Folik asit ve d vitamini takviyesi ilaç kullanmadım
Ben folik asit progestan fitil ve coraspin kullaniyormmBen doğal transferim canım tek günde 3 defa duphaston içiyorum
Bna da estrofem verilmedi. Progestan fitil coraspin ve folik asit kullanıyorumDoğal siklusta estrofem vermiyorlar canım . 3 kez doğal oluşum faklı klinikler doğal siklusa estrofem verilmedi . Zaten normal ilaç kullananlarda bunları kullanıyor .
Benimde kusmam oldu bugun acile ve kadin dogum klinigine gonderdiler alttan muayene ve ultrason istediler bisey goremediler cok oynadilar serum takip gonderdiler bisey de demediler sizce varmidir bebegim benimlemidirİlk denemem olumsuz değildi aslında ben enfeksiyon kaptım sanırım 5. Günü transferin aşırı kusma öğürerek acillik oldum kanda pozitifi gördüm 31 ile ama o günden sonra düştü. Şimdi ikinci sonucum pozitif. İnşallah sizin de ikinci denemeniz olumlu olur korkmayın
Canım hiç belirtim yok o yüzden çok üzülüyorum ama bugün çok minik sol tarafım regl olacak gibi hissetmiştim senin pekiiiiiBelirti varmı ?
Cook cool guzel sağlıkla kucağına al canım bize de dualarını gonder
Canım bişe diyemiyorum ama inşallah seninledir üzülmeBenimde kusmam oldu bugun acile ve kadin dogum klinigine gonderdiler alttan muayene ve ultrason istediler bisey goremediler cok oynadilar serum takip gonderdiler bisey de demediler sizce varmidir bebegim benimlemidir
Ayyy hayırlı olsun canimmm emojini hemen değişelim çok mutlu oldum masallahhhh10.5 çıktı değerim yaaaaa3. Gün embriyosu 9.günüm
Dualarım hepinizleCook cool guzel sağlıkla kucağına al canım bize de dualarını gonder
Yaaa ayyy canım çok mutlu oldum darısı bizlere
Canım çok teşekkür ederim darısı bekleyen herkeseYaaa ayyy canım çok mutlu oldum darısı bizlere
Kizzzz hemen değiştirdimCanım çok teşekkür ederim darısı bekleyen herkesebütün dualarım sizinle alırım bende bir hamile emojisi
Yaaaaa teşekkürler hepiniz pozitif görün hepiniz tek duaaammmKizzzz hemen değiştirdimçok şükür çok şükür
Amin canım lütfen hamislerin duası kabul olur bizi de dualarına ekle olur muYaaaaa teşekkürler hepiniz pozitif görün hepiniz tek duaaammm
Ayy maşallah rabbim d3vamini getirsin belirtilerinin nelerdi
11 gün 40Kızlar aktif olanlar bi beta artışlarınızı yazar mısınız merak ediyorum
Benimde belirtim yoktu. Kaçıncı günün senin, tatlımCanım hiç belirtim yok o yüzden çok üzülüyorum ama bugün çok minik sol tarafım regl olacak gibi hissetmiştim senin pekiiiii
Gerçekten mi canım hic belirtin olmadı mi suan transfer günüm hariç 5.günüm 5.gün embriyosu bugün sol tarafımda minnacık adet olacakmış gibi his basladiBenimde belirtim yoktu. Kaçıncı günün senin, tatlım
İlk 4-5 gün hiç belirtim olmadı kesin tutmadı dedim sonra kasıklarımda şişlik ve batma lar başladı. Bugün 11. Günüm özellikle iki gündür adet olacak gibi ağrım vardı ama kesin tutmadı adet olcam dedim o kadar ağrı. Bel ağrım ve bacaklarımda da ağrılar başladı onu da sürekli uzanıyorum diye oluyor zannediyordumAyy maşallah rabbim d3vamini getirsin belirtilerinin nelerdi