İnşallah canım oluyormuş öyle zatenAllah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına al ikiz çok istiyordum tek yumurta olur inşallah diye dua ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım oluyormuş öyle zatenAllah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına al ikiz çok istiyordum tek yumurta olur inşallah diye dua ediyorum
Adetime göre 5+3 de alttan bakıldığında küçükte olsa kese görülmüştü beta 787ydi. 5+6da da net şekilde göründüKizlar ayin 11 inde transefer olmustum. Doktorum bana bi hafta sonra fln git kese gormeye dedi.suan adetime gore 5 haftalik gozuekuyoe acaba gitsem gozukur mu yarin yada cumartesi ne diyorsunuz
6. Günüm yani yeni sayılırCanım yeni transfer olduysan belirti olarak mide bulantısı ve kusma için çok erken, ilaçlar yapıyor olabilir
Ayy bilmiyorum bende tedirgin oluyorumBen 1 kere kustum ama neden olduğunu bilmiyorum midem de ara ara bulanıyor
Tesekkur ederim canim o zman ben birazdha bekliyeyim dha 5+0 adetime gore ama betam 8000 binlerdeAdetime göre 5+3 de alttan bakıldığında küçükte olsa kese görülmüştü beta 787ydi. 5+6da da net şekilde göründü
Canm benimde 5+3 yarın kese muayenem var ama betam 1500 lerde kese görünmez miAdetime göre 5+3 de alttan bakıldığında küçükte olsa kese görülmüştü beta 787ydi. 5+6da da net şekilde göründü
Aynı hastaneden takipliyiz umarım güzel sonuçlar alırsınız transfer sonrası16.günümdeyim yarın takip kanı vereceğim betam en son 150 çıktı artmışsa sağlıkla inşallah sana süreçte neler yaptığımı yazarım belirtiyi şimdiden arama kişiden kişiye değişiyor benim belirtilerim oldu ama bu her pozitifi alan kişide olacak diye bişey yokBende dün transfer oldum, sisli menorialde, ara ara adet sancisi oldu ama şu anda yok, 5 ocak test günüm.
Benim sadece kramplarım vardı. 4. Veya 5. Gün aşırı idrara çıkmaya başladı 6. Gün gibi aşırı yorgunluk başladı. 9. Gün gibi semptomlarım geçti korktum düştü diye. 10. Gün meme hassasiyeti başladıPozitif olanlar ikinci gün belirtikeriniz oldunu
Evet gebeyim çok şükür rabbimeePeki sonucunuz nasıl oldu pozitif mi geldi ?
İsallhh güzel sonuçlar alacağız bugün komşumun gelini embriyolarin adına hatim indirmis o kadar mutlu oldum ki rabbim buyuk isallah hepimizin istediği olacakkBende çok merak ediyorum ama bir sakinlik de var ilk transferde 7. Gün test yapmistim negatif gördükten sonra zaman geçmedi ağlamalar uzulmeler bir taraftan umutvariydim.bir taraftan tam bir hayal kırıklığı. Öyle olunca bu sefer test günümü bekleyecegim. Kaygılı bir yapım var. Aksiyona gerek yok. Zaten sonrasında umutlanacagim geride kalan bir embriyom yok şimdil
Kuzum bizde yasak di sen sor doktorunaKizlar transferime 7 gün var şuan yumurtlama dönemindeyim. Cinsel perhiz var mı ? Bize doktorum bir şey demedi ? Acaba yumurtalar ilaçlarla baskilaniyor mu ? Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
Ben iki gün felaket yaşadım parol içtim sürekliTransferden sonra mide bulantısı kusma ve baş ağrısı yaşayanınız varmı
Hayırlı olsun kuzumKızlar bugün 5.gün embriyo transferi sonrası 12.günüm. bhcg 1524 çıktı. Doktor pozitif dedi 6 ocağa muayeneye çağırdı kese için. Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. Benim de tüm süreç boyunca ve hala daha adet olcakmışım gibi kramplarım sancılarım giriyor. 5. Gün silik pozitif çıkmıştı. Kaçda 40 çıkmıştı. 10. Gün 437 çıktı 12.gün de 1524 çıktı. Hızlı arttığı için ikiz olabilir dedi doktor. Çift embriyo transferi. Bakalım. Allah isteyen herkese versin kızlar
Bize test günene kadar cinsel ilişkiye girmeyin dedilerKizlar transferime 7 gün var şuan yumurtlama dönemindeyim. Cinsel perhiz var mı ? Bize doktorum bir şey demedi ? Acaba yumurtalar ilaçlarla baskilaniyor mu ? Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.