- 16 Haziran 2021
- 271
- 102
- 27
İlk adetin 2. Günü gittim o zaman söyledilerTransfer öncesi süreçten itibaren değil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk adetin 2. Günü gittim o zaman söyledilerTransfer öncesi süreçten itibaren değil mi ?
Sağlık ocağıma geldim kan vermeye haberin olsunEğer yaparsan test bana da haber ver kesin
Sağlık ocağında 2 gün sonra çıkıyor galiba sonuçSağlık ocağıma geldim kan vermeye haberin olsun
Yarına çıkıyor bazen öğleden sonra bile çıkıyor benimkindeSağlık ocağında 2 gün sonra çıkıyor galiba sonuç
28 inde yanu dun 8340Son kanı ne zaman verdin ve kaç cıktı canım
Çok sevındım canım Kaçıncı gunun?Kızlar burda düşük beta ile öğrenenlere umut olsun bugün 4. Kan testimi yaptım 1025 çıktı çok şükür
8000 değerle keseyi rahatlıkla görürsünüz şuan inşallah28 inde yanu dun 8340
Yaaaaa ayyy inanmıyorum sonucunu da bekliyorum inşallah pozitif olurSağlık ocağıma geldim kan vermeye haberin olsun
Peki pozitifi gördünüzmüBen iki gün felaket yaşadım parol içtim sürekli
4 e çıkar dedi hemşireYaaaaa ayyy inanmıyorum sonucunu da bekliyorum inşallah pozitif olur
Bugün transferimin 16. Günü transfer gününü saymazsak hayır kan sulandırıcı kullanmıyorum çok şükür rabbim hepinize nasip etsinÇok sevındım canım Kaçıncı gunun?
Kan sulandırıcı kullanıyor musun?
Doktorlar konustum, minimal yerleşme kanaması olabılırmıs peçete gelmeyen. Sordum cevap gelmedı sizlerden ama yasarsanız endıse etmeyınHerkese selamlar, bu 3. transferim ama bu sefer idrarım cok farklı.
Koyu bır sarıda oluyor ama ıkı gundur gunde 1 kere felan turuncuya donen bir renk oluyor.
Yaşayan var mı ?
Ona takılma canım pozitif erken gebeliği göz önüne al. Benim 7.günüm bugün gene negatif çıktı erken gebelikteKızlarım bugün yine test yaptım 9. Günüm Eki Görüntüle 3360104 erken gebelik kopkoyu ama diğeri baya baya silik neden acabaEki Görüntüle 3360105 beyaz olan kaset testleri bugün yaptm ikiside silik ama sabah yaptgm erken gebelik çok net bundan önceki testlerim daha netti
İdrarda garip kötü koku idrar yaparken yanma ağrı oluyor mu canim . Teşekkür ederim bu arada bilgilendirme içinDoktorlar konustum, minimal yerleşme kanaması olabılırmıs peçete gelmeyen. Sordum cevap gelmedı sizlerden ama yasarsanız endıse etmeyın