- 4 Eylül 2022
- 377
- 335
- 27
Evet çok şükürGozuktu mu bana doktorum 1 hafta 10 gun sonra git dedi bende bekliyorum carsamba 10 gun olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok şükürGozuktu mu bana doktorum 1 hafta 10 gun sonra git dedi bende bekliyorum carsamba 10 gun olucak
Eğer yaparsan test bana da haber ver kesinbana 1 ocak dediler ama yarın 8. günüm oluyor varsa kanda çıkar diye düşünüyorum en azından 8-10 falan olur beta
Bende bugün oldum transfer şuan yatıyorum hastanede inşallah hayırlı sonuçlar çıkar hepimiz içinOooo ben kaç gündür 2 yaşındaki kızımla neler yapıyorum cnm bi sorun olmaz merak etme tabi dikkat et yinede
İnşallah canım ben de dün oldum 6 Ocak test günüm inşallah sağlıkla elimize alırız tabi öncelikle pozitif görelimBende bugün oldum transfer şuan yatıyorum hastanede inşallah hayırlı sonuçlar çıkar hepimiz için
Benimde yedi Ocak ay nasıl geçecek bu günler bilmiyorum heyecanlıyımİnşallah canım ben de dün oldum 6 Ocak test günüm inşallah sağlıkla elimize alırız tabi öncelikle pozitif görelim
Ya kuzum o bende de var 2 adım atınca bildiğin nefes nefese kalıyorum.Acaba ilaclar şişkinlik mi yapiyor ondan mı diye dusunuyorumKızlar birşey soracağım benim sırt ağrısı ve kaşık ağrısı dışında nefes nefese kalma problemi yaşıyorum mesela biraz fazla ayakta kalsam yada yemek sonrası nefesim daralıyor sanki böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç ?
Benim oldu. Bazen kalbim sıkıştı. Sanki ciğerlerim patlayacak oldu karnım şişti ama geçti hepsiKızlar birşey soracağım benim sırt ağrısı ve kaşık ağrısı dışında nefes nefese kalma problemi yaşıyorum mesela biraz fazla ayakta kalsam yada yemek sonrası nefesim daralıyor sanki böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç ?
Amin inşallah transfer olduğum gün olsa evet bende çok korkmazdım ama üzerinden 2 gün geçip bu şekilde olması korkuttu beniBnce hemen modunu düşürme transfer günü bana da lekelenme şeklinde kanama olabilir aşırı aktif olmadıkça korkma.demislerdi kan sulandırıcı kullandığın için olabilir rabbim esirgesin kötü şeyden
Allahim insallahsen kalbini ferah tut inşallah bişe olmaz
Evet canım coraspin kes dedi senin kaçıncı gün geldi peki böyle benim transfer hariç 2. GünümBende bundan da fazlaydı ve aynı renkte ama yerlesmeymis. 3 4 gün devam etti bende. Doktoruna şöyle kan sulandırıcı icme diyecek
Ama canım daha ikinci günden kırmızı kan gelir mi yerleşme de kahverengi gelmezmiydiBirşey olmaz canım inşallah gönlünü ferah tut strese girme yerleşmedir inşallah
Ne zaman transfer olmuştunKızlar bugün kese görmeye gittik.Cok şükür iki embriyo transfer edilmişti ikiside tutmuş fakat kese içini çok erken olduğu için göremedi haftaya tekrar kontrole çağırdı.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah
Ya kuzum o bende de var 2 adım atınca bildiğin nefes nefese kalıyorum.Acaba ilaclar şişkinlik mi yapiyor ondan mı diye dusunuyorum
Peki sonucunuz nasıl oldu pozitif mi geldi ?Benim oldu. Bazen kalbim sıkıştı. Sanki ciğerlerim patlayacak oldu karnım şişti ama geçti hepsi
Umarım güzel haberler alırsınız ben yarın tekrar kan vereceğim beta 13. Güne göre 150 düşük buldu doktorumBnm ilk kızımda böyleydi cnm ben de 22 aralikda transfer oldum bugün 6 İnci günüm ben de çok test yapmak istiyorum ama yarın kızımın doğum günü cumartesi kutlayacağız o yüzden olumSuz olursa o günü de kötü gecirmek istemiyorum çünkü illaki uzuluyoruz
Sende hangi belirtiler vardı canımAynı durumdayız, 22sinde transfer oldu. Tık yok benim de devam etmeyen hamileliğimde belirti vardı.
inş canım.Hayır canım doktorlar zaten olmasını istemiyorlar genel olarak. Bende senin gibi düşünüyorudm neden olmadı falan diye elhamdülillah hiç olmadı benim de şuan keseyi görmeyi bekliyorum
Olabilir canım sen yine gönlünü ferah tut pıhtılı değil ve çok koyu kırmızı da değil daimi olmasın sıkıntı olmaz inşallahAma canım daha ikinci günden kırmızı kan gelir mi yerleşme de kahverengi gelmezmiydi
Ben de çok araştırdım kırmızı kimsede olmamış tedirgin oldum çok şükür bişey olmadı hatta bende bütün peceteyi sarmıştı adet kanaması gibi rengi de aynı böyle. Ben de 7 ci günde oldu. Geç tutundu çünkü. Kısiye göre değişiyor günüEvet canım coraspin kes dedi senin kaçıncı gün geldi peki böyle benim transfer hariç 2. Günüm
Amin canım benim Allah razı olsunOlabilir canım sen yine gönlünü ferah tut pıhtılı değil ve çok koyu kırmızı da değil daimi olmasın sıkıntı olmaz inşallah