonrası çok heyecanlı oluyordur tahmin edebiliyorum sakinlikle huzurla bekleyin dualarla inşallah pozitif olduğunun haberini vereceksin sonra da ben Allah’ın izniyle
Yatarak deniyorum ama bugün transfer oldum akşam denedim oldu mu olmadı mı onu bile anlamadım sanki afedersiniz kapalı gibiZamanla tahriş oluyor cnm yatarak daha kolay oluyor ama
Püff cok uzun değil mi ya.. Neye göre işte 17. Gun onu bilemiyoruz dmi. Yani bu kisiden kisiye degşsen bisey mi. Örneğin normalde 34 35 gnde bir adet oaln biri misiniz onla ilgisi var mı ovulasyon tarihini mi baz. AlıyolarCanım selam benim bugün adetin 3. Günü bugün muayene oldum ve ilaç verdi doktor 20sinde kontrole çağırdı 25 I yada 26 si transfer dedi 20 sinde muayenede Aralık 25 I yada Aralık 26 olacağını söyleyecekmiş eğer ki 25 inde transfer olursam 17.günde transferim yapılmış olacak inşallah
kaç doz kullanıyorsunuzkızlar elinde gonalf olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?