- 18 Temmuz 2023
- 46
- 65
- 8
- 27
İnşallah canım benim. Hepimizde hayırlı haberlerimizi buraya yazarız umarımAaaaa canım hayırlı olsunharika gidiyoruz harika sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah
GözünüzaydınAmin çok teşekkür ederim
Kahverengi iken bana da öyle söyledi ama ben rengi kırmızıya dönünce cok korktum o da her ihtimale karşı iğne verdi işte.
Çok sevindim cnm4 Aralık transfer tarihim.iki embriyo transfer edildi. Bugün transferimin 7.gunu.İki gündür kahverengi lekelenme oluyordu ama bugün kırmızıya döndü rengi. Doktoruma söyledim her ihtimale karşı bir proluton depot yaptıralım dedi bir de kan testi isteyebilirsiniz acilde dedi. İğneyi yaptırdık kan testi sonucu da 55.07 çıktı. Çok şükür pozitifi gördük bugün. Darısı herkesin başına kızlar
Peki evde test yapmış mıydınız ?İnşallah canım benim. Hepimizde hayırlı haberlerimizi buraya yazarız umarım
Genelde 5 Aralık var canım erken olanlarda oda bi kişi yaptırdı poziitf çıktı idrar testi yaptın mı hiç
Yok canim daha yapmadım daha çıkmaz moralim bozulur diye korkuyorumGenelde 5 Aralık var canım erken olanlarda oda bi kişi yaptırdı poziitf çıktı idrar testi yaptın mı hiç cnm
Ay inşallah ikimizde pozitif aliriz çok zor ilk transferimde erken yaptım sonra tahlil gununde beta düştü kimyasalmis meğerse sonuna kadar beklemek bazen iyi oluyor moral bozulmuyor varsa var yoksa yok net oluyor en azindanMerhaba cnm ben de 4.te transfer oldum
Henüz yapmadım yarın düşünüyorum eşim de test gününü bekle diyor bakalım kim kazanacak
Hayır direkt kan testi yaptırdım.evde yapmak istemedim ya acikcasi kesin sonuç almak için.Peki evde test yapmış mıydınız ?
Aynen çok haklısınAy inşallah ikimizde pozitif aliriz çok zor ilk transferimde erken yaptım sonra tahlil gununde beta düştü kimyasalmis meğerse sonuna kadar beklemek bazen iyi oluyor moral bozulmuyor varsa var yoksa yok net oluyor en azindan
Bende merak ediyorum fakat moral bozuldu mu daha kötü, Yine sen bilirsinAynen çok haklısın
Ben 6.gün yaptım pişman oldum bütün hevesim inancım kırıldı.
İlk gebeliğimde hiç yapmamıştım 12.gün direkt kan vermiştim sanırım o zamanlar bu kadar erken çıkabileceğini bilmiyordum,bihaberdim
Evet cnm perşembeBende merak ediyorum fakat moral bozuldu mu daha kötü, Yine sen bilirsin
zaten perşembeye ne kaldı ki, seninde tahlil günün persembemi
Ohh maşallahKan testi sonucum çıkti 58Aralik bol pozitifli olsun
Oy maşallah maşallah coşturdunuz topiği bravoooo kızlarKan testi sonucum çıkti 58Aralik bol pozitifli olsun
Çok sevindim cnm bugün negatif yok hiç maşallah böle devam edelim inşKan testi sonucum çıkti 58Aralik bol pozitifli olsun
Canımm çok sevindim hayırlı olsunKan testi sonucum çıkti 58Aralik bol pozitifli olsun
Malesef negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?