Bende mental olarak çok zorlanıyorum beta artış rakamları tuzu biberi oldu canını sıkma ben kendime böyle teselli veriyorum alacak nefesi varsa kaderinde dünyaya gelmek varsa Allahım onu zaten verecek bize ve dünyaya. Hayırlı sonuçlar alırız inşaallahMerhaba kızlar.gebe kalıyorsun sevinemeden bthcg artışının stresine giriyorsun gerçekten bu süreç beni mental olarak o kadar yorduki.
10.gün 204
12.gün 285
14.gün 573
16.gün 852 betahcg değerlerim bir türlü düzenli artış göstermiyordr salı gün gel bakalım dedi ama korkuyorum.yolunda gitmeyen birşeyler var gibi.ben yarın yine vericem bi bakıcam artışına
Ay canım inşallah cunku az da olsa belirti arıyorum yok daha erken diyorum kendimce inşAllah kan testinde değerinde çok güzel çıkarHiç üzülme ben o kadar iyiyim ki
Hiç transfer olmuş gibi bir halim bile yok
Bu sabaha kadar acaba içeri birşey koymadılar mı diye bile düşündüğüm oldu
Merhaba 2.ci ve 3.cü gün kasık ve bel ağrısı yaşadım. Ara ara kasığımda batmalar oldu. Bir de vücut ısım çok arttı o kadar. Şimdilik ne ağrım ne batmalar var. Herkes de belirti olmuyor muş. Ben ilaçlara da bağladım. Sizin durumunuz nasıl?Merhaba b3nde 25inde transfer oldum nasıl gidiyor belirtiniz varmi
İçemedim yine tedirgin oldum4 taneye kadar içtim ama doktorunza sorun cnm
İnşallah olumsuz düşünme Allah hiç kimsenin emeklerini boşa götürmesin..Çok teşekkür ederim inşallah peşpeşe veririr haberleri. Transfer gününden beri kasıklarımda ağrı var batma hissi var. Benim hiç umudum yok ama inşallah tutunuyodur
Benim 9. Günde böyle çıktı hayırlı olsun,merhaba kızlar bende dayanamadım. Bugün 7. Günüm idrar testi yaptım. iki çizgi görüyorum ben ama Eki Görüntüle 3361001
Bir sıkıntım yok. 2.cive 3.cü günü kasık ve belmağrılarım oldu,sonra ara ara kasık batmalarım vardı şimdi yok. Bir de vücut ısım aşırı yükseldi. Şimdi iyiyim bir belirti yok. Ben ilaçlara bağlıyorum. Bir var diyorum bir yokMerhaba b3nde 25inde transfer oldum nasıl gidiyor belirtiniz varmi
Amin inşallah. Belirti varmı sizdeİnşallah olumsuz düşünme Allah hiç kimsenin emeklerini boşa götürmesin..
Sizin durumunuz nasıl?Merhaba b3nde 25inde transfer oldum nasıl gidiyor belirtiniz varmi
Tamam canım biran yanlış mı vuruyorum dedimGöbek deliğinin 3parmak sağı ve sol tarafından canım
Bir sıkıntım yok. 2.cive 3.cü günü kasık ve belmağrılarım oldu,sonra ara ara kasık batmalarım vardı şimdi yok. Bir de vücut ısım aşırı yükseldi. Şimdi iyiyim bir belirti yok. Ben ilaçlara bağlıyorum. Bir var diyorum bir yokAmin inşallah. Belirti varmı sizde
Çok teşekkür ederim. Yarında kan vermeye gidicem inşallah değerlerimiz hep güzel ilerler inşallahBenim 9. Günde böyle çıktı hayırlı olsun,
Kızlar perşembe günü 12 tane yumurtam toplandı. Dün ilk gündü arandım 10 tanesi işleme alınmış 9 tane kalmıştı. Bugün 2. Günüm arandım, 6 tane kalmış 5 tanesi şimdilik iyi görünüyor ama bölünme devam ediyor yarın muhtemelen az çok kaliteleri belli olur denildi. Çok korkuyorum hiç kalmayacak 5. güne gitmeyecek diye. Dua edin lütfen ilk denememiz çok umutluydumKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Umut9692 6 ARALIK @ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 5 OCAK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo M Merii1010 11 ARALIK M Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo M mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK Bbkebk 26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK 0 06hk06 16 ARALIK @namuzmr 12 ARALIK @pastakek 4 ARALIK @Mrs-cicek 4 ARALIK @gunesh9 5 ARALIK @mrsbussy 11 ARALIK @Kivirbas95 20 ARALIK @evamaysa 11 ARALIK 2 Embriyo @Suzi17 12 ARALIK 2 Embriyo Gulumse90 21 ARALIK 2 Embriyo @Turkan mammadova 4 ARALIK C Cett 23 ARALIK @1649y 25 ARALIK @Nalandgn 13 ARALIK @SabrveDua 15 ARALIK @Colorfull48 4 OCAK @kubra712 15 ARALIK Slnmrtt 21 ARALIK 2 Embriyo @merry06 13 ARALIK 2 Embriyo @htmlhtml 18 ARALIK 2 Embriyo @Samyeli148 21 Aralık 2Embriyo
@Sensedimm 22 Aralık prensess18 23 Aralık 2Embriyo @snmkrt 29 Aralık
kanda negatif olup sonradan yükselen varmı her merkez farklı mi illa azdw olsa yukselmezmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?