Şuan beta kontrollerine devam ediyor musunuz10 .üncü gün bıraktık 112 falandı yanlış hatırlamıyorsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan beta kontrollerine devam ediyor musunuz10 .üncü gün bıraktık 112 falandı yanlış hatırlamıyorsam
At kuuzm görsün tabi herşeyimizi biliyorlar sonucda ona göre bişey dera
Yazdım canım resmî Atayım mi sence
Bnm ilk kızımda böyleydi cnm ben de 22 aralikda transfer oldum bugün 6 İnci günüm ben de çok test yapmak istiyorum ama yarın kızımın doğum günü cumartesi kutlayacağız o yüzden olumSuz olursa o günü de kötü gecirmek istemiyorum çünkü illaki uzuluyoruzŞuan beta kontrollerine devam ediyor musunuz
Canım doktorumun asistanı coraspin keselim dedi kan sulandırıcı olduğu icin tetiklemesin dediAt kuuzm görsün tabi herşeyimizi biliyorlar sonucda ona göre bişey der
Kuzum fitili kaç kere kullanıyorsun belki yerleşme kanamasdir belki fitildende tahriş oluyor kaniyorKizlarrrr bugün transfer günü hariç 2. Günüm yeni kalktım lavaboya girdim 2 3damla kan geldi neden acaba yaşayan var mi
Tam onu yazacaktım corospin kesiliyor diye sen içini ferah tut cnm bol duaCanım doktorumun asistanı coraspin keselim dedi kan sulandırıcı olduğu icin tetiklemesin dedi
Canım ben transfer öncesi de transfer sonrası da hiç fitil kullanmadım vermedi sadece progestan iğne estrofem coraspinKuzum fitili kaç kere kullanıyorsun belki yerleşme kanamasdir belki fitildende tahriş oluyor kaniyor
Çok korkuyorum ya acaba embriyo disariya mi atıyor çok üzgünüm suanTam onu yazacaktım corospin kesiliyor diye sen içini ferah tut cnm bol dua
Hayır cnmm kesinlikle moralini yüksek tut sokma canını bol bol Meryem suresi okuÇok korkuyorum ya acaba embriyo disariya mi atıyor çok üzgünüm suan
İnsallah sıkıntı olmaz cunku 2. Gün böyle bir kan gelmesi çok saçma birde kırmızıHayır cnmm kesinlikle moralini yüksek tut sokma canını bol bol Meryem suresi oku
Bnce hemen modunu düşürme transfer günü bana da lekelenme şeklinde kanama olabilir aşırı aktif olmadıkça korkma.demislerdi kan sulandırıcı kullandığın için olabilir rabbim esirgesin kötü şeydenİnsallah sıkıntı olmaz cunku 2. Gün böyle bir kan gelmesi çok saçma birde kırmızı
bana 1 ocak dediler ama yarın 8. günüm oluyor varsa kanda çıkar diye düşünüyorum en azından 8-10 falan olur betaBenimde hafif bel ağrısı ve sağ tarafımda sadece bir damar çekmesi gibi bir şey oluyo ama bilmiyorum ya 31inde test vermek istiyorum ama ona bile korkuyorum senin test günü ne zaman dediler
sen kalbini ferah tut inşallah bişe olmazİnsallah sıkıntı olmaz cunku 2. Gün böyle bir kan gelmesi çok saçma birde kırmızı
Ayni zamnda transfer olmusuz bidaha kan verdiniz mi verdyseniz kac ciktiBen varım 11 aralıkta oldum transfer dün oldu kahverengi lekelnmelerim hemşirelere attım normal dediler
Bende bundan da fazlaydı ve aynı renkte ama yerlesmeymis. 3 4 gün devam etti bende. Doktoruna şöyle kan sulandırıcı icme diyeceka
Yazdım canım resmî de atayım mi
Yok ben 2 defa verdim sadece Salı günü de kese için gittimAyni zamnda transfer olmusuz bidaha kan verdiniz mi verdyseniz kac cikti
Birşey olmaz canım inşallah gönlünü ferah tut strese girme yerleşmedir inşallahİnsallah sıkıntı olmaz cunku 2. Gün böyle bir kan gelmesi çok saçma birde kırmızı
Hayır canım doktorlar zaten olmasını istemiyorlar genel olarak. Bende senin gibi düşünüyorudm neden olmadı falan diye elhamdülillah hiç olmadı benim de şuan keseyi görmeyi bekliyorum
Yerleşme kanaması için ne düşünüyorsunuz?
İlk 2 transferimde olmadı ama devam etmedı gebelık. Bunda da lekelenme yok. Kesın olması gereken bırsey mı
Gozuktu mu bana doktorum 1 hafta 10 gun sonra git dedi bende bekliyorum carsamba 10 gun olucakYok ben 2 defa verdim sadece Salı günü de kese için gittim
Aynı durumdayız, 22sinde transfer oldu. Tık yok benim de devam etmeyen hamileliğimde belirti vardı.Kızlar selamlar, 3. transferim pozitif gordum devam etmedı.
Genelde belirtisi olanlar için soruyorum.
5.gunden itibaren belirgin neler oluyordu sanki geçen seferlerde daha çok belirtim vardı sımdı ıyıyım gıbı gelıyor kotu dusunmeye basladım