Transfer öncesi süreçten itibaren değil mi ?Bize test günene kadar cinsel ilişkiye girmeyin dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer öncesi süreçten itibaren değil mi ?Bize test günene kadar cinsel ilişkiye girmeyin dediler
Yarın soracağım canım . Teşekkür ederimKuzum bizde yasak di sen sor doktoruna
Canim takilma bunu dedigin gibi biri erken gebelik testi digeri normel hayirli olsun insAllah saglikla kavusursun sknti yokkKızlarım bugün yine test yaptım 9. Günüm Eki Görüntüle 3360104 erken gebelik kopkoyu ama diğeri baya baya silik neden acabaEki Görüntüle 3360105 beyaz olan kaset testleri bugün yaptm ikiside silik ama sabah yaptgm erken gebelik çok net bundan önceki testlerim daha netti
Gayet ben burdayım diyor. Hayirli olsun tebrik ederim. Takılma koyuluklarina. Önemli olan kan ve süreçteki düzenli artışlar. Onu da görürsün inşallahKızlarım bugün yine test yaptım 9. Günüm Eki Görüntüle 3360104 erken gebelik kopkoyu ama diğeri baya baya silik neden acabaEki Görüntüle 3360105 beyaz olan kaset testleri bugün yaptm ikiside silik ama sabah yaptgm erken gebelik çok net bundan önceki testlerim daha netti
Hayırlı olsun ne mutlu size, bize de nasip olsun inşallah. Biri erken gebelik testi biri normal, siz de söylemişsiniz zaten, normal öyle çıkması.Kızlarım bugün yine test yaptım 9. Günüm Eki Görüntüle 3360104 erken gebelik kopkoyu ama diğeri baya baya silik neden acabaEki Görüntüle 3360105 beyaz olan kaset testleri bugün yaptm ikiside silik ama sabah yaptgm erken gebelik çok net bundan önceki testlerim daha netti
Doktorun insiyatifi. İlk transferde 30-35 yaş altına tek embriyo koyuluyor genelde ama ben doktoruma biraz ısrar etsem çift koyacaktı.Selamlar embriyo transfer sayısını neye göre belirliyorlar yani biz iki transfer istesek yapıyorlar mı yoksa bi tane mi yapıyorlar
Son kanı ne zaman verdin ve kaç cıktı canımKizlar ayin 11 inde transefer olmustum. Doktorum bana bi hafta sonra fln git kese gormeye dedi.suan adetime gore 5 haftalik gozuekuyoe acaba gitsem gozukur mu yarin yada cumartesi ne diyorsunuz
5 Ocak ta randevum canımBulantı başlaması kötü olmuş beslenmene dikkat et canım. Kalp atışı ne zaman ay kalp atışları mı yoksa ☺
Eskisi gibi giremiyorum girdiğimde de çok mesaj birikmiş oluyor kaçırıyorumCnmmmm sen nerelerdesin özledik merak ettik
Estrofem kullanıyorsam yumurta baskılanır. Transfer sürecinde ben ilişki yasak diye biliyorum enfeksiyon acısından falanKizlar transferime 7 gün var şuan yumurtlama dönemindeyim. Cinsel perhiz var mı ? Bize doktorum bir şey demedi ? Acaba yumurtalar ilaçlarla baskilaniyor mu ? Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
Ayyyy canım çok sevindim hesabına noldu hesap pasif diyor?? Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum inşallah pozitifi alacaksın dualarım seninleCanimmm oldum transferi Bugün transfer hariç 2. Günüm sen nasılsın yaaa bebislerin nasilll
Bu kaset testleri fazla dikkate alma çok kalitesiz bende hamilelilte başka testte belirgin pozitif görürken bunlarda çok çok silik çıkıyor. Bence erken testlerden devam et test yapmaya. Hayırlu olsun bu aradaKızlarım bugün yine test yaptım 9. Günüm Eki Görüntüle 3360104 erken gebelik kopkoyu ama diğeri baya baya silik neden acabaEki Görüntüle 3360105 beyaz olan kaset testleri bugün yaptm ikiside silik ama sabah yaptgm erken gebelik çok net bundan önceki testlerim daha netti
Canım işlem yapılıyor ya onun ardından da gelmiş olabilir benim ilk günü çok küçük gelmişti doktor da gelebilir zaten işlem yaptık sonuçta diye bilgi vermişti bence kan sulandırıcıları bunun için kesmeKizlarrrr bugün transfer günü hariç 2. Günüm yeni kalktım lavaboya girdim 2 3damla kan geldi neden acaba yaşayan var mi
Teşekkür ederimEstrofem kullanıyorsam yumurta baskılanır. Transfer sürecinde ben ilişki yasak diye biliyorum enfeksiyon acısından falan
İlk transferimde 6. Gün beta 14, 8. Gun beta 35, 10. Gün 41 çıkmıştı sonrasında düşüşe geçti. Bu transferimde de 7. Gun beta 0.2 çıktı doktor ilaçları bırak olmamış dediRabbim hepimize hayırlı zamanda nasip etsin inşallah sizin betalarınız nasıl seyretti ?