- 6 Ekim 2023
- 389
- 545
- 28
Yok canım durdurmuyorlar o bölünüyordur bence sadece haber vermiyorlar hastalaraAMİN CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH TATİLDE EMBRİYOLARI DURDURUYORLAR MI Kİ ACABA :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım durdurmuyorlar o bölünüyordur bence sadece haber vermiyorlar hastalaraAMİN CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH TATİLDE EMBRİYOLARI DURDURUYORLAR MI Kİ ACABA :/
Ama doktorlar genellikle göbekten yapılmasını istiyorKızlar Prolutex iğne olup göbeği çok yanan acıyanlar aklınızda olsun subkutan olduğu için kol bacak ve kalçadan da yapılıyor ben bugün koldan yaptırdım daha rahat oldu
Wawwww mükemmeeellll tebrik ederim canım çok çok sevindimEki Görüntüle 3361396
Kızlar şükürler olsun
doktorların her hangi bir tercihi yok bu konuda yani en azından benim doktorum nerden rahat edersen ordan vur dedi amaç deri altına ilacı enjekte etmiş olmak zaten kana karışıyor nerden olursa olsunAma doktorlar genellikle göbekten yapılmasını istiyor
Darısı güzelce yükselmeye ve hepimize canım, çok teşekkür ederimWawwww mükemmeeellll tebrik ederim canım çok çok sevindim
Onu ben de kullanıyorum . Bugün başladım ve öyle yandı ki . Sabah vuruldum hala şu saatte karnım taş gibi ağrıyor yanıyor. Düşünmemeye calisiyorum. Bana sadece göbekten dendi. Mecbur katlanicam ağrısına.Kızlar Prolutex iğne olup göbeği çok yanan acıyanlar aklınızda olsun subkutan olduğu için kol bacak ve kalçadan da yapılıyor ben bugün koldan yaptırdım daha rahat oldu
Kızlar bir şeyi yanlış yapıyor olmalısınız. Ben bugün 15. Vuruldum ve en ufak morluk bile yok ağrı da yokOnu ben de kullanıyorum . Bugün başladım ve öyle yandı ki . Sabah vuruldum hala şu saatte karnım taş gibi ağrıyor yanıyor. Düşünmemeye calisiyorum. Bana sadece göbekten dendi. Mecbur katlanicam ağrısına.
Kaçıncı günün canım hayırlı olsun bende bu kadarcık silik bir çizgi ile öğrendimDayanamdım test taptım bana öyle gelmiyor dmi ikinci çizgi çok hafif görünüyor Eki Görüntüle 3361424
Bugün 8. Günüm canımKaçıncı günün canım hayırlı olsun bende bu kadarcık silik bir çizgi ile öğrendim
Hayırlısı olsun inşallah benim 9. Gün böyleydi bugün, kanda da pozitif gördüm çok şükürBugün 8. Günüm canım
Gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahEki Görüntüle 3361396
Kızlar şükürler olsun
Vala canım nasıl yapıyorsan bize de anlat. Eksiği yanlısı duzelteyim. Çünkü ilk gün böyleyse gerisini düşünemiyorum. Morlugum kizarikligim yok. Sadece yanma var. Hani kolumuza iğne yapariz da dokunamayizya öyle bir ağrı .Kızlar bir şeyi yanlış yapıyor olmalısınız. Ben bugün 15. Vuruldum ve en ufak morluk bile yok ağrı da yok
Aynı şekilde bende günde 3 kez vuruyorum göbekten hiç bir sıkıntı yaşamadım. Çok yağlı bir ilaç olduğu için çok yavaş enjekte edilmesi gerekiyor.Kızlar bir şeyi yanlış yapıyor olmalısınız. Ben bugün 15. Vuruldum ve en ufak morluk bile yok ağrı da yok
Öncelikle yapacağım yeri iki parmağınla iyice sık iğneyi batıdıktan sonra serbest bırak ve ilacı gerçekten baya baya yavaş ver sonrasında da iğneyi çıkar ve hemen kolonya pamuk ile bastır biraz ve hafif hafif ovala şöyle 3-4 dk kadar ben hep böyle yaptım ve özellikle iğneyi dimdik 90 derece açı ile vur sağa sola oynatma sakın en önemlisiVala canım nasıl yapıyorsan bize de anlat. Eksiği yanlısı duzelteyim. Çünkü ilk gün böyleyse gerisini düşünemiyorum. Morlugum kizarikligim yok. Sadece yanma var. Hani kolumuza iğne yapariz da dokunamayizya öyle bir ağrı .
Yarın kan vermeye gidecem 7 yıldır şu iki çizgiyi yana yana görmeyi o kadar hayal ediyorum ki hala inanamıyorumHayırlısı olsun inşallah benim 9. Gün böyleydi bugün, kanda da pozitif gördüm çok şükür
Vardır dmii erken sevinmek istemiyorum ama salak gibi bsy oldum odanın içinde kendi kendime gülüyorumGözünaydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Allahim şükürler olsun Gerçekten mi o kadar belirti arıyorum ki bugün çok minik minik sol tarafım da dokunmalar var gibi tabi ben belirti arıyorum diye hissediyor da olabilirim çok teşekkür ederim içim ferahlıyor
Malesef daha çom arttı şimdi beta verdim sonuca göre süreci bitirmiş olucamHayırlı günler canım inşallah lekelenmen durmuştur bnimde aynı senin gibi olmuştu Kasım ayında 9. Gün beta 15 ti ama ondan önce hep lekelenmem vardı kimyasal yaşamıştım insllah senin sağlıklı ilerler