337,5 8 kalem vardı elimde 300 lük . ama doz azaltmadılar bugün gittim 3 gün daha 337.5 devam o yüzden ilaçlar yetmiycekkaç doz kullanıyorsunuz
Amiiiin amiiiin çok şükür masallah canim değerin kat kat artsın inşallahKan testi sonucum çıkti 58Aralik bol pozitifli olsun
Bende şuan tedavideyim 260doz kaldı dolapta duruyo beylikdüzündeyim verebilirim337,5 8 kalem vardı elimde 300 lük . ama doz azaltmadılar bugün gittim 3 gün daha 337.5 devam o yüzden ilaçlar yetmiycek
Bence kişiden kişiye rahim kalınlaşma durumuna göre değişiyor olabilir benim adetim çok düzenlidir çok şükür 28 29 günde bir olurum sadece bu opudan sonraki 2.adetim 4 gün gecikmeli oldum o da çok normalmiş ve de buradaki arkadaşlarım 19.günde transfer olan var 15.inde olan da varPüff cok uzun değil mi ya.. Neye göre işte 17. Gun onu bilemiyoruz dmi. Yani bu kisiden kisiye degşsen bisey mi. Örneğin normalde 34 35 gnde bir adet oaln biri misiniz onla ilgisi var mı ovulasyon tarihini mi baz. Alıyolar
Sağol canım seninkide hayırlı uğurlu olsun, Allah hepimize sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsinMaşallah canım hayırlı uğurlu olsun
Ay çok sevinirimm gercektenBende şuan tedavideyim 260doz kaldı dolapta duruyo beylikdüzündeyim verebilirim
MerhabaKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK whiterabbit 21-22 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK @ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK E Edebiyatcii 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK S sutlac40 12 ARALIK A Aselbadeninannesi 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK Bbkebk 25-26 ARALIK E Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK
Aynı ilaçları kullanıyoruz hemen hemen canın bence stres kaynaklıKızlar 2 tane vitamin, estrofem, prednol, coraspirin, progestan fitil(günde 3) ve progestan dex(iğne sabah akşam) kullanıyorum yarın transferim var ve 2 gündür midem çok ağrıyorstresten mi ilaçlardan da mi bilemedim
Heyecanlı ve endişeliyim umarım her şey güzel olur canım yaAynı ilaçları kullanıyoruz hemen hemen canın bence stres kaynaklıgüzel haberler olumlu sonuçlar alalım inşallah
100 lük doz da benim elimde kalmış olacak ümraniyedeyim. İkimizinki 1 doz yapar alırım derseniz seve seve veririm bendeBende şuan tedavideyim 260doz kaldı dolapta duruyo beylikdüzündeyim verebilirim
Var 225 kdrkaç doz kullanıyorsunuz
Aynı bende de bugün böyle oldu yapabildiğim kadr yaptım oldu kadrYatarak deniyorum ama bugün transfer oldum akşam denedim oldu mu olmadı mı onu bile anlamadım sanki afedersiniz kapalı gibi
Canım ekledim fakat transfer tarihini yazabilir misin? Ona göre güncelleyimMerhababeni de gruba ekler misiniz, dondurulmuş 5. Gün embriyosu / 2. Transfer
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
mide bulantısı pek değil ama şişkinlik var:/Dayanamıyorum çok şiddetli ağrı var normalmiş yapıyormuş cnm araştırdım biraz şişkinlik mide bulantısı falan da yapıyormuş onlarda var mı sende
Ben kasımın 23 adet oldum o zmandan 11 aralıga kadr ilaç kullamdım bugün transfer oldum.ayın 23 nde de test gunum yani ovalasyonu baz alıyorlar bencePüff cok uzun değil mi ya.. Neye göre işte 17. Gun onu bilemiyoruz dmi. Yani bu kisiden kisiye degşsen bisey mi. Örneğin normalde 34 35 gnde bir adet oaln biri misiniz onla ilgisi var mı ovulasyon tarihini mi baz.
Amin Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin rabbimCanım sürecin hayırlı olsunAllah inşallah çektiğin acının hediyesini tez vakitte göndersin sana dualarımdasın süreçten korkma anlamadan geçiyor inşallah seninde pozitif haberini kutlamak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?