Sanırım kalp atışını duyana kadar rahatlayamayacağım ama tabiki mutluyumCanım benimmmöallah kucağına aldığınıda yazmayı nasip etsin hep aklımdaydın artık rahatla
Yok canım 5.gün embriyosuCanım senin 3. Embriyosu muydu ? Çünkü 3. Gün embriyosuna 12 gün sonra 5. Gün embriyosuna 10 gün sonra bakılıyor. Yani hekimim beni bu şekilde bilgilendirdi
Canım benim de 5.gün embriyosu acaba ben 8.gün versen çıkar mi yoksa 10.gün beklesem miKuzum daha net olsun diye diyorlar herhalde bnm ilk kizimdada 10 üncü gün istemişti ben dayanamadım evde 6 inci gun test yaptım çıkmadı 7 inci gun kanda çıkmıştı sonra iki gün gün sonra bidaha vermiştim ama bunda vermeyecem günümü bekleyecegim şimdilik 5 inci gun embriyosu bnm ki belkide ondan 10 üncü gün dedi kuuzm
Ben 22 de oldum ama yaosam21 aralık trasfer olan kızlar test yapan var mı ya da niyet eden :)
benim 3. gün embriyosu yarın kan veresim var ne diyosunuz
Test gunum2 Ocak ama sen 1 ocakda yap dedi Kuzum moralini bozma bnm ilk kizimda 7 inci günde 36 çıkmışti geç tutunmuş olabilir sakın moralini bozmaSana test gününü ne zaman dedi balım bide sen ayın kaçında transfer olmuştun. Kız 5. Gün verdim negatif ağladımeşim saçmalama çok erken daha istisna oldu diye sende de mi çıkacak diyor
Çıkar cnm 7 inci günde 36 çıkmışti ilk kızımdaCanım benim de 5.gün embriyosu acaba ben 8.gün versen çıkar mi yoksa 10.gün beklesem mi
Kesinlikle ona aldanma hepimizin bünyesi bir değil. Mesela bazı arkadaşlar 5 gün test yaptı pozitif çıktı bende çıkmadı bazı arkadaşlarda da çıkmamış onun gibi düşün. Senin şuan kaçıncı günün
Yerleşme kanaması için ne düşünüyorsunuz?
İlk 2 transferimde olmadı ama devam etmedı gebelık. Bunda da lekelenme yok. Kesın olması gereken bırsey mı
Canimmm oldum transferiCanımmmmişlerim çok yoğun akşamları da çok uyku halim oluyor giremiyorum eskisi gibi sen neler yapıyorsun transferini oldun mu
Ben varım 11 aralıkta oldum transfer dün oldu kahverengi lekelnmelerim hemşirelere attım normal dedilerTransfer sonrası bu şekilde kahverengi kanaması olan yok mu hiç ?
Onzaman ben 8.gün bi ilk idrar test sonra kan verip bi şansımı denerimÇıkar cnm 7 inci günde 36 çıkmışti ilk kızımda
Evet haklısın idrar yaptığımda çıkmazsa diye korkum eğer çıkarsa silik bile olsa beklemek daha kolay olur gibiCanım yaaa benim kan testi günlerim çabuk geldi anlamadım pek belki 6.gün kaset test yaptım diyedirşuan keseyi beklemek daha zor geliyor
Kesinlikle ona aldanma hepimizin bünyesi bir değil. Mesela bazı arkadaşlar 5 gün test yaptı pozitif çıktı bende çıkmadı bazı arkadaşlarda da çıkmamış onun gibi düşün. Senin şuan kaçıncı günün
Yerleşme kanaması için ne düşünüyorsunuz?
İlk 2 transferimde olmadı ama devam etmedı gebelık. Bunda da lekelenme yok. Kesın olması gereken bırsey mı
12.günde kaç çıktı sizinÇıkar cnm 7 inci günde 36 çıkmışti ilk kızımda
Transfer hariç 5.gün canımKesinlikle ona aldanma hepimizin bünyesi bir değil. Mesela bazı arkadaşlar 5 gün test yaptı pozitif çıktı bende çıkmadı bazı arkadaşlarda da çıkmamış onun gibi düşün. Senin şuan kaçıncı günün
Amin cümleten güzel hayırlı haberler alalım inşallahEvet haklısın idrar yaptığımda çıkmazsa diye korkum eğer çıkarsa silik bile olsa beklemek daha kolay olur gibihayırlısıyla kalp atışlarını da duyar kucağına alırsın inşallah
1 gün var aramızdaTransfer hariç 5.gün canım
10 .üncü gün bıraktık 112 falandı yanlış hatırlamıyorsam12.günde kaç çıktı sizin
Doktoruna attın mı cnm hiç başıma gelmediKizlarrrr bugün transfer günü hariç 2. Günüm yeni kalktım lavaboya girdim 2 3damla kan geldi neden acaba yaşayan var mi
Yazdım canım resmî de atayım miDoktoruna attın mı cnm hiç başıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?